1. באיזו תוכנה מומלץ להמיר קבצי mts או m2ts לפורמטים אחרים כמו wmv, avi וכו? (התוכנה היחידה שהצלחתי להמיר איתה היתה winavi video converter. יש לי את הוגאס 8 פלטיניום ואת הulead 11 - ולמרות שקראתי שהן אמורות לתמוך בHD - אני לא מצליח לעשות IMPORT לקבצים של הHD
2. הקטנת וידאו - אם אני רוצה תוך כדי המרה, או אחריה, להקטין רזולוציית וידאו מרזולוציה של HD(במצלמה שלי זה 1080*1440) לרזולוציה נמוכה יותר - שוב, באיזו חומרה?
3. מישהו יכול להסביר לי מה זה deinterlace, האם זה אומר שביצועו הופך סרט מi ל-P, ואיך אני עושה את זה?
4. למישהו יש מושג אם זה בכלל משנה האם אני מעתיק את הקבצים ישירות מהמצלמה למחשב(יוצאים קבצים שהסיומת שלהם היא mts) לבין ביצוע Import בעזרת התוכנה שקיבלתי עם המצלמה(מפרק כל סרט HD לשני קבצים, אחד עם סיומת m2ts והאחר עם סיומת modd) ?
5. שאלה אחרונה לעת עתה - איך יתכן שבמצלמת HD, בפורמט 16:9(ואכן רואים שזה כביכול 16:9) הרזולוציה תהיה 1080*1440(יחס של 4:3) ??? הייתי בטוח שזה חייב להיות קשור במישרין לרזולוציה.
תודה רבה לכל מי שמשיב על שאלותיי. שאלות בחלקן של NEWB - אבל עדיין, צריך ללמוד מתישהו. תודה, ויום נפלא לכולם