עבודה עם/המרת קבצי AVCHD

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
שלח תגובה
dragonstd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום לכולם. לפני מספר ימים קיבלתי את מצלמת הוידאו הראשונה שלי - sony hdr sr5e. אציין שאני בגדול ממש מתחיל לתאהב במוצר, ואיכות הסרטים המצולמת פשוט עוצרת נשימה. מספר שאלות לי, בתור אדם שהוא די begginer בכל הנוגע לצילום ועריכת וידאו. אם יש כאן אנשים מביני עניין שיוכלו לעזור, עזרה תתקבל בשמחה :) 8)

1. באיזו תוכנה מומלץ להמיר קבצי mts או m2ts לפורמטים אחרים כמו wmv, avi וכו? (התוכנה היחידה שהצלחתי להמיר איתה היתה winavi video converter. יש לי את הוגאס 8 פלטיניום ואת הulead 11 - ולמרות שקראתי שהן אמורות לתמוך בHD - אני לא מצליח לעשות IMPORT לקבצים של הHD :| ). הסבר לגבי התוכנות יהיה נפלא.
2. הקטנת וידאו - אם אני רוצה תוך כדי המרה, או אחריה, להקטין רזולוציית וידאו מרזולוציה של HD(במצלמה שלי זה 1080*1440) לרזולוציה נמוכה יותר - שוב, באיזו חומרה?
3. מישהו יכול להסביר לי מה זה deinterlace, האם זה אומר שביצועו הופך סרט מi ל-P, ואיך אני עושה את זה?
4. למישהו יש מושג אם זה בכלל משנה האם אני מעתיק את הקבצים ישירות מהמצלמה למחשב(יוצאים קבצים שהסיומת שלהם היא mts) לבין ביצוע Import בעזרת התוכנה שקיבלתי עם המצלמה(מפרק כל סרט HD לשני קבצים, אחד עם סיומת m2ts והאחר עם סיומת modd) ?
5. שאלה אחרונה לעת עתה - איך יתכן שבמצלמת HD, בפורמט 16:9(ואכן רואים שזה כביכול 16:9) הרזולוציה תהיה 1080*1440(יחס של 4:3) ??? הייתי בטוח שזה חייב להיות קשור במישרין לרזולוציה.

תודה רבה לכל מי שמשיב על שאלותיי. שאלות בחלקן של NEWB - אבל עדיין, צריך ללמוד מתישהו. תודה, ויום נפלא לכולם :)

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35091
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

לתוכן ממצלמת וידאו תשתמש ב-PINNACLE STUDIO
רצוי גירסת ULTIMATE

יש להם הרבה TEMPLATES להמרות

reuven_br
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #3 

אין שום צורך בהמרות, אפשר לערוך כבר היום בתוכנת פינקל גירסה 11 בפורמט AVCHD ומיד לצרוב ל DVD רגיל בפורמט Blu-Ray או HD-DVD.
ע"ג דיסק רגיל של 4.7GB ניכנסים 38 דקות של סרט בפורמט Blu-Ray -m2ts ולהפתעתי הרבה
הדיסק זוהה מידית במכשיר Blu-Ray ,
הניסוי בוצע בפיוניר ע"ג ה LX70 והתמונה שהוצגה פשוט נהדרת

dragonstd פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 4
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

חבר'ה - יש לי צורך בהמרות מסיבותיי שלי. אני יודע שהתמונה עם האיכות הכי טובה תהיה בפורמט הM2TS המקורי של המצלמה, צרוב על DVD ומנוגן על גבי מכשיר שתומך בפורמט HD הספציפי הזה. אני בכל זאת רוצה לשמוע על תוכנות שממירות קבצי HD לWMV, ולפורמטים אחרים, בצורה יעילה ואיכותית.

נכון לעכשיו עשיתי מספר ניסויים לא רעים עם הWINAVI VIDEO CONVERTER ועם TMPGenc4.0. תוכנות כמו ULEAD11 וVEGAS 8.0 PLATINIUM לא זיהו את קבצי ה-AVCHD, למרות שקראתי במספר מקומות שהן כן אמורות לעבוד עם הקבצים הללו.

עוד הצעות? [

reuven_br
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 361
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #5 

dragonstd כתב:חבר'ה - יש לי צורך בהמרות מסיבותיי שלי. אני יודע שהתמונה עם האיכות הכי טובה תהיה בפורמט הM2TS המקורי של המצלמה, צרוב על DVD ומנוגן על גבי מכשיר שתומך בפורמט HD הספציפי הזה. אני בכל זאת רוצה לשמוע על תוכנות שממירות קבצי HD לWMV, ולפורמטים אחרים, בצורה יעילה ואיכותית.

נכון לעכשיו עשיתי מספר ניסויים לא רעים עם הWINAVI VIDEO CONVERTER ועם TMPGenc4.0. תוכנות כמו ULEAD11 וVEGAS 8.0 PLATINIUM לא זיהו את קבצי ה-AVCHD, למרות שקראתי במספר מקומות שהן כן אמורות לעבוד עם הקבצים הללו.

עוד הצעות? [
...
גם אני ניסיתי את ה VEGAS ונכון להיום היא מזהה רק קבצי NTSC ואני מאמין שמה שיש לך זה PAL עידכון גירסה עדיין לא בנימצא

katalanh
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 191
קיבל תודות: 2 פעמים

אתה יכול לנסות גם את תוכנת SUPER

שליחה #6 

תוכנה מצויינת שממירה לא מעט פורמטים, תומכת גם ב DTS וגם ב AC3

תוכנה חינמית, הנה הלינק

http://www.erightsoft.com/SUPER.html

zaviv