פתרון PVR לשידורי HD של YES?
ברור שיש אלה שיזכירו את החומרה היעודית של NDS עבור זה. לא ברור אבל מתי היא תהיה זמינה ועד כמה תהיה ניתנת לשילוב בתוכנות ה-PVR הכלליות (SAGETV או VMC).
אני חשבתי על הפתרון הבא:
1. המוצר הנחמד הזה. אמור לבטל הצפנת HDCP וגם לתת פיצול למחשב וישירות למסך.
2. כרטיס הלכידה הזה. אם יש לו דרייבר BDA, אמור לעבוד עם כל התוכנות המוכרות.
3. השליטה בהעברת הערוצים עם IR BLASTER כמו בממירים של היום.
מה אתם אומרים? יעבוד?
אני חשבתי על הפתרון הבא:
1. המוצר הנחמד הזה. אמור לבטל הצפנת HDCP וגם לתת פיצול למחשב וישירות למסך.
2. כרטיס הלכידה הזה. אם יש לו דרייבר BDA, אמור לעבוד עם כל התוכנות המוכרות.
3. השליטה בהעברת הערוצים עם IR BLASTER כמו בממירים של היום.
מה אתם אומרים? יעבוד?
זה נראה כמו כרטיס לווין רגיל. איך הוא אמור לפענח את ההצפנה של NDS?...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
mpogr כתב:זה מה שהוא אמור לעשות. קצת מדאיגה אותי כמות ה-DATA (יכול להגיע לאיזה 100 ג'יגה לשעה בלי כיווץ), אבל זה הרעיון....
אני מקווה שלא נאלץ לקנות איזה 3 דיסקים של 1TB.
כמה מכיל מכשיר PVR כמו טיבו שמקליט HD? הוא עושה כיווץ?
תאמת שב SAGETV יש תוסף של SAGEMC VIDEO TOOL
שאפשר בעזרתו לכווץ הקלטה ב H.264
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
HD PVR שמקליט את החומר שמגיע ישירות מהלוויין צריך להתמודד עם ה-BITRATE של השידור שאמור להיות בטווח של 9-20 מגביט בשניה. זה לא מעט אבל לא נורא.zovirax כתב:mpogr כתב:זה מה שהוא אמור לעשות. קצת מדאיגה אותי כמות ה-DATA (יכול להגיע לאיזה 100 ג'יגה לשעה בלי כיווץ), אבל זה הרעיון....![]()
אני מקווה שלא נאלץ לקנות איזה 3 דיסקים של 1TB.
כמה מכיל מכשיר PVR כמו טיבו שמקליט HD? הוא עושה כיווץ?
תאמת שב SAGETV יש תוסף של SAGEMC VIDEO TOOL
שאפשר בעזרתו לכווץ הקלטה ב H.264...
אבל ה-PVR שמקליט על קו HDMI צריך להתמודד עם RAW VIDEO ושם הקצב גבוהה בהרבה (יצא לי בערך 2.7 ג'יגביט בשניה עבור FULL HD ב-60 הרץ). זה בערך 1.2TB (!) בשעה (רק וידאו), כך שחייב להיות איזשהו כיווץ (אולי LOSSLESS), אחרת אנחנו בבעיה.
- oferlaor
- מנהל

mpogr,
אם אני זוכר נכון יש קידוד מחדש במכשיר של GEFEN מבוסס MPEG4 או H264.
המכשיר מטפל בצורה ייחודית ב-HDCP. יש לו בעיקרון כניסת HDMI ויציאת HDMI, כל המידע מוצפן לאורך כל המסלול ולכן אין בעיה חוקית עם מכשיר כזה.
המכשיר מטפל בצורה ייחודית ב-HDCP. יש לו בעיקרון כניסת HDMI ויציאת HDMI, כל המידע מוצפן לאורך כל המסלול ולכן אין בעיה חוקית עם מכשיר כזה.
זה כן כרטיס לוין רגיל
רק כזה שיכול לקבל שידורי HD לא מוצפנים דרך הטיונר, לא נראה לי שיש מה לעשות איתו אצלנו. הכרטיס השני עם כניסות HDMI, זה כבר משהו שאפשר לעבוד איתו למרות שהוא יוציא לך את האות אחרי שעבר פריסה ואתה תצטרך לדחוס אותו עוד פעם כלומר אובדן האיכות כאן די קריטי.Shed כתב:זה לא כרטיס לווין, זה כרטיס שיודע לקבל אות HD ולבצע קידוד בחומרה עליו.
זה כרטיס לכידה שאפשר להשתמש בו לאחר שבירת HDCP בדרך זו או אחרת....
דודי.
אם זה נכנס HDCP ויוצא HDCP, מה הוא עושה בדיוק? ולמה הוא טוב לנו?oferlaor כתב:mpogr,
המכשיר מטפל בצורה ייחודית ב-HDCP. יש לו בעיקרון כניסת HDMI ויציאת HDMI, כל המידע מוצפן לאורך כל המסלול ולכן אין בעיה חוקית עם מכשיר כזה....
נערך לאחרונה על ידי mpogr ב 15/11/2007 16:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
נכון מאוד, זאת בדיוק הסיבה שאני שוקל לקנות אותו בלי קשר ל-PVR (יש לי טלוויזיה עם כניסת DVI שלא תומכת ב-HDCP).zovirax כתב:בכלליות המכשיר הראשון שמבטל את ה HDCP זה טוב גם למי שהטלוויזיה שלו לא תומכת ב HDCP , כדי שיכלו לראות HD בצורה מלאה?
נכון?...
לא כל-כך קל להשיג אותו, ראיתי מלא חנויות ביפן שמוכרות אותו (כולל AMAZON.COM.JP!), אבל קצת בעיתי להזמין משם...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
MJPEG הוא בהחלט לא LOSSLESS... למעשה, אין כל כך דבר כזה דחיסה ללא הפסדים בוידאו...
לא צריך כל כך לפחד מדחיסה עם הפסדים, כי יש דחיסות מאוד איכותיות. צריך אולי לחכות לכרטיס שדוחס RAW HDMI ל-H.264 בחומרה, בדומה ל-PVR150 שדוחס את הכניסה האנלוגית ל-MPEG2 בחומרה, לפני שהחומר מגיע למערכת ההפעלה.
כרגע לא נראה שיש משהו כזה, והאופצייה היחידה היא לעשות דחיסה בתוכנה ולא תוך כדי הקלטה, שכנראה נצטרך מחשב עם 8 ליבות כדי לעשות את הדחיסה הזו בזמן סביר...
לא צריך כל כך לפחד מדחיסה עם הפסדים, כי יש דחיסות מאוד איכותיות. צריך אולי לחכות לכרטיס שדוחס RAW HDMI ל-H.264 בחומרה, בדומה ל-PVR150 שדוחס את הכניסה האנלוגית ל-MPEG2 בחומרה, לפני שהחומר מגיע למערכת ההפעלה.
כרגע לא נראה שיש משהו כזה, והאופצייה היחידה היא לעשות דחיסה בתוכנה ולא תוך כדי הקלטה, שכנראה נצטרך מחשב עם 8 ליבות כדי לעשות את הדחיסה הזו בזמן סביר...
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
הוא מכשיר לא חוקי? כמו שבב של פלייסטיישן?mpogr כתב:נכון מאוד, זאת בדיוק הסיבה שאני שוקל לקנות אותו בלי קשר ל-PVR (יש לי טלוויזיה עם כניסת DVI שלא תומכת ב-HDCP).zovirax כתב:בכלליות המכשיר הראשון שמבטל את ה HDCP זה טוב גם למי שהטלוויזיה שלו לא תומכת ב HDCP , כדי שיכלו לראות HD בצורה מלאה?
נכון?...
לא כל-כך קל להשיג אותו, ראיתי מלא חנויות ביפן שמוכרות אותו (כולל AMAZON.COM.JP!), אבל קצת בעיתי להזמין משם......
- oferlaor
- מנהל

mpogr,
מה הוא עושה? PVR, הוא נותן לך לעשות PAUSE, REWIND, לנהל הקלטות וכו'...
מה אכפת לך שהוא מפענח את ההצפנה, מקליט ואז מצפין מחדש כשאתה צריך?
מה הוא עושה? PVR, הוא נותן לך לעשות PAUSE, REWIND, לנהל הקלטות וכו'...
מה אכפת לך שהוא מפענח את ההצפנה, מקליט ואז מצפין מחדש כשאתה צריך?
pixies ידידי,pixies כתב:MJPEG הוא בהחלט לא LOSSLESS... למעשה, אין כל כך דבר כזה דחיסה ללא הפסדים בוידאו...
כרגע לא נראה שיש משהו כזה, והאופצייה היחידה היא לעשות דחיסה בתוכנה ולא תוך כדי הקלטה, שכנראה נצטרך מחשב עם 8 ליבות כדי לעשות את הדחיסה הזו בזמן סביר......
בנקודה הזאת אתה טועה. יש וריאציה של MJPEG שהיא LOSSLESS, ראה כאן.
כמו שכתבתי, מבחינתי, אם מגיעים לדחיסה של פי 10 (שבהחלט יכולה להיות LOSSLESS וגם יחסית יעילה מבחינת צריכת CPU) אני כבר יכול לחיות עם זה.