הורדת המחיר של ה PS3 הקפיצה את המכירות ב 250-300%
-
ride
- אחראי תחום מקרנים

- תגובות: 6601
- שם מלא: יניב דיין
- נתן תודות: 238 פעמים
- קיבל תודות: 499 פעמים
- יצירת קשר:
מדובר במכשיר ה 40G החדש שמחירו לצרכן $399 (מחיר הרחוב כמובן נמוך יותר).
ממכירות של כ 30-40 אלף מכשירים בשבוע בארה"ב, קפצו המכירות לכ 100,000 מכשירים בשבוע. כמובן הדבר נותן דחיפה חזקה מאוד לקבוצת ה BD לקראת תקופת החגים.
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=30646
ממכירות של כ 30-40 אלף מכשירים בשבוע בארה"ב, קפצו המכירות לכ 100,000 מכשירים בשבוע. כמובן הדבר נותן דחיפה חזקה מאוד לקבוצת ה BD לקראת תקופת החגים.
http://www.gamesindustry.biz/content_page.php?aid=30646
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6048
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
מה קורה עם Gran Turismo 5?
הם נרדמו שם...
הם נרדמו שם...
- ofir-harlev
- חבר ותיק

- תגובות: 2716
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
...ביושוק יצא לXBOX360 ולמחשב...guy2233 כתב:aloni תראה את bioshock ותבין הכל..
truejoker וכן .....
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
ממש לא נדמה לך.truejoker כתב:תגידו , זה רק נדמה לי , אבל זה יוצא שזה יותר זול לקנות את המכשיר מאשר כונן BLU RAY ?...
זה יוצא הרבה יותר זול היות וסוני מסבסדים את המחיר שלו בהנחה שתרכוש כמה כותרים של משחקים.
אגב, אם תקרא את הסקירה/השוואה באתר בינו לבין שני נגני Blu-ray ייעודיים, תיווכח גם שהוא עדיף עליהם בהרבה.
...
Giliboy כתב:אני ביצעתי שלושה חיפושים תחת PS3 ופשוט לא מצאתי כלום (אני מסכים שיש לי בעיה בחיפוש באופן כללי ), אם תוכל לעשות לי טובה ,לעזור לי למצוא את ההשוואות האלו אני אשמח.truejoker כתב:אגב, אם תקרא את הסקירה/השוואה באתר בינו לבין שני נגני Blu-ray ייעודיים, תיווכח גם שהוא עדיף עליהם בהרבה....
בתודה מראש...
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46321
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5065 פעמים
בנוסף לקישור ש ride סיפק, שווה לקרוא גם את המאמר המסכם של כל נגני ה Blu-ray שסקרתי: סיכום סקירת נגני Blu-ray
Gran Turismo 5 הוא יוצא עוד מעט היה רשום לא מזמן שעל המשחק הזה עבדו 3 שנים 160 אנשים 40 מהם מעצבי מכוניות ועל כל מכונית עבדו בערך 120 ימים מטורף תחשבו שב gran turismo 1 כל מכוניות עשו ביום קיצר מי שאוהב משחקים מכוניות זה המשחק בשבילו..