תמונה לא חלקה בפזמה של LG
-
netanelk
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 4
שלום,לפני חודשיים וחצי קניתי פלזמה של LG דגם 42pc1rv בגודל 42".
הרזולוציה של המסך היא 852X480 והניגודיות היא 1:10000,היא עלתה לי 7 אלף ובנוסף שילמתי 200 שקל על כבל scart או משהו כזה,בצבע כחול.
למרות כל ההשקעה הזאת אני לא רואה תמונה חדה,רואים טשטוש מוזר כזה על המסך,לכן הזמנתי טכנאים של יס ושל ח.י ,טכנאי של יס אמר שזאת לא בעיה של השידור,וה4 טכנאים שבאו שאלי מ-ח.י,אמרו שאין בעיה במסך,ככה הוא אמור להיות,ואחד מהם אמר שזה בכלל בגלל השידור של יס,שהוא גרוע.
אני באמת רוצה לשאול אנשים שמבינים שין להם שום אינטרס להגיד שהמסך טוב או שהשידור טוב,אני רוצה לדעת מה הבעיה אם בכלל יש בעיה.
אה ועוד משהו,לא ניתן לראות סרטים צרובים,זה מראה את הסרט,רק עם מלא ריבועים כאלה, חלק מהטכנאים של ח.י אמרו שאי אפשר לראות צרובים על המסך,רק מקוריים,והאחרון שבא מטעם ח.י אמר שאשר לראות צרובים אבל רק אם הסרט באיכות טובה,ואני מוריד סרטים באיכות dvdrip,איכות טובה אני חושב.
ויש עוד משהו קטן,האם הפלזמה שלי תומכת בשידורי hd?יש כניסה כזאת במכשיר,אבל קראתי באיזה אתר שצריך רזולוציה טבעית גבוהה יותר,הנה הקישור:
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.as ... 3#section3
אז מה אני צריך לעשות??האם בכלל כל מה שאמרו לי נכון?תעזרו לי בבקשה דחוףף...תודה
הרזולוציה של המסך היא 852X480 והניגודיות היא 1:10000,היא עלתה לי 7 אלף ובנוסף שילמתי 200 שקל על כבל scart או משהו כזה,בצבע כחול.
למרות כל ההשקעה הזאת אני לא רואה תמונה חדה,רואים טשטוש מוזר כזה על המסך,לכן הזמנתי טכנאים של יס ושל ח.י ,טכנאי של יס אמר שזאת לא בעיה של השידור,וה4 טכנאים שבאו שאלי מ-ח.י,אמרו שאין בעיה במסך,ככה הוא אמור להיות,ואחד מהם אמר שזה בכלל בגלל השידור של יס,שהוא גרוע.
אני באמת רוצה לשאול אנשים שמבינים שין להם שום אינטרס להגיד שהמסך טוב או שהשידור טוב,אני רוצה לדעת מה הבעיה אם בכלל יש בעיה.
אה ועוד משהו,לא ניתן לראות סרטים צרובים,זה מראה את הסרט,רק עם מלא ריבועים כאלה, חלק מהטכנאים של ח.י אמרו שאי אפשר לראות צרובים על המסך,רק מקוריים,והאחרון שבא מטעם ח.י אמר שאשר לראות צרובים אבל רק אם הסרט באיכות טובה,ואני מוריד סרטים באיכות dvdrip,איכות טובה אני חושב.
ויש עוד משהו קטן,האם הפלזמה שלי תומכת בשידורי hd?יש כניסה כזאת במכשיר,אבל קראתי באיזה אתר שצריך רזולוציה טבעית גבוהה יותר,הנה הקישור:
http://www.wisebuy.co.il/ArticlePage.as ... 3#section3
אז מה אני צריך לעשות??האם בכלל כל מה שאמרו לי נכון?תעזרו לי בבקשה דחוףף...תודה
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6362
לא רוצה לבאס אותך אבל שילמת יקר מאוד על מסך בינוני.
אתה כנראה מצפה לגדולות ונצורות ממסך שאינו יכול לתת לך את התמורה הזאת.
המסך הוא לא HD READY כי אם EDTV.
לגבי הצרובים, מה שאמרו לך בח.י זה שטויות, המסך מציג מה שהמקור נותן לו, יתכן שהנגן שלך לא מצליח לנגן את הסרטים הצרובים וכאן הבעיה. או שפשוט הורדת סרטים באיכות נמוכה מאוד והם נראים רע על המסך.
לסיכום: לא נראה לי שיש לך בעיה עם המסך אלא שאתה פשוט מאוכזב מהתמורה.
ראית את המסך לפני שקנית?
התייעצת עם מישהו?
אתה כנראה מצפה לגדולות ונצורות ממסך שאינו יכול לתת לך את התמורה הזאת.
המסך הוא לא HD READY כי אם EDTV.
לגבי הצרובים, מה שאמרו לך בח.י זה שטויות, המסך מציג מה שהמקור נותן לו, יתכן שהנגן שלך לא מצליח לנגן את הסרטים הצרובים וכאן הבעיה. או שפשוט הורדת סרטים באיכות נמוכה מאוד והם נראים רע על המסך.
לסיכום: לא נראה לי שיש לך בעיה עם המסך אלא שאתה פשוט מאוכזב מהתמורה.
ראית את המסך לפני שקנית?
התייעצת עם מישהו?
מה יותר גרוע מטיפש? טיפש שחושב שהוא חכם
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
יש כאן כמה עניינים.
תחילה, אין לי הכרות עם המודל הזה, ולכן אני מנוע מלהביע דעה על איכותו.
מצד שני, המחיר ששילמת נראה לי מעט גבוה ביחס לעלות מסך EDTV כיום, אפשר לשאול היכן רכשת את המסך?
כאשר אתה מדבר על טשטוש מוזר, קשה לי להבין אותך. מה הכוונה, האם זה קורה כאשר התמונה זזה, או פשוט התמונה אינה חדה?
איך אתה מחובר לממיר של יס? איזה ממיר יס יש לך? מאיזה מרחק אתה צופה במסך?
לגבי סרטים צרובים. אין קשר בין מסך לבין סרטים צרובים. אם הסרט באיכות גרועה, הגדלתו על מסך גדול תגרום לו להיראות רע יותר. ישנם סרטים שנראים גרוע ויש שנראים לא רע. באיזה נגן אתה משתמש ובאיזה סוג חיבור אתה מחובר למסך?
לגבי תמיכה ב-HD, המסך הוא EDTV, ולכן מיועד לשידורי SDTV. אם יש לו כניסת HDMI, סביר להניח שתוכל להציג תמונה של מקור HDTV, אבל זה לא יתן לך איכות תמונה טובה מזו של DVD רגיל. אין למסך שלך פשוט את הרזולוציה להציג פרטים נוספים מעבר לשידור רגיל.
העניין שמפתיע הוא שמטרידים אותך שידורי יס הרגילים. דווקא בשידורים כאלה מסך EDTV יהיה טוב יותר לרוב מאשר מסך HD READY למשל. אני הייתי מתרכז בראש ובראשונה בסוג החיבור ובממיר של יס בכדי לנסות ולהבין אם הבעיות שאתה רואה קשורות אליהם.
תחילה, אין לי הכרות עם המודל הזה, ולכן אני מנוע מלהביע דעה על איכותו.
מצד שני, המחיר ששילמת נראה לי מעט גבוה ביחס לעלות מסך EDTV כיום, אפשר לשאול היכן רכשת את המסך?
כאשר אתה מדבר על טשטוש מוזר, קשה לי להבין אותך. מה הכוונה, האם זה קורה כאשר התמונה זזה, או פשוט התמונה אינה חדה?
איך אתה מחובר לממיר של יס? איזה ממיר יס יש לך? מאיזה מרחק אתה צופה במסך?
לגבי סרטים צרובים. אין קשר בין מסך לבין סרטים צרובים. אם הסרט באיכות גרועה, הגדלתו על מסך גדול תגרום לו להיראות רע יותר. ישנם סרטים שנראים גרוע ויש שנראים לא רע. באיזה נגן אתה משתמש ובאיזה סוג חיבור אתה מחובר למסך?
לגבי תמיכה ב-HD, המסך הוא EDTV, ולכן מיועד לשידורי SDTV. אם יש לו כניסת HDMI, סביר להניח שתוכל להציג תמונה של מקור HDTV, אבל זה לא יתן לך איכות תמונה טובה מזו של DVD רגיל. אין למסך שלך פשוט את הרזולוציה להציג פרטים נוספים מעבר לשידור רגיל.
העניין שמפתיע הוא שמטרידים אותך שידורי יס הרגילים. דווקא בשידורים כאלה מסך EDTV יהיה טוב יותר לרוב מאשר מסך HD READY למשל. אני הייתי מתרכז בראש ובראשונה בסוג החיבור ובממיר של יס בכדי לנסות ולהבין אם הבעיות שאתה רואה קשורות אליהם.
- oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78943
- שם מלא: עפר לאור
הצצתי בזאפ ואני רואה שזה בערך המחירים של המודל הזה, כך שכנראה שהמחיר במקום שרכשת היה הוגן.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

עופר,
המחיר של המסך הזה הוא בערך 6K כמעט בכל חנות שראיתי עם אחריות של ח.י
לא הייתי אומר שעבדו עליו אבל הוא שילם יקר במקצת ויכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלו.
המחיר של המסך הזה הוא בערך 6K כמעט בכל חנות שראיתי עם אחריות של ח.י
לא הייתי אומר שעבדו עליו אבל הוא שילם יקר במקצת ויכל לקבל תמורה טובה יותר לכסף שלו.
-
netanelk
-
- חבר שרק התחיל

קניתי את המסך במחסני חשמל,ואני מחברת את הממיר למסך באמצעות כבל scart to scart ואני רואה טשטושים כאלה,כאילו אלה הפיקסלים או משהו,אני צופה בערך 3 מטר מהטלויזיה,היום בא טכנאי עם פזמה חדשה והראה לי שרואים אותו דבר,כנראה שזו לא בעיה במכשיר,אבל יש לי עוד שאלה,אם יש לי כניסת hdmi במסך,ובחנות ובכל האתרים שמוכרים את המכשיר רשום שם hdready אז זה אומר משהו לא?וגם אם נגיד זה לא טוב מספיק לשידורי hd,זה אומר שהשידורים האלה ישארו אותו דבר,או שזה ישתפר קצת?
איזה באסה שלא בדקתי את כל הדברים האלה לפני שקניתי...עכשיו אני מרגיש כאילו...עבדתי על עצמי.
איזה באסה שלא בדקתי את כל הדברים האלה לפני שקניתי...עכשיו אני מרגיש כאילו...עבדתי על עצמי.
- shraga007
-
- חבר מכור קשה

סוף מעשה במחשבה תחילה.
המסך לא כל כך מתאים לשידורי HD מכיוון שאין לא רזולוציה מספקת על מנת להציג את הסיגנל ולכן הוא יקבל את הסיגנל ויעשה לו DOWNSCALE לרזולוציה המקסימלית שהוא יכול להציג.
לכן, אתה תוכל לקבל סיגנל של HD אבל אתה לא תראה את התמונה האיכותית ביותר שאפשר.
המסך לא כל כך מתאים לשידורי HD מכיוון שאין לא רזולוציה מספקת על מנת להציג את הסיגנל ולכן הוא יקבל את הסיגנל ויעשה לו DOWNSCALE לרזולוציה המקסימלית שהוא יכול להציג.
לכן, אתה תוכל לקבל סיגנל של HD אבל אתה לא תראה את התמונה האיכותית ביותר שאפשר.
- amitgba
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2304
תבקש להחליף את המסך אם אתה יכול....
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?
-
netanelk
-
- חבר שרק התחיל

כן אני יודע שנדפקתי קשות...אבל אני לא יכול להחליף את המסך...ניסיתי לשכנע אותם אבל אי אפשר...
אבל אין משהו שיכול לשפר את התמונה?...אני לא כ"כ מבין במכשירים..אבל אני רואה עכשיו פרסומת באתר לרסיבר(אין לי מושג מה זה)אבל רשום שם משהו על מעבדי תמונה...אולי זה יעזור במשהו...תנו לי כל דבר שיכול לשפר את התמונה...
אבל אין משהו שיכול לשפר את התמונה?...אני לא כ"כ מבין במכשירים..אבל אני רואה עכשיו פרסומת באתר לרסיבר(אין לי מושג מה זה)אבל רשום שם משהו על מעבדי תמונה...אולי זה יעזור במשהו...תנו לי כל דבר שיכול לשפר את התמונה...
-
netanelk
-
- חבר שרק התחיל

גם באתר של היבואן רשום שיש תמיכה מלאה ב-HD,הנה הקישור:
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=
http://www.hye.co.il/catalog/product_de ... keySearch=