עזרה עם מכשיר Mio ועם תוכנת i Go
שלום, אמא שלי קיבלה לאחרונה מהעבודה מכונית optra more עם מכשיר Mio "מובנה", ככה הם קוראים לזה אבל זה סתם משהו שעושים בארץ לפי דעתי ולא כחלק מהגימור בחברה, בכל מקרה יש כמה בעיות.
המכשיר נמצא על מתקן כזה שמאפשר להכניס אותו כמו הרדיו דיסק לתוך המפרץ, ושרוצים להשתמש אז מוציאים אותו ומעמידים אותו. אז שהוא סגור בשביל שזה יהיה יפה שהוא בתוך המפרץ אז יש כיסוי שיושב על המכשיר, הבעיה שהוא מסתיר את כפתור ההדלקה וכל פעם שרוצים להדליק צריכים להוריד את הפלסטיק ולהדליק, וזה ממש לא ידידותי.
הבעיה השניה היא, המכשיר הגיע עם תוכנת i Go ובחנו אותה כמה וכמה פעמים בדרך למקומות שאנחנו מכירים, והוא נתן לנו דרכים ארוכות ולא הגיוניות להגיע. יש בהגדרות אפשרויות שונות שאפשר לבחור בין: "הדרך הקצרה ביותר", "הדרך המהירה מבינהם" או שילוב של שניהם.
שיחקתי עם כל ההגדרות ועדיין אי אפשר לסמוך על זה, כבר פעמיים קרה שעקנו אחרי ההוראות שלו והגענו לdead end ואצלו זה נראה כאילו הכל בסדר וצריך להמשיך ישר.
למישהו יש ניסיון עם זה?
תודה
המכשיר נמצא על מתקן כזה שמאפשר להכניס אותו כמו הרדיו דיסק לתוך המפרץ, ושרוצים להשתמש אז מוציאים אותו ומעמידים אותו. אז שהוא סגור בשביל שזה יהיה יפה שהוא בתוך המפרץ אז יש כיסוי שיושב על המכשיר, הבעיה שהוא מסתיר את כפתור ההדלקה וכל פעם שרוצים להדליק צריכים להוריד את הפלסטיק ולהדליק, וזה ממש לא ידידותי.
הבעיה השניה היא, המכשיר הגיע עם תוכנת i Go ובחנו אותה כמה וכמה פעמים בדרך למקומות שאנחנו מכירים, והוא נתן לנו דרכים ארוכות ולא הגיוניות להגיע. יש בהגדרות אפשרויות שונות שאפשר לבחור בין: "הדרך הקצרה ביותר", "הדרך המהירה מבינהם" או שילוב של שניהם.
שיחקתי עם כל ההגדרות ועדיין אי אפשר לסמוך על זה, כבר פעמיים קרה שעקנו אחרי ההוראות שלו והגענו לdead end ואצלו זה נראה כאילו הכל בסדר וצריך להמשיך ישר.
למישהו יש ניסיון עם זה?
תודה
המסלולים שמציעה התוכנה הם לא תמיד אופטימליים ולעתים נדירות אף שגויים – ויש סיבה לכך. זה לא בעיית התוכנה - IGO משתמשת במפות שמספקת לה חברת "מפה", ובמפות האלה יש שגיאות שנודדת בין עדכון לעדכון (יש לציין, שחלקן תוקנו). נכון להיום, "מפה" היא מונופוליסט בתחום המפות בארץ ,לכן חברת IGO נאלצת להשתמש "במה שיש" – מכאן השגיאות במסלולים.
לגופו של עניין – בגרסת המפות שיש לכם, עדיף לבחור במסלול "מהיר ביותר". המסלול המתוכנן לא תמיד יהיה הכי קצר, אבל לרוב הוא יהיה נכון ויביא ליעד ללא בעיה.
לגופו של עניין – בגרסת המפות שיש לכם, עדיף לבחור במסלול "מהיר ביותר". המסלול המתוכנן לא תמיד יהיה הכי קצר, אבל לרוב הוא יהיה נכון ויביא ליעד ללא בעיה.
ויטלי
התוכנה ממש לא על הפנים, כנראה שיש לך ציפיות יתר מתוכנת ניווט. בסופו של דבר, היא לוקחת אותך ממקום המוצא ליעד, אם אתה טוע בדרך - היא מעדכנת את המסלול. OK, המסלול לא תמיד אופטימלי - אז ייקח לך עוד 10 דקות להגיע.
עדכוני המפות יהיו <בקרוב>, בדוק מדי פעם באתר של navngo.
עדכוני המפות יהיו <בקרוב>, בדוק מדי פעם באתר של navngo.
ויטלי
- EliHaboosh
- עורך ראשי HTMobile

- תגובות: 3319
- נתן תודות: 136 פעמים
- קיבל תודות: 846 פעמים
אכן כמו שויטלי רשם, טעויות תמיד קורות וזה לרוב עקב שינויים בכבישים שלא מעודכנים במפה וטעויות במפה.
להגיד שבכל ניווט יש הרבה טעויות ושהניווט בכל פעם מביא אתכם בדרכים לא נכונות ועיקופים לא סבירים, זו כבר בעיה שלא אמורה לקרות ואולי צריך לבדוק האם אתם עושים שימוש נכון בתוכנה.
להגיד שבכל ניווט יש הרבה טעויות ושהניווט בכל פעם מביא אתכם בדרכים לא נכונות ועיקופים לא סבירים, זו כבר בעיה שלא אמורה לקרות ואולי צריך לבדוק האם אתם עושים שימוש נכון בתוכנה.
אלי חבוש
- spacedude
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3505
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 160 פעמים
לא קרה מקרה עם מכשיר שנדפק באיזהשהי צורה
נסעתי איתו כמה פעמים מאותה נקודה (פתח תקוה) לאותה נקודה בנתניה
בפעמים הראשונות הוא לקח אותי באותה דרך לאותו מקום.
בפעם האחרונה הוא לקח אותי לכיוון השני של נתניה (כשאותם נתונים מוגדרים במכשיר)
נסעתי איתו כמה פעמים מאותה נקודה (פתח תקוה) לאותה נקודה בנתניה
בפעמים הראשונות הוא לקח אותי באותה דרך לאותו מקום.
בפעם האחרונה הוא לקח אותי לכיוון השני של נתניה (כשאותם נתונים מוגדרים במכשיר)
שחר