כבלי חשמל יוקרתיים מה ההגיון???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
PoNi,
כל נושא הכבלים בתחום שלנו הוא שנוי במחלוקת.
יש הטוענים שאין היגיון (אין הוכחה מדעית להבדלים בין כבל פשוט וזול לכבל יקר) ולכן, לא משקיעים בכבלים יקרים ולעומתם, יש הרבה שטוענים כי הם שומעים הבדלים בין כבל זול לכבל יקר.
מי צודק? לא יהיה מנוס מלנסות בעצמך ולהחליט.
כל נושא הכבלים בתחום שלנו הוא שנוי במחלוקת.
יש הטוענים שאין היגיון (אין הוכחה מדעית להבדלים בין כבל פשוט וזול לכבל יקר) ולכן, לא משקיעים בכבלים יקרים ולעומתם, יש הרבה שטוענים כי הם שומעים הבדלים בין כבל זול לכבל יקר.
מי צודק? לא יהיה מנוס מלנסות בעצמך ולהחליט.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46379
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
אם יש מישהו שיטען כאן שכן, זה הוכחה מספקת בשבילך להוציא סכום זהה על כבלים?
למה שלא תנסה לבד לבדוק זאת?
למה שלא תנסה לבד לבדוק זאת?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מחפשת כבל לא יקר בטרוף שני RCA לשני RCA
חשוב סיכוך איכותי
חשוב סיכוך איכותי
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
ממש לא,,אני פשוט רוצה להבין מה ההבדל בין כבל חשמל רגיל לבין כבל חשמל יוקרתי,מה מוסיפים לכבלי חשמל היוקרתיים שכל כך מיוחד בהם מול כבל רגיל וגורם להם לעלות המון כסף.ziv_r כתב:אם יש מישהו שיטען כאן שכן, זה הוכחה מספקת בשבילך להוציא סכום זהה על כבלים?
למה שלא תנסה לבד לבדוק זאת?...
- Booboo
- חבר ותיק

- תגובות: 1929
- נתן תודות: 23 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
אני, שהשקעתי בכבלי חשמל, יכול להגיד לך שממש לא אכפת לי מה שמו בתוך הכבל (מצידי שישימו שם במקום נחושת מקלות של ארטיק) והאם הוא עונה בכלל להגדרה של כבל (אין לי מושג מה ההגדרה) או שבכלל מדובר בפילטר (של מה?)
מה שחשוב זה רק מבחן התוצאה, בבית, כל אחד על הסטאפ האישי שלו.
אין הבדל? מצוין.
יש הבדל? עכשיו צריך לראות מה משמעות ההבדל (קטן או גדול) ומה מחיר הכבל, ולראות אם ההבדל שווה את ההשקעה או לא.
חשוב גם לזכור שבמערכות "רגישות" לשינויים, הכל (לדעתי) עניין של סינרגיה.
היות ובתהליך הבדיקה השתדלתי מאוד לא לרמות את עצמי ולא להסתנוור מהמחיר, אני יכול להעיד שכבל חשמל של 350$ נשמע על הסטאפ שלי טוב בהרבה מכבל חשמל של 1,500$.
מצד שני על רכיב מסוים בסטאפ כבל של 800$ נשמע טוב בהרבה מאותו כבל של 350$.
בכל אופן כל אחד מהם בנפרד נשמע טוב בהרבה מ"כבל קומקום" רגיל, בכל הרכב שהוא. בדקתי.
מה שחשוב זה רק מבחן התוצאה, בבית, כל אחד על הסטאפ האישי שלו.
אין הבדל? מצוין.
יש הבדל? עכשיו צריך לראות מה משמעות ההבדל (קטן או גדול) ומה מחיר הכבל, ולראות אם ההבדל שווה את ההשקעה או לא.
חשוב גם לזכור שבמערכות "רגישות" לשינויים, הכל (לדעתי) עניין של סינרגיה.
היות ובתהליך הבדיקה השתדלתי מאוד לא לרמות את עצמי ולא להסתנוור מהמחיר, אני יכול להעיד שכבל חשמל של 350$ נשמע על הסטאפ שלי טוב בהרבה מכבל חשמל של 1,500$.
מצד שני על רכיב מסוים בסטאפ כבל של 800$ נשמע טוב בהרבה מאותו כבל של 350$.
בכל אופן כל אחד מהם בנפרד נשמע טוב בהרבה מ"כבל קומקום" רגיל, בכל הרכב שהוא. בדקתי.
"When all are one and one is all, To be a rock and not to roll"