קיבלתי השבוע מגבר ישן של ONKYO דגם TX-4500, הוא תקין והכול בו עובד, הוא הגיע עם שני רמקולים של חברת DUAL 7W ללא חוטים (יש חיבור לחוטים אני לא יודע איפה משיגים)
שווה להתעסק איתו?
מיועד בעיקר לטלוויזיה, פלאפון (יש לי בפלאפון חיבור 3.5MM שמפוצל לחיבור רגיל של בננות) ולחיבור של אורגנית (כן, אורגנית שמנגנים עליה)
ל almony920
הרסיבר TX4500 Onkyo היה אחד מהמוצלחים של שנות ה- 70 במקביל ל MARANTZ 2030 או 2070 או סדרת SANSUI 9090 יתכן שהוא טוב גם כיום, אך כידוע הזמן עושה את שלו וגורם לקבלים, ואביזרים אלקטרוניים אחרים לדעוך. קשה גם לתקן את המכשירים האלה, כי לא תמיד יש חלקים, ויותר בעייתי, לא תמיד ניתן לעלות על הסיבה לדעיכה בסאונד.
מאחר וקיבלת אותו ולא קנית אני מציע לך לבדוק אותו באמצעות רמקולים חדשים טובים ולבחון את התוצאה
בהצלחה
asimo2 כתב:ל almony920
הרסיבר TX4500 Onkyo היה אחד מהמוצלחים של שנות ה- 70 במקביל ל MARANTZ 2030 או 2070 או סדרת SANSUI 9090 יתכן שהוא טוב גם כיום, אך כידוע הזמן עושה את שלו וגורם לקבלים, ואביזרים אלקטרוניים אחרים לדעוך. קשה גם לתקן את המכשירים האלה, כי לא תמיד יש חלקים, ויותר בעייתי, לא תמיד ניתן לעלות על הסיבה לדעיכה בסאונד.
מאחר וקיבלת אותו ולא קנית אני מציע לך לבדוק אותו באמצעות רמקולים חדשים טובים ולבחון את התוצאה
בהצלחה
...
העניין הוא שהוא לא תומך ביותר מ4 רמקולים במקביל (אפשר לחבר שישה פשוט לא כולם ישדרו)
יש לי רמקולים של מערכת סטריאו של SANSUI, זה יכול לעזור אולי?
העניין שהרסיבר לא היה בשימוש, קבלים זה לא בעיה להלחים, אבא שלי יודע לעשות את זה, עשינו את זה לא פעם ולא פעמיים על לוחות אם וכרטיסי מסך והכול היה טוב.
ל almoni920
יש קסם מסויים ברסיברים של פעם אך צריך לשמוע אותם ולוודא אם הם מתאימים לך גם אם הם תקינים, משהו כמו "רכב אספנות". לי לדוגמא מפריע מאוד חיסרון של שלט.
בניגוד לאלקטרוניקה היפנית של שנות ה -70 שהיתה טובה, הרמקולים היפניים של אותה תקופה היו זוועתיים ולכן אני מציע שלא תסתמך על רמקול SANSUI ישן אלא תשיג בהשאלה מחבר או שכן רמקול איכותי, ורק איתו תוכל לבדוק באם אתה אוהב את הסאונד של ה TX4500
asimo2 - אתה טועה!
בשנות ה-70 היפנים יצרו רמקולים מעולים, ודווקא הסנסואים ידועים במיוחד באיכותם הגבוהה!
almoni920 - שנאי כמו שאתה צריך יעלה יותר מ-100 שקל, בערך 200 לדעתי.
מישהו פה לא מבין אותי.
עם הרסיבר הביאו לי רמקולים של DUAL כל אחד 7W (שני רמקולים)
ויש לי אפשרות לקחת מהמערכת סטריאו הנוכחית שלי (SANSUI MICRO 48) את הרמקולים!
מובן?
חבוב, המערכות סטריאו מיני החדשות של סאנסוי הן לא באמת סאנסוי, והן גם לא באמת גורם שאפשר לבדוק איתו משהו.
בידך מוצר, שאם תקין, יכול לגרום לבעליו אושר רב.
אני ממליץ על קניית רמקולים ברמה יותר גבוהה מאלו שברשותך.
תבדוק במוצרי היד שניה. המבחר הוא אינסופי.
תתחדש
כמו שנאמר פה הרמקולים באמת על הפנים והאיכות שלהם ירודה.
יש קצר כנראה ברמקולים הימניים בערוץ A ובערוץ B (לגביי C לא בדקתי)
אבל כרגע מחוברים שני רמקולים של SANSUI בצד שמאל אחד על ערוץ A והשני על ערוץ B ושומעים לא רע בכלל דרך דיסקמן שהבאתי עם דיסק צרוב חח
לי יש מגבר של MARANTZ 1120. כאשר קיבלתי אותו הוא היה במצב חיצוני פשוט חדש.
אך הצליל שלו היה מאכזב, השתגעתי ולא הבנתי למה. פתחתי אותו וכיאה למגבר משנת 1963 הקבלים היו יבשים.
החלפה של כל הקבלים כמעט במגבר בחדשים, סידרו את המגבר יופי והוא פשוט נשמע מעולה עכשיו!