SageTV ובלאסטר של מיקרוסופט
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 23
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום לכולם,
אחרי מאמצים (ותודה ל-theagc), המערכת עובדת, רק שכרגע SageTV אינה מעבירה ערוצים בממיר של יס.
יש לי את הבלאסטר השחור של האפוגי (שהבנתי שאינו מתאים) וכן את הבלאסטר של מיקרוסופט. דרך הבלאסר של מיקרוסופט והשלט שבא איתו אני מצליח לעבוד עם SageTV, אבל לא מצליח להעביר ערוצים. האם יש צורך להתקין תוכנה צד שלישי שתעשה זאת (כמובן דרך SageTV) או שאולי חסר לי משהו בקינפוג?
תודה!
אחרי מאמצים (ותודה ל-theagc), המערכת עובדת, רק שכרגע SageTV אינה מעבירה ערוצים בממיר של יס.
יש לי את הבלאסטר השחור של האפוגי (שהבנתי שאינו מתאים) וכן את הבלאסטר של מיקרוסופט. דרך הבלאסר של מיקרוסופט והשלט שבא איתו אני מצליח לעבוד עם SageTV, אבל לא מצליח להעביר ערוצים. האם יש צורך להתקין תוכנה צד שלישי שתעשה זאת (כמובן דרך SageTV) או שאולי חסר לי משהו בקינפוג?
תודה!
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

ראשית - תודה!
חיפוש קצר הוביל אותי לשרשור עם הסברים מצויינים.
התקנתי את התוכנה, קינפגתי אותה ו......זה עובד!!
אז עכשיו הרסיבר IR מונח מאחורי המזנון, ואני משדר עם מקלדת מיקרוספוט MCE אלחוטית למחשב דרך העינית שבמארז (מארז אנטק פיוזן) -
משום מה השלט (המקורי של מיקרוסופט) אינו עובד - האם זו בעיה ידועה?
ושוב תודה על העזרה.
חיפוש קצר הוביל אותי לשרשור עם הסברים מצויינים.
התקנתי את התוכנה, קינפגתי אותה ו......זה עובד!!
אז עכשיו הרסיבר IR מונח מאחורי המזנון, ואני משדר עם מקלדת מיקרוספוט MCE אלחוטית למחשב דרך העינית שבמארז (מארז אנטק פיוזן) -
משום מה השלט (המקורי של מיקרוסופט) אינו עובד - האם זו בעיה ידועה?
ושוב תודה על העזרה.
-
GoldenDust
- חבר שרק התחיל

לא, השלט עבד מול העינית במארז וגם מול הבלאסטר.
הרסיבר במארז תואם ל-MCE, כך שגם המקלדת וגם השלט עבדו מולו, עכשיו רק המקלדת... מוזר!
אני אנסה לנתק את הבלאסטר ולבדוק אם יש השפעה, אבל זה יהיה רק בערב..
הרסיבר במארז תואם ל-MCE, כך שגם המקלדת וגם השלט עבדו מולו, עכשיו רק המקלדת... מוזר!
אני אנסה לנתק את הבלאסטר ולבדוק אם יש השפעה, אבל זה יהיה רק בערב..