אני חדש באתר , והתחדשתי לאחרונה במסך LCD מסוג LG 32LC53 ובסך הכל נראה לי שהקנייה די מוצלחת .
בתחילה חיברתי את המסך בעזרת כבל של LEXSUS סקארט לסקארט אבל התמונה היתה נמרחת מדי פעם , אז הוחלף הכבל לכבל סקארט ל S VIDEO של חברת HAMA והמצב השתפר ואפשר לומר שאין מריחות יותר .
העניין כעת הוא שישנה בעיה בממיר של הוט - מסוג ADB שלעיתים קרובות הוא נכנס למצב של " סוף מידע " וצריך לרסט אותו כדי שיחזור לחיים ויציג מידע .
לאחר קריאה בפורום המוצלח שלכם ( אליו הגעתי בעקבות רכישת ה LCD ) הבנתי שעדיף לי ממיר מסוג דוקסיס לשיפור נוסף באיכות השידור .
הקיצר לאחר ניסיון עידכון של הממיר הישן ( בעקבות פנייה שלי אליהם לגבי תקלת המידע ) שלא עלה יפה , התקשרתי ודרשתי טכנאי שיגיע לביתי עם ממיר דוקסיס לצורך החלפת הממיר התקול .
הטכנאי שהגיע כנראה ' עירבב ' אותי עם סיפור שכאן באיזור שלי ( מודיעין ) הקליטה חלשה מדי ולכן הדוקסיס לא יעבוד כלל ויהיו לי מלא תקלות - ביקשתי ממנו לפחות לחבר את הממיר לצורך ניסיון והוא עאלק נעלב וטען שאין צורך אפילו לנסות .
מפה לשם תקלת האין מידע חוזרת ואני כבר בקריזה יצרתי היום שוב קשר עם החברה שהבטיחה לשלוח טכנאי נוסף ביום א' הקרוב .
אני הולך להתעקש על הדוקסיס וכנראה שאאיים עליהם בניתוק .
מה דעתכם על סיפור עוצמת הקליטה , האם יש אמת בדבריו ?
ואז האם עלי לדרוש ממיר אחר טוב מספיק לצרכים שלי .
תודה מראש ושבת שלום .
וכמובן SORRY על המגילה .