התלבטות קיומית - סמסונג 46M81 עכשיו או לחכות ל "50+ ?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם,

אחרי בדיקות שאלות וחיפושים החלטתי (כמעט) לקנות Samsung LA46M81B שנראת מצויין ומקבלת ביקורות טובות.

המחיר שהוצע לי הוא 19 אלף (כולל הובלה, הרכבה על הקיר וכבלים). אומנם בפורום כאן מלחשים שאפשר להשיג אותה ב17 אלף אבל אף אחד לא מוכן לגלות לי היכן אז נעזוב את זה לרגע.

אבל מה שאני באמת רוצה זה "50+ כמו האחות הבכורה לבית M81 או מקבילה לה שתיתן FHD על מסך "50+ , אילו עולות היום בארץ מחירים שערוריתיים מעבר לתקציב של אפילו המופרעים ביננו.

אז אני מתלבט אם לקנות או לחכות. ואני יודע שאף אחד כאן לא יכול לענות על השאלה במקומי וזה עניין של העדפה אישית אך אודה אם תעזרו לי עם הערכה למספר שאלות עובדתיות על התנהגות השוק הארץ:
  1. מתי לדעתכם אפשר יהיה להשיג "50+ FHD בארץ במחיר הגיוני (נגיד מתחת ל 20 אלף)
  2. מה לדעתכם יהיה מחירה של ה 46M81 בארץ בעוד נגיד חצי שנה
אני יודע שהמחירים תמיד יורדים וטכנולוגיות חדשות מוצגות כל הזמן אבל גם שהשוק מתנהג במחזוריות ויש נקודות בזמן שפשוט ברור שהמחיר עומד לרדת בצורה דרסטית בקרוב.

אשתי אומרת להתאפק ולחיות עם ה "50 Toshiba הקרנה אחורית הענתיקה עוד כמה חודשים אבל לי נורא בא כבר....התלבטויות...

תודה מראש על התשובות.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

באיזה מרחק אתה צופה מהמסך?

barduck פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 84
קיבל תודות: 5 פעמים

שליחה #3 

יש לי מרתף גדול מוקדש ברובו לנושא כך שאין לי מגבלות מרחק.

אבל אני אוהב לשבת קרוב יחסית - כ 3 מטר מול ה "50 הקרנה אחורית.

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #4 

השאלה שלך קשה כיוון שהיא דורשת נסיון להתנבא וזה אף פעם לא מדע מדויק.
בשנה האחרונה היתה נפילת מחירים חזקה מאד, אני למשל רכשתי 42Q7 ב - 13.5K והיום היא נמכרת באיזור 8.5K ואנחנו מדברים על מסך שהוא לא יקר יחסית.

מנקודת הזמן הנוכחית ושנה קדימה להערכתי מחירי המסכים ירדו בסדר גודל של 20% לפחות כיוון שהטכנולוגיה לא מפסיקה להתקדם. כל הזמן החברות מכריזות על פריצות דרך נוספות ומשיקים כל הזמן דגמים חדשים.

למרות שה - 46M81 מסך מצוין, הוא אכן עדיין קצת יקר ויותר מזה, אם החלום שלך הוא מסך 50 אינצ' ומעלה, הייתי מחכה עם זה קצת. הימור שלי - תוך שנה תוכל לקנות מסך כזה במחיר סביר מאד.

דעתי הסוביקטיבית לחלוטין.

braveman
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
קיבל תודות: 0

שליחה #5 

החיפזון הוא מן השטן. אומנם קלישאה אבל בדר"כ זה נכון.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”