מכשיר/תוכנה לשיפור איכות השמע - האם קיים?
שלום לכולם.
מעניין אותי האם קיים מכשיר או משהו כזה ובעזרת כל מיני אלגוריתמים שונים ומשונים משפרים את איכות השמיעה?
אני לא מתכוון לכל הRC שמתקנים בעיות אקוסטיקה אלא מכשיר לדוגמה שמסוגל לשמוע את הדפקטים של הרמקול ואז לשלוח את הצליל כך שהתוצאה הסופית מהרמקול תהיה טובה יותר.
אני מקווה שאני מובן בכלל.
אם אתם מכירים אשמח לשמוע והאם זה בכלל עובד
יום טוב לכולם.
מעניין אותי האם קיים מכשיר או משהו כזה ובעזרת כל מיני אלגוריתמים שונים ומשונים משפרים את איכות השמיעה?
אני לא מתכוון לכל הRC שמתקנים בעיות אקוסטיקה אלא מכשיר לדוגמה שמסוגל לשמוע את הדפקטים של הרמקול ואז לשלוח את הצליל כך שהתוצאה הסופית מהרמקול תהיה טובה יותר.
אני מקווה שאני מובן בכלל.
אם אתם מכירים אשמח לשמוע והאם זה בכלל עובד
יום טוב לכולם.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
משוב שלילי (תיקון בעיות בהגברה) הוא בהחלט חלק מהתפיסה הכוללת של RC.
כלומר, RC לא יודע להבדיל אם הסיבה לבעיה אקוסטית כלשהי היא חוסר ברמקול או בסביבה האקוסטית.
כמובן ש-RC לא יכול לגרום לרמקול שלא מסוגל לייצר באסים פתאום להיות בומבסטי. הוא יכול להגביר טיפה טווח תדרים מסויים בכדי לפצות על כך, אבל אם הוא יגזים בכך אז נחטא למטרה (כי יהיו עיוותים).
RC בקיצור יכול לשפר בעיות קלות, לא להפוך רמקול זול ליקר...
כלומר, RC לא יודע להבדיל אם הסיבה לבעיה אקוסטית כלשהי היא חוסר ברמקול או בסביבה האקוסטית.
כמובן ש-RC לא יכול לגרום לרמקול שלא מסוגל לייצר באסים פתאום להיות בומבסטי. הוא יכול להגביר טיפה טווח תדרים מסויים בכדי לפצות על כך, אבל אם הוא יגזים בכך אז נחטא למטרה (כי יהיו עיוותים).
RC בקיצור יכול לשפר בעיות קלות, לא להפוך רמקול זול ליקר...
דבר ראשון תודה לכל העונים.
אני מתכוון יותר למשהו אחר ולהסבר אני אביא דוגמא (קצת מופרכת אבל אני מקווה שבעזרתה הכל יובן)
למשל לוקחים רמקול של איזה מוצר מדבקה נחבר אותו למכשיר המיוחד ואז נקבל איכות צליל של רמקול בעל שם עולמי.
שוב ברור שאין דבר כזה באמת
אבל אני מעוניין לדעת האם יש מישהו שמתיימר לעשות את זה או לפחות קצת מזה
תודה
אני מתכוון יותר למשהו אחר ולהסבר אני אביא דוגמא (קצת מופרכת אבל אני מקווה שבעזרתה הכל יובן)
למשל לוקחים רמקול של איזה מוצר מדבקה נחבר אותו למכשיר המיוחד ואז נקבל איכות צליל של רמקול בעל שם עולמי.
שוב ברור שאין דבר כזה באמת
אבל אני מעוניין לדעת האם יש מישהו שמתיימר לעשות את זה או לפחות קצת מזה
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים
yairf,
מטפורה מעולה. מה ש-RC עושה הוא הזרקת קולגן וטיפה בוטוקס ואיפור לשיפור הפנים.
היא עדיין נראית דומה, אבל בוודאי שעדיין לא מלכת יופי.
לפעמים זה מספיק, אבל בשביל שינוי דרמטי צריך להחליף ציוד או אקוסטיקה...
מטפורה מעולה. מה ש-RC עושה הוא הזרקת קולגן וטיפה בוטוקס ואיפור לשיפור הפנים.
היא עדיין נראית דומה, אבל בוודאי שעדיין לא מלכת יופי.
לפעמים זה מספיק, אבל בשביל שינוי דרמטי צריך להחליף ציוד או אקוסטיקה...