שנים לא נכנסתי... פעם הייתי משקיע יותר...
העניין פשוט :
בין הפלזמות היחידה שבאמת עושה לי את זה ובצדק היא ה KURU של פיוניר.
נניח לה רגע בצד, ברשותכם
אם אני משווה בין LCD 37 אינץ של SHARP דגם XD1 שהוא FULL HD ועולה 15000 ש"ח ולבין SHARP WD1 שהוא HD READY ועולה 8800 ש"ח - האם יש הבדל באמת ששווה את ההבדל הזה? שניהם של SHARP - שניהם מעולים אבל האחד FULL HD והשני HD READY.
האם לא שווה לקחת HD READY ולחבר אותו לרסיבר טוב שעושה UPSCALE ל 1080i - כדוגמת ONKYO שעולה 5000 ש"ח כמדומני ולהסתפק בכך ? או שעדיין יש יתרון ברור ל FULL HD עם או בלי רסיבר טוב?
ולא לשכוח את הפיוניר KURO שעולה בערך 18000 ש"ח והיא HD READY ובכל זאת מעולה לכל הדעות.
בקיצור - בטווח הזה - מה הייתם לוקחים ? אני מת על התמונה של SHARP ושל PIONEER אבל תוהה האם באמת ה FULL HD שווה את זה ? אם אקח 37 אינץ של שארפ שהוא FULL HD - האם זו השקעה כדאית באמת ? (ואפילו יותר זולה קצת מפיוניר).
אני מודע היטב לפלוסים ומינוסים של של כל מסך - נניח ששניהם מוצאים חן בעניי( LCD של שארפ או פלזמה פיוניר) - מה הייתם בוחרים ? ההבדל בגודל בין 37 ל 42 הוא שולי בעיניי. אני מחפש את האיכות. ויוצר חשוב - האם שווה את ה FULL HD ולא HD READY שיוכל להתחבר לרסיבר טוב?
תודות מרובות !!
יש גם דגם של LOEWE בגודל 37 אינץ מסדרת XELOS והוא FULL HD ועולה כמו הפיוניר.
האם יש אמת בכך שה LOEWE טובה יותר מכולן ? היא באמת מרשימה.. ובכל זאת. טוב-זו היתה שאלה צדדית.
תודות !
אני