שוק ה-PDA ממשיך לצנוח
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
לפי מחקר חדש, מעריכים ששוק ה-PDA (ללא יכולות טלפוניות ולא כולל PNA) ממשיך לצנוח והגיע לפחות מ-730 אלף יחידות בכל העולם ברבעון האחרון. לשם ההשוואה, נמכרו בערך כפול מזה IPHONES באותה תקופה בדיוק...
לפי מחקר של IDC, מדובר על עליה קלה ביחס לרבעון הקודם, אבל זה המשך ירידה שנמשך כבר 15 רבעונים רצופים (=4 שנים).
לפי ההערכות בשוק, בתוך כמה שנים השוק הזה יעלם לחלוטין ויהפוך לסלולרי /סמארטפון בלבד.
לפי מחקר של IDC, מדובר על עליה קלה ביחס לרבעון הקודם, אבל זה המשך ירידה שנמשך כבר 15 רבעונים רצופים (=4 שנים).
לפי ההערכות בשוק, בתוך כמה שנים השוק הזה יעלם לחלוטין ויהפוך לסלולרי /סמארטפון בלבד.
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אני מתלבטת קצת..
הP910 הותיק שלי משרת אותי מעל למעולה אבל מפריע לי שהגלישה בו היא מקסימום 56K.. המקלדת שלו הלכה לי וחדשה עולה 500-600 ש"ח השאלה אם שווה לתקן או להשאיר אותו לא מקלדת
הP910 הותיק שלי משרת אותי מעל למעולה אבל מפריע לי שהגלישה בו היא מקסימום 56K.. המקלדת שלו הלכה לי וחדשה עולה 500-600 ש"ח השאלה אם שווה לתקן או להשאיר אותו לא מקלדת
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש מעבדה מתחת למשרד שלי, נקראים BNC.yairf כתב:אני בדיוק מתלבט אם יש טעם לנסות לתקן את ה-IPAQ הענתיקה שלי (5 שנים), צעצוע נחמד אבל תאבון בריא מדי לסוללה...
למישהו יש מושג איפה יש מעבדה שמתמחית בנושא?...
יש לי ניסיון מצויין איתם בתיקון ה-XDAII שלי.
הם גם נותנים שירות להרבה חנויות במרכז.
- yairf
- עוסק בתחום

- תגובות: 9363
- נתן תודות: 42 פעמים
- קיבל תודות: 199 פעמים
מצויין - עוד סיבה לבוא לבקר!MartinHSabag כתב:יש מעבדה מתחת למשרד שלי, נקראים BNC.yairf כתב:אני בדיוק מתלבט אם יש טעם לנסות לתקן את ה-IPAQ הענתיקה שלי (5 שנים), צעצוע נחמד אבל תאבון בריא מדי לסוללה...
למישהו יש מושג איפה יש מעבדה שמתמחית בנושא?...
יש לי ניסיון מצויין איתם בתיקון ה-XDAII שלי.
הם גם נותנים שירות להרבה חנויות במרכז....
איפה זה יוצא?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78763
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
PNA = PERSONAL NAVIGATIONAL APPLIANCE
לפעמים קוראים לזה PND (אותו דבר רק עם DEVICE בסוף).
בעצם זה מכשיר עם מע' הפעלה בסיסית בלבד ועם תוכנת ניווט.
לדעתי הפספוס הגדול של שוק ה-PDA הוא שהם לא נכנסו לכמה תחומים משיקים.
למשל - אני כבר שנים מחכה לגירסא של PDA שיהיה לו דיסק קשיח גדול של לפטופ. תוספת של תוכנה תאפשר לו לנגן DIVX ודומיו ויהפוך את המכשיר ל-PMP. אפשר לחשוב כמה מסובך זה היה יכול להיות. שוק ה-PMP כבר עובר את שוק ה-PDA...
לפעמים קוראים לזה PND (אותו דבר רק עם DEVICE בסוף).
בעצם זה מכשיר עם מע' הפעלה בסיסית בלבד ועם תוכנת ניווט.
לדעתי הפספוס הגדול של שוק ה-PDA הוא שהם לא נכנסו לכמה תחומים משיקים.
למשל - אני כבר שנים מחכה לגירסא של PDA שיהיה לו דיסק קשיח גדול של לפטופ. תוספת של תוכנה תאפשר לו לנגן DIVX ודומיו ויהפוך את המכשיר ל-PMP. אפשר לחשוב כמה מסובך זה היה יכול להיות. שוק ה-PMP כבר עובר את שוק ה-PDA...