שילוב סאב וופר במערכת דו ערוצית - Velodyn או REL
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7199
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 1 פעם
השילוב של סאבוופר ושל רמקולים הוא עדין כחוט השערה.
דיליי של כמה מאיות השניה והם לא עובדים טוב.
עלייך לקחת כל אחד מהסאבים הנ"ל אלייך הביתה ולשמוע אותם לפחות יום יומיים בבית.
רק לאחר מכן תוכל להחליט.
אגב למה ההחלטה? למה זה ישודך? מה ההגברה? מה החדר?
דיליי של כמה מאיות השניה והם לא עובדים טוב.
עלייך לקחת כל אחד מהסאבים הנ"ל אלייך הביתה ולשמוע אותם לפחות יום יומיים בבית.
רק לאחר מכן תוכל להחליט.
אגב למה ההחלטה? למה זה ישודך? מה ההגברה? מה החדר?
ירון, בספק אם תקבל תשובה. לא מזמן שאלתי שאלה דומה:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
כנראה שאין כאן בעלים של הסדרות החדשות של REL.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
כנראה שאין כאן בעלים של הסדרות החדשות של REL.
ויטלי
ערב טוב ויטלי, ערב טוב אורי...
אם החיים היו כאלה קלים וניתן היה לבקש סאב של REL אלי הביתה לנסיון לא הייתי כותב שורות אלה
המפיץ היחידי של REL נמצא יותר מאה קילומטר ממני והוא גיחך כשביקשתי לנסות אצלי בבית, עם VELODYN המצב לא היה יותר מזהיר.
אני שומע מחברים בפורום שהם מקבלים מכשירים לנסיון בבית, איך הם עושים את זה לא יודע...
הלוואי והייתי יודע את הסוד
אם החיים היו כאלה קלים וניתן היה לבקש סאב של REL אלי הביתה לנסיון לא הייתי כותב שורות אלה
המפיץ היחידי של REL נמצא יותר מאה קילומטר ממני והוא גיחך כשביקשתי לנסות אצלי בבית, עם VELODYN המצב לא היה יותר מזהיר.
אני שומע מחברים בפורום שהם מקבלים מכשירים לנסיון בבית, איך הם עושים את זה לא יודע...
הלוואי והייתי יודע את הסוד
אורי, זאת עצה כללית ולא ישימה במקרה של הסאבים עליהם שעל ירון. את ה- REL מוכרים רק בטרמולו (חיפה), את Velodyne SPL 1000 - אבי יפה (ירושלים). אבי יפה לא נותן ציוד לבדיקה. לא מאמין ששמי משיח (טרמולו) ייתן לטלטל רמקול שמשקלו 40 ק"ג בנסיעות ביו עירוניות . אם אתה מכיר חנויות נוספות שמוכרות REL או Velodyne מסדרות גבוהות - אשמח לשמוע.אורי_ו כתב:עלייך לקחת כל אחד מהסאבים הנ"ל אלייך הביתה ולשמוע אותם לפחות יום יומיים בבית....
נערך לאחרונה על ידי vitalyi ב 16/11/2007 18:43, נערך פעם 1 בסך הכל.
ויטלי
מה שכתבתי....yaron2go כתב:גם אורי יפה לא ממש מת על הרעיון......
לפני חודש רציתי לקנות אצלו DAC של Cyrus שמחירו 10K, וכמובן שרציתי לשמוע אותו בבית. התגובה שלו הייתה: לא רוצה - על תקנה...
כאת אני מנסה לברר את הסוגיה (REL/Velodyne) בפורום אחר שיש בו שרשור ענק בנושא REL. אם אקבל תשובה - אודיע לך.
ויטלי
yaron2go
הרמקולים שיש לך (פוקאל 926 ) הם רצפתיים ומה שנקרא "פול ריינג' " - נכון ??
אקדים ואומר שלא שמעתי את הרמקולים האלו או את השילוב שלהם עם המגבר שיש לך.
אבל לפי מה מה שקראתי בתגובות של אחרים כאן בפורום לרמקולים האלו של פוקאל יש אולי נטייה לבהירות והם מפונקים בהגברה שהם דורשים .
לכן אני שואל עצמי (ולדעתי כדאי לך חשאול את עצמך) מה חסר לך באיכות הצליל של הסט אפ שאתה מעוניין להוסיך סאב וופר ?? אולי בעלות של הסאב וופר שווה לשקול החלפת הרמקולים בכלל ?? או אולי החלפת ההגברה ??
שוב רק מפי השמועה לפוקאל האלו לא חסרה יכולת בתחום הנמוך - יעני לא חסר להם באס..אז למה סאב וופר ??
שלמה
הרמקולים שיש לך (פוקאל 926 ) הם רצפתיים ומה שנקרא "פול ריינג' " - נכון ??
אקדים ואומר שלא שמעתי את הרמקולים האלו או את השילוב שלהם עם המגבר שיש לך.
אבל לפי מה מה שקראתי בתגובות של אחרים כאן בפורום לרמקולים האלו של פוקאל יש אולי נטייה לבהירות והם מפונקים בהגברה שהם דורשים .
לכן אני שואל עצמי (ולדעתי כדאי לך חשאול את עצמך) מה חסר לך באיכות הצליל של הסט אפ שאתה מעוניין להוסיך סאב וופר ?? אולי בעלות של הסאב וופר שווה לשקול החלפת הרמקולים בכלל ?? או אולי החלפת ההגברה ??
שוב רק מפי השמועה לפוקאל האלו לא חסרה יכולת בתחום הנמוך - יעני לא חסר להם באס..אז למה סאב וופר ??
שלמה
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

ירון זו הייתה הלצה.
אני עם שלמה, לדעתי הבעיה היא באיזון שלהם או באקוסטיקה.
אגב למה פשוט לא לקנות סאב של פוקאל? הסיכוי שסאב של החברה הנ"ל יעבוד יותר טוב עם הרמקול (ויש להם אחלה סאבים) הוא גדול יותר.
אני עם שלמה, לדעתי הבעיה היא באיזון שלהם או באקוסטיקה.
אגב למה פשוט לא לקנות סאב של פוקאל? הסיכוי שסאב של החברה הנ"ל יעבוד יותר טוב עם הרמקול (ויש להם אחלה סאבים) הוא גדול יותר.
אתה צודק שלמה, באס לא חסר להם, הרעיון הוא להוסיף על הקיים. לגבי ההגברה - לא שמעתי אותם עם הרבה הגברות למעט
KRELL KAV400 , CAMBRIDGE AUDIO 840 וכמה רסיברים HT כמו ימהה 2700 שמכרתי לפני שבוע, לטעמי השילוב מוצלח ייתכן כמובן שיש מוצלחים ממנו.
KRELL KAV400 , CAMBRIDGE AUDIO 840 וכמה רסיברים HT כמו ימהה 2700 שמכרתי לפני שבוע, לטעמי השילוב מוצלח ייתכן כמובן שיש מוצלחים ממנו.
- אורי_ו
- חבר מכור קשה

למשל בתחום המחיר של הוולודיין:
http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=752
אגב גם לQUAD יש סאבים סופר מוזיקליים בתקציב שלך שנראים גם טוב.
אגב יש סיכוי שדווקא סאב אנגלי באמת יתן קצת חום שאין לצרפתי המנוכר הזה.
http://www.aviyaffe.com/store/main/prod ... d_prod=752
אגב גם לQUAD יש סאבים סופר מוזיקליים בתקציב שלך שנראים גם טוב.
אגב יש סיכוי שדווקא סאב אנגלי באמת יתן קצת חום שאין לצרפתי המנוכר הזה.