ממיר Docsis בהוט

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #1 

אני בנהריה אזור ערוצי זהב והביאו לי DOCSIS של THOMPSON הבנתי מהאתר שזה DOCSIS והוא שם גם את האיזולטור(או הם שרושמים את זה) והחליף את הנקודה.
איך הממיר הזה? יש באיזור שלי DOCSIS יותר טוב?

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #2 

זה הממיר המומלץ

VIPERAIN פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 314
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

תודה. ועוד שאלה.. אני אמור לקבל היום את השארפ 32wd1e מה הדרך הכי טובה לחבר אותה לממיר? יש לי שתי אפשרויות:
1. scart לscart עם הכבל שקבלתי מהוט.
2. לחבר לscart של הממיר מתאם שהופך scart לs-video ו RCA. ואז אוכל לחבר את הכבלים:
MonsterVideo™ 2/Interlink® 250 A/V Connection Kit (S-Video קניתי אותם כי חשבתי שאני הולך על HITACHI
הבעיה היא שמתאם זול (10 שקל)

תודה!

guyezra
חבר במועדון ה-20K
חבר במועדון ה-20K
תגובות: 35089
נתן תודות: 175 פעמים
קיבל תודות: 650 פעמים

שליחה #4 

Scart ל-Scart ובממיר להגדיר RGB.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2556
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 127 פעמים

שליחה #5 

אכן scart to scart הוא החיבור המומלץ
רק שאני הייתי משדרג את הכבל.
הוט מספקים את הכבל הפשוט והזול ביותר ויש מקום לדעתי לשדרוג מסויים.
אני לא מספיק עשיר לקנות מוצרים זולים.

plazzmex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 20
קיבל תודות: 0

שליחה #6 

לי יש ממיר ישן thomson דגם dci35gc
ולמה כשאני התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להחליף לטומסון דוקסיס 5200 אמרו לי שהם לא מתקינים יותר דוקסיסיס כי יש להם טכנולוגיה חדשה והממירים לטכנולוגיה הזאת הם טומסון שתיים וטומסון אחד והמליצו לי להחליף לטומסון 2 אם אני רוצה.
מה זה אמור להיות ? ומה זה הטומסון שתיים הזה ובמה הוא יותר טוב מהדוקסיס ?

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #7 

plazzmex כתב:לי יש ממיר ישן thomson דגם dci35gc
ולמה כשאני התקשרתי לשירות לקוחות וביקשתי להחליף לטומסון דוקסיס 5200 אמרו לי שהם לא מתקינים יותר דוקסיסיס כי יש להם טכנולוגיה חדשה והממירים לטכנולוגיה הזאת הם טומסון שתיים וטומסון אחד והמליצו לי להחליף לטומסון 2 אם אני רוצה.
מה זה אמור להיות ? ומה זה הטומסון שתיים הזה ובמה הוא יותר טוב מהדוקסיס ?
...
ממירי הדוקסיס (שהם גם יכולים להיות של חברת טומסון) הם פשוט הממירים היקרים ביותר ולכן מציעים לך ממיר זול יותר,ושום "טכנולוגיה חדשה" שאני מכיר קיימת בהם.

אני אישית עברתי דירה לבית חדש בו התקנתי פלאזמה והבהרתי להם שבדירה החדשה אני מצפה לממיר דוקסיס או שאקבל אותו מהמתחרה שלהם.
מיותר לציין שבדירה החדשה קיבלתי את הממיר במבוקש שמוציא גם יציאה אופטית ישירות למגבר.

plazzmex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

avioren כתב:ממירי הדוקסיס (שהם גם יכולים להיות של חברת טומסון) הם פשוט הממירים היקרים ביותר ולכן מציעים לך ממיר זול יותר,ושום "טכנולוגיה חדשה" שאני מכיר קיימת בהם.

אני אישית עברתי דירה לבית חדש בו התקנתי פלאזמה והבהרתי להם שבדירה החדשה אני מצפה לממיר דוקסיס או שאקבל אותו מהמתחרה שלהם.
מיותר לציין שבדירה החדשה קיבלתי את הממיר במבוקש שמוציא גם יציאה אופטית ישירות למגבר.
...
אז רגע.. מה זה הממיר הזה שנקרא טומסון 2 ? יש כזה בכלל? ואם כן מהו הדגם המדוייק?

אז כדאי לי לדרוש מהם את הדוקסיס למרות שהם אומרים שהם לא מתקינים כבר? מה אני אגיד להם אבל? אני מתקשר הם אומרים לי אנחנו לא מתקינים יותר דוקסיס אז אני אגיד לא אני רוצה בכל זאת ?

P.S - הטכנאי יגיע רק ביום שני ! שאלתי אם יש טכנאי מוקדם יותר אמרו לי שאין. מוזר. לא ?
תודה מראש.

avioren
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

plazzmex
מדובר בהוט ולכן שום דבר לא מוזר, רבות דובר ברמת השירות שלהם ואת זה אני אומר כלקוח הוט ולא כבעל אינטרס.
לגבי השאלה שלך מה לעשות.
זה תלוי בנסיבות ובסטטוס שאתה נמצא בו, ועל פיו אתה יכול לדרוש דרישות.
אני אישית כפי שהסברתי הייתי בשלב של מעבר דירה מה שחייב אותם להגיע אלי להתקנה חדשה ולכן יכולתי לדרוש ולהתעקש על הממיר המדובר.
במקרים אחרים שלקוח מבקש להחליף ממיר שאינו מקולקל בדגם אחר,הם לא ששים להחליף.
בשורה התחתונה זה תלוי בכח המיקוח שלך ובמה שיש לך או לחברה להפסיד.

plazzmex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

מדובר בהוט ולכן שום דבר לא מוזר, רבות דובר ברמת השירות שלהם ואת זה אני אומר כלקוח הוט ולא כבעל אינטרס.
...
טוב, אין לי בעיה לחקות שבוע, רק שמה שאני מפחד שיקרה זה שהטכנאי שיבוא יגיד שאין לו איתו דוקסיס ובסוף אני אתקע לעוד שבוע לחקות..
במקרים אחרים שלקוח מבקש להחליף ממיר שאינו מקולקל בדגם אחר,הם לא ששים להחליף.
בשורה התחתונה זה תלוי בכח המיקוח שלך ובמה שיש לך או לחברה להפסיד.
...
הממיר עובד, אבל הוא כל הזמן נתקע, האיכות תמונה גרועה, והוא ממש איתי, ואני לא יכול ככה..
ואם אני אאיים עליהם שאני אתנתק ואעבור ליס ?

plazzmex
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

בא עכשיו הטכנאי...
שאל מה הבעיה, הסברתי לו, אז הוא אמר שאין להם בכלל עכשיו דוקסיס, וזה לא תלוי בו מתי יהיה דוקסיס..
הקיצר הבנתי שאין להם במלאי וזה יכול להיות שיהיה עוד שבוע או אולי עוד חודש ואפילו יותר..
ראה את הממיר שלי ואמר שיש לו באותו כל האותו שלו זה רק הממירים האלה בדיוק כמו אצלי (thomson DCI35GC)
עכשיו, מה עוד הוא אמר על הדוקסיס, שהדוקסיס זה לא כזה טוב כמו שאומרים, שהוא טיפה יותר מהיר מזה, אבל יש לו בעיות משלו..(שהוא מתכבה לפעמים)
אמר לי שכשיהיה להם דוקסיסים יתקשרו אלי.
נקווה שאני אני לא אצתרך לחכות שנה..

idabari
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1884
נתן תודות: 44 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #12 

כבעל נסיון, אל תחכה שיתקשרו אליך. אלה התשובות שגם אני קיבלתי. שב להם על הוריד ללא הפסקה. תסביר להם (אפילו כל יומיים) שאיכות הצפייה שלך נפגמת וכל ההשקעה שלך במסך איכותי יורדת לטימיון בשל הממיר. בסוף למישהו שם יפול האסימון.

MetalliJoe
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3756
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

בכל שרשור של HOT (גם אני לקוח נאמן), האייקון :evil: לא מספיק בשביל להביע את עומק הקריזה שאני עובר. יש מצב לאייקון קצת יותר כסחני? :משור:
Silence speaks louder than words

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”