PVR150 נגד AVerTV MCE 785
קצת באיחור, אבל אחרי כמעט חצי שנה של בעיות הסתגלות, כשהמחשב המפואר שלי עדיין מתקשה במשימות בסיסיות של הקלטה, נשקלת אפשרות להחליף את כרטיס ה AVerTV MCE 785 ב PVR 150, שנראה מאוד פופולארי בין באי הפורום.
האם למישהו יש הסתייגויות מהמהלך. אשמח אם ידבר עכשיו, או שלנצח....
אני משתמש בויסטה, על מחשב חזק, חדש וייעודי. מיומו הראשון, ה AVerTV MCE 785 מכניס רעשים, מתקשה לתפקד עם רוב הדרייברים שאמורים להפעיל אותו, יוצר בעיות סינכרון קלות בן הסאונד לתמונה, ובשיאו, מתעקש לזרוק את כל הסאונד, במצב פרולוג'יק 2, אל הרמקולים האחוריים בלבד. ניסיון לרענן דרייברים ולהוריד עדכונים, נתקל בשתיקה. הכרטיס מפסיק להשמיע קול. (ממשיך ללכוד תמונה).
מכיוון שכאן בפורום שומעים בעיקר על ה PVR 150, לא יצא לי לפגוש משתמש אחד, פרט לסקירה מאוד מפרגנת שקראתי מזמן, שמרוצה מהכרטיס שלי. יש כזה?
תודה, סליחה ושלום
האם למישהו יש הסתייגויות מהמהלך. אשמח אם ידבר עכשיו, או שלנצח....
אני משתמש בויסטה, על מחשב חזק, חדש וייעודי. מיומו הראשון, ה AVerTV MCE 785 מכניס רעשים, מתקשה לתפקד עם רוב הדרייברים שאמורים להפעיל אותו, יוצר בעיות סינכרון קלות בן הסאונד לתמונה, ובשיאו, מתעקש לזרוק את כל הסאונד, במצב פרולוג'יק 2, אל הרמקולים האחוריים בלבד. ניסיון לרענן דרייברים ולהוריד עדכונים, נתקל בשתיקה. הכרטיס מפסיק להשמיע קול. (ממשיך ללכוד תמונה).
מכיוון שכאן בפורום שומעים בעיקר על ה PVR 150, לא יצא לי לפגוש משתמש אחד, פרט לסקירה מאוד מפרגנת שקראתי מזמן, שמרוצה מהכרטיס שלי. יש כזה?
תודה, סליחה ושלום
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
לי יש כזה (M785) ואני מרוצה מאוד. יציב מאוד, אמין, הקלטות באיכות מצויינת, ולא עשה לי מעולם בעיות סינכרון באודיו. האם עדכנת את הדרייברים? יש עדכון מאוד חשוב שקשור לאודיו (התקנתי אותו ממש בהתחלת השימוש שלי בו, במאי 2007).
יש לי איתו גם בעיה קלה באודיו, מאיפה ניתן להוריד את העדכון?pixies כתב:לי יש כזה (M785) ואני מרוצה מאוד. יציב מאוד, אמין, הקלטות באיכות מצויינת, ולא עשה לי מעולם בעיות סינכרון באודיו. האם עדכנת את הדרייברים? יש עדכון מאוד חשוב שקשור לאודיו (התקנתי אותו ממש בהתחלת השימוש שלי בו, במאי 2007)....
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32985
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2317 פעמים
זה מה שאני התקנתי. אני עובד עם ויסטה 32 ביט (מופיע שם כ-x86):
http://www.avermedia.com/cgi-bin/suppor ... delno=M785
http://www.avermedia.com/cgi-bin/suppor ... delno=M785
הדרייבר לא ניתן להורדה. בשני מחשבים שונים הוא טוען שהקובץ לא קייים.
בכל מקרה, כאמור, ניסיתי כבר 5 דרייברים שונים. כם הויסטה התריעה לאחרונה על הימצאות דרייברים עדכניים. הורידה, עדכנה, והמחשב שוב הפסיק להשמיע קול, בכל קומבינציה שעברה דרך הכרטיס. יתר המחשב מוציא סאונד מצוין.
בכל מקרה, כאמור, ניסיתי כבר 5 דרייברים שונים. כם הויסטה התריעה לאחרונה על הימצאות דרייברים עדכניים. הורידה, עדכנה, והמחשב שוב הפסיק להשמיע קול, בכל קומבינציה שעברה דרך הכרטיס. יתר המחשב מוציא סאונד מצוין.