שימוש נכון במקרן - הדלקה מרובה ?
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6052
- נתן תודות: 90 פעמים
- קיבל תודות: 77 פעמים
בפנה 900 יש כפתור כיבוי זמני בדיוק לזה.
מעל שעה נראה לי לכבות, למרות שיום יום התנהגות כזאת תקצר את חיי המנורה.
אכן נקודה בעייתית.
זה החסרון העיקרי של מקרן.
אתה רוצה לראות משהו ב 20:00, ללכת ולחזור למקרן ב 22:00...
אכן נקודה בעייתית.
זה החסרון העיקרי של מקרן.
אתה רוצה לראות משהו ב 20:00, ללכת ולחזור למקרן ב 22:00...
אצלי במקרן אין כפתור כזה,..
יש TIMEOUT מכוון על 20 דקות כרגע.. תהיתי אם להעלות את זה.
ואגב, מצד שני, עבודה יומיומית עם להשאירו דלוק גם כשלא צופים בו, גם עלולה לגבות מחיר יקר - יכול אף להכפיל את שעות הצפיה אם לא יותר..
יש TIMEOUT מכוון על 20 דקות כרגע.. תהיתי אם להעלות את זה.
ואגב, מצד שני, עבודה יומיומית עם להשאירו דלוק גם כשלא צופים בו, גם עלולה לגבות מחיר יקר - יכול אף להכפיל את שעות הצפיה אם לא יותר..
חבל לתת הגדרה כוללנית כזו. כיום ניתן לקנות עם כל מקרן חדש תמורת גרושים אחריות על הנורה לשנים רבות, ואז ניתן להדליק ולכבות כמה שרוצים ללא דאגות.בפנה 900 יש כפתור כיבוי זמני בדיוק לזה.
אכן נקודה בעייתית.
זה החסרון העיקרי של מקרן....
תעשה חיפוש. בתקופת המונדיאל דנו בזה בשרשור אורך כי היה כחצי שעה - שעה בין המשחקים.
אבל אני יכול לקצר לך את התהליך. חוץ מלהגיד שלא לכבות לזמן "קצר מידי", ולא להשאיר דלוק לזמן "ארוך מידי", אף אחד לא מצא שום מספר מוסמך לקריטריון כזה.
סביר שגם אף אחד אף פעם לא ממש חקר את זה, ואם יצרני נורות בכל זאת חקרו את זה, אין להם אינטרס לפרסם את זה.
בקיצור כל אחד עושה מה בראש שלו בלי הצדקה אמיתית.
אצלי - חצי שעה זה הגבול.
למה? ככה בא לי
תלך אתה על 20 דקות, שיהיה לנו מגוון
אבל אני יכול לקצר לך את התהליך. חוץ מלהגיד שלא לכבות לזמן "קצר מידי", ולא להשאיר דלוק לזמן "ארוך מידי", אף אחד לא מצא שום מספר מוסמך לקריטריון כזה.
סביר שגם אף אחד אף פעם לא ממש חקר את זה, ואם יצרני נורות בכל זאת חקרו את זה, אין להם אינטרס לפרסם את זה.
בקיצור כל אחד עושה מה בראש שלו בלי הצדקה אמיתית.
אצלי - חצי שעה זה הגבול.
למה? ככה בא לי
תלך אתה על 20 דקות, שיהיה לנו מגוון
משה
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
פחות משעתיים תוכן אני בכלל לא מדליק. אני משתדל לצפות בתכנים בצורה רצופה.ido22 כתב:אם אני משתמש במקרן לסרוגין כחצי שעה וחצי שעה עד שעה הפסקה, האם עדיף להשאיר אותו דלוק או לכבות אותו ? (על מנת להאריך את חיי הנורה..)
מה לגבי הפסקות קצרות יותר ?...
עוד לא יצא לי לעשות הפסקה ארוכה ונראה לי שאמנע מזה בכל מקרה.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
אני מכיר בחור שיש לו צנצנת ליד המקרן, הוא קורא לה "צנצנת הנורה".
הבחור מדליק את המקרן כמה פעמים שהוא רוצה ולכמה זמן שהוא רוצה ללא הגבלה, אם זאת לאחר כל שעה שהמקרן דולק, הוא שם שקל אחד בצנצנת הנורה. כעבור אלף שעות, הוא משתמש בכסף שבצנצנת לקנות נורה חדשה.
הבחור מדליק את המקרן כמה פעמים שהוא רוצה ולכמה זמן שהוא רוצה ללא הגבלה, אם זאת לאחר כל שעה שהמקרן דולק, הוא שם שקל אחד בצנצנת הנורה. כעבור אלף שעות, הוא משתמש בכסף שבצנצנת לקנות נורה חדשה.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
צריך רק להיזהר שהצנצנת לא "תישבר" מדי פעם ..noam23 כתב:אני מכיר בחור שיש לו צנצנת ליד המקרן, הוא קורא לה "צנצנת הנורה".
הבחור מדליק את המקרן כמה פעמים שהוא רוצה ולכמה זמן שהוא רוצה ללא הגבלה, אם זאת לאחר כל שעה שהמקרן דולק, הוא שם שקל אחד בצנצנת הנורה. כעבור אלף שעות, הוא משתמש בכסף שבצנצנת לקנות נורה חדשה....
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי