המלצה על קניית מסך דק למחשב

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2183
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 40 פעמים

שליחה #1 

אני מקווה שזה המקום הנכון לשאול ולא בפורום "LCD, פלזמה..." מפני שמדובר במסך למחשב.
החלטתי לקנות מסך מחשב בתקציב של עד 2,000 ש"ח לשימושים משרדיים וצפיה בסרטים. לאחר הסתובבות רבה בגוגל ובפורום של hwzone הגעתי להתלבטות בין שני דגמים:
philips w2006cs כ-1600 ש"ח
asus pw201 - כ-2000 ש"ח

שניהם בגודל 20.1" רחב. לשניהם פאנל VA זהה. לשניהם רמקולים מובנים (לא רלוונטי בשבילי גם ככה).
לאסוס יתרון בכך שיש לו, בנוסף לכניסת VGA ו-DVI שיש לשני הדגמים, גם כניסת composit, s-video ו-component. יתרון עצום בשבילי כי אז אני אוכל, במקרה הצורך, לחבר את ה-XBOX360 ודברים אחרים. באסוס אפשר גם לבצע pivot ולבצע הגבהה והנמכה של המסך.

החסרון באסוס הוא שהמסך מגיע עם ציפוי גלוסי (בדומה לטלויזיות LCD ופלזמה רבות היום) ואני חושש שזה עלול להפריע לי בעבודה.

האם למישהו יש ניסיון עם אחד מהמסכים האלה? לא מצאתי אותם בתצוגה בשום מקום.

תודה מראש :D

נ.ב: אנא אל תמליצו לי על סאמסונג, LG וחברות אחרות. רוב המסכים של חברות אלה הם מפאנל TN ולמי שלא ראה, אני ממליץ ללכת לתצוגות של מסכים ולהשוות את כל המסכים הללו לסאמסונג 971p שגם הוא בעל פאנל VA. תזיזו קצת את הראש ימינה/שמאלה ותראו את ההבדלים.

zovirax
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 15945
שם מלא: zovirax
נתן תודות: 299 פעמים
קיבל תודות: 330 פעמים

שליחה #2 

דודיפלצת כתב: האם למישהו יש ניסיון עם אחד מהמסכים האלה? לא מצאתי אותם בתצוגה בשום מקום.
...
כמו שאמרתי בפורום השני, אתה מוזמן לראות אצלי.
אני חוזר לת"א בסביבות הצהריים מחר אז אתה מוזמן.

אם אתה הולך על ה ASUS, שהוא כבר במחיר של 2000, אז למה כבר לא לקחת בחשבון את ה DELL המדובר שהוא גם במחיר של 2000 שקל...

הציפוי הזה של ה ASUS הוא כמו של לפטופים, כי אם כן אני הייתי במקום פוסל אותו על זה,
זה בילתי נסבל בלפטופ שלי .

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

Moo!
לא היה לי מושג שזה אתה...
לא יכול להיות שהציפוי המחזיר השתקפות ב-ASUS הוא עד כדי כך בלתי נסבל כי באמת יש אותו בכמה לאפטופים ומסכים ויש אנשים שאפילו אוהבים את זה.

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019
נתן תודות: 123 פעמים
קיבל תודות: 940 פעמים

שליחה #4 

לפני שאתה מחליט על המסך בגלל הציפוי - וגם אני בדעה שהציפוי המבריק בלתי נסבל - כדאי שתבדוק אם המסכים הם 8bit או 6bit. בד"כ המסכים שמתפארים במהירות תגובה מהירה הם ה 6bit והם הרבה פחות מוצלחים בצפייה בסרטים.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

דודיפלצת פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

Catskinner - בדיוק על זה אני מדבר. שני המסכים הם 8 ביט אמיתיים, זאת אחת הסיבות שאני רוצה מסך עם פאנל va שכזה. מהירות התגובה שלהם היא 8ms שנחשבת "איטית" למשחקים אבל הם בהחלט עדיפים לסרטים.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”