המלצות על חנויות לרכישת חומרה (PC)
אומרים ש -
ivory - מוכרים "ריפבליש"
ksp - מייבאים ג'אנק ונותנים רק שנה אחריות
skynet - חדשים מידי, מי מכיר אותם...
והמחירים שלהם זולים מידי ...
bug - יקרים מידי....
tms - לא רציניים...
נעה מחשבים כבר לא משהיו פעם...
פנדה מחשבים - רחוק מידיי...
IQPC - לא מספיק מקצועיים...
זיגזג - קשקשנים וחובניים...
בקיצור
איפה קונים היום חומרה ???
בזול ובאמינות . . .?
ivory - מוכרים "ריפבליש"
ksp - מייבאים ג'אנק ונותנים רק שנה אחריות
skynet - חדשים מידי, מי מכיר אותם...
והמחירים שלהם זולים מידי ...
bug - יקרים מידי....
tms - לא רציניים...
נעה מחשבים כבר לא משהיו פעם...
פנדה מחשבים - רחוק מידיי...
IQPC - לא מספיק מקצועיים...
זיגזג - קשקשנים וחובניים...
בקיצור
איפה קונים היום חומרה ???
בזול ובאמינות . . .?
אבי ורון
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
תעצום עיניים, הלהקה אתך בחדר !?
אם כן, מצאת את המערכת עבורך
http://www.facebook.com/ask.avi.varon
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
מה אתה בדיוק מצפה מחנות?
"בזול ובאמינות"? מה זה אומר?
"בזול" - לגבי רכיב ספציפי? ומה לגבי המבחר? לאף חנות אין את הכל.
"בזול" לגבי מערכת שלמה? ומי מגדיר את המערכת - אתה או החנות? מי לוקח אחריות אם המפרט לא מוצלח?
"באמינות" - מבחינת היכולת שלך לסמוך על ההמלצות שלהם לגבי ציוד? מבחינת היכולת שלהם לכבד אחריות ולטפל בך אחרי הקניה? מבחינת היכולת שלך לסמוך עליהם שכל הציוד שאתה מקבל מהם הוא לא ממוחזר ולא מזויף?
ישנן חנויות שיכולות לסגור לך קונפיגורציה טובה כך שאפשר לסמוך עליהן שלא ימליצו לך על ***.
ישנן חנויות שתוכל לקנות בהן בזול מה שאתה רוצה, בתנאי שאתה יודע בדיוק מה אתה מחפש.
ישנן חנויות שיהיה להן מבחר רחב של פריטים ממגוון גדול של יצרנים ויבואנים.
ישנן חנויות שתוכל לסמוך עליהן שלא "ידחפו" לך פריט שלקוח אחר החזיר, או פריט מזויף מיבואן מפוקפק (שמעתי למשל טענות שבשוק מסתובבים DiskOnKey מזוייפים הנושאים את השם של SanDisk).
אם אתה מחפש חנות שאפשר לסמוך על ההמלצות שלה, שמוכרת בזול גם ברמת הפריט וגם מערכות שלמות, שנותנת אחריות טובה, שאפשר לסמוך שהפריטים שהיא מוכרת לך לא מוחזרו, ושגם מחזיקה את כל הפריטים שאתה רוצה - כנראה שתצטרך לחפש הרבה זמן.
לי אין חנות קבועה - בדרך כלל אני מחפש בזאפ פריטים בודדים (אף פעם לא מערכת שלמה). למעט פריטים בעייתיים כמו LCD, לרוב קניתי מספיק קרוב למקום מגורי/לעבודה, כך שאוכל לאסוף את הפריט עצמאית, ובמחיר שהיה מספיק קרוב למחיר הזול ביותר בזאפ.
עד היום עבדתי עם למיר בהרצליה, datech ברעננה, טרוניקס בת"א, זיגזג בנוה מונוסון, פנדה בקיסריה, גולדטופ בראשון לציון, ואפילו קיי אס פי (וישנם עוד מקומות רבים אחרים שאיני זוכר).
עד היום לא "נפלתי" באף מקרה.
מצד שני, הציפיות שלי מחנות מחשבים היא רק להביא לי בזול ומהר את הפריטים שאני מבקש. אני לא מצפה ממנה שתמליץ לי על ציוד, וגם לא שתיקח בחזרה פריט, רק כי בדיעבד קניתי פריט לא מתאים. אני כן מצפה ממנה שתדע להחליף לי פריט תקול מהר וללא בעיות. ואם הפריט היה תקול חדש מהאריזה (או זמן קצר לאחר מכן), שאקבל פריט חדש מהאריזה במקומו.
"בזול ובאמינות"? מה זה אומר?
"בזול" - לגבי רכיב ספציפי? ומה לגבי המבחר? לאף חנות אין את הכל.
"בזול" לגבי מערכת שלמה? ומי מגדיר את המערכת - אתה או החנות? מי לוקח אחריות אם המפרט לא מוצלח?
"באמינות" - מבחינת היכולת שלך לסמוך על ההמלצות שלהם לגבי ציוד? מבחינת היכולת שלהם לכבד אחריות ולטפל בך אחרי הקניה? מבחינת היכולת שלך לסמוך עליהם שכל הציוד שאתה מקבל מהם הוא לא ממוחזר ולא מזויף?
ישנן חנויות שיכולות לסגור לך קונפיגורציה טובה כך שאפשר לסמוך עליהן שלא ימליצו לך על ***.
ישנן חנויות שתוכל לקנות בהן בזול מה שאתה רוצה, בתנאי שאתה יודע בדיוק מה אתה מחפש.
ישנן חנויות שיהיה להן מבחר רחב של פריטים ממגוון גדול של יצרנים ויבואנים.
ישנן חנויות שתוכל לסמוך עליהן שלא "ידחפו" לך פריט שלקוח אחר החזיר, או פריט מזויף מיבואן מפוקפק (שמעתי למשל טענות שבשוק מסתובבים DiskOnKey מזוייפים הנושאים את השם של SanDisk).
אם אתה מחפש חנות שאפשר לסמוך על ההמלצות שלה, שמוכרת בזול גם ברמת הפריט וגם מערכות שלמות, שנותנת אחריות טובה, שאפשר לסמוך שהפריטים שהיא מוכרת לך לא מוחזרו, ושגם מחזיקה את כל הפריטים שאתה רוצה - כנראה שתצטרך לחפש הרבה זמן.
לי אין חנות קבועה - בדרך כלל אני מחפש בזאפ פריטים בודדים (אף פעם לא מערכת שלמה). למעט פריטים בעייתיים כמו LCD, לרוב קניתי מספיק קרוב למקום מגורי/לעבודה, כך שאוכל לאסוף את הפריט עצמאית, ובמחיר שהיה מספיק קרוב למחיר הזול ביותר בזאפ.
עד היום עבדתי עם למיר בהרצליה, datech ברעננה, טרוניקס בת"א, זיגזג בנוה מונוסון, פנדה בקיסריה, גולדטופ בראשון לציון, ואפילו קיי אס פי (וישנם עוד מקומות רבים אחרים שאיני זוכר).
עד היום לא "נפלתי" באף מקרה.
מצד שני, הציפיות שלי מחנות מחשבים היא רק להביא לי בזול ומהר את הפריטים שאני מבקש. אני לא מצפה ממנה שתמליץ לי על ציוד, וגם לא שתיקח בחזרה פריט, רק כי בדיעבד קניתי פריט לא מתאים. אני כן מצפה ממנה שתדע להחליף לי פריט תקול מהר וללא בעיות. ואם הפריט היה תקול חדש מהאריזה (או זמן קצר לאחר מכן), שאקבל פריט חדש מהאריזה במקומו.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
תחזור בך לגבי זיגזג
קשקשנים וחובבנים?
כנראה אף פעם לא היית בזיגזג!!!
או כנראה אין לך באמת מושג על מה אתה מדבר!
לגבי נעה, מה הכוונה לא מה שהיו פעם? לא מוכרים יותר במחירי הפסד?
skypc - היא גם חנות בסדר גמור, קניתי משם מחשב , והיה טוב.
קשקשנים וחובבנים?
כנראה אף פעם לא היית בזיגזג!!!
או כנראה אין לך באמת מושג על מה אתה מדבר!
לגבי נעה, מה הכוונה לא מה שהיו פעם? לא מוכרים יותר במחירי הפסד?
skypc - היא גם חנות בסדר גמור, קניתי משם מחשב , והיה טוב.
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

השאלה למה?Mad-Dog כתב:מה לגבי ממוחזרים (ריפבליש) ?
ומישהו שמע על ZED ?
כי הכי זול זה אייבורי KSP ו ZED
השאלה היא... למה...
כי הם לא מעסיקים הרבה כוח אדם, מה איכפת להם שהלקוח יחכה שעה בתור כאילו זה קופת חולים או יתקשר ולא יהיה מענה , או יעסיקו רק בנאדם אחד שיטפל בתלונות של לקוחות מ 10 סניפים.
גם כן, המחירים למזומן , אפילו אם תשלם בויזה תשלום אחד יש עמלה של כמה אחוזים.
אייבורי מרכיבה מחשבים מזבל ... אולי יש במחשב איזה מעבד C2D אבל המארז שווה 10 שקל והספק שווה 5 שקל וככה הם חוסכים עלויות.
- Pavelz
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4032
- שם מלא: pavel
- נתן תודות: 199 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
רכשתי מחשב אודיו בPCPower ואני מאוד מרוצה כבר מעל לשנתיים.
http://www.pcpower.co.il/
http://www.pcpower.co.il/
Need more cowbell
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
אני אישית קניתי את המחשב האחרון מפלונטר, ההרכבה מקצועית ואין לי שום תלונות.
הבעייה איתם היא שכדי להימנע ככל האפשר מאופציית "איסוף עצמי", שבה יש, רחמנא ליצלן, מגע עם עם הלקוחות, הם פותחים בשעות מוזרות ולא נוחות (משהו בסגנון של 11 עד 16), אבל אם מזמינים משלוח אז אין את הבעייה הזו.
אני ממש לא יודע מאיפה הטענה המוזרה על אייבורי וה-refurbish. כשאני קונה מהם חלקים לשדרוג (למשל, הארד דיסק חדש, כבל SATA, מקלדת חליפית וכו), אני תמיד מקבל מוצר חדש, והם תמיד הכי זולים, לאחרונה יותר אפילו מ-KSP. יש להם גם תור נפרד ל"קניות קטנות", שזה מאוד נוח ולא צריך לעמוד בתור אחרי כאלה שקונים מחשב שלם. אם תגיעו אליהם עם מפרט ספציפי ולא תקחו מחשב מה"מוכנים" שלהם, תקבלו תמיד חלקים חדשים, והשירות שלהם במקרה של בעייה בסדר גמור.
הבעייה איתם היא שכדי להימנע ככל האפשר מאופציית "איסוף עצמי", שבה יש, רחמנא ליצלן, מגע עם עם הלקוחות, הם פותחים בשעות מוזרות ולא נוחות (משהו בסגנון של 11 עד 16), אבל אם מזמינים משלוח אז אין את הבעייה הזו.
אני ממש לא יודע מאיפה הטענה המוזרה על אייבורי וה-refurbish. כשאני קונה מהם חלקים לשדרוג (למשל, הארד דיסק חדש, כבל SATA, מקלדת חליפית וכו), אני תמיד מקבל מוצר חדש, והם תמיד הכי זולים, לאחרונה יותר אפילו מ-KSP. יש להם גם תור נפרד ל"קניות קטנות", שזה מאוד נוח ולא צריך לעמוד בתור אחרי כאלה שקונים מחשב שלם. אם תגיעו אליהם עם מפרט ספציפי ולא תקחו מחשב מה"מוכנים" שלהם, תקבלו תמיד חלקים חדשים, והשירות שלהם במקרה של בעייה בסדר גמור.
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
(double post...)
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
בקשר לפנדה
יש פה באתר שירשור הממליץ להתרחק מפנדה. שמראש לא זולים, אבל ממנו נקרא שגם השרות שם לא מזהיר,
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=43111
אגב, skynet?
לא מצאתי דבר כזה (וכן אני יודעת שזה מגדיש לך שהחנות לא מוכרת
)
אבל, באמת? הבא קישורית,, הסבר, משהו...
יש פה באתר שירשור הממליץ להתרחק מפנדה. שמראש לא זולים, אבל ממנו נקרא שגם השרות שם לא מזהיר,
אגב, skynet?
לא מצאתי דבר כזה (וכן אני יודעת שזה מגדיש לך שהחנות לא מוכרת
אבל, באמת? הבא קישורית,, הסבר, משהו...
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.
- sam22
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20358
- נתן תודות: 938 פעמים
- קיבל תודות: 819 פעמים
אני יכול להמליץ על טרוניקס
אני קונה מהם ישירות כי הם קרובים אליי
לא ניסיתי עם משלוחים.
החברה שם בסדר גמור
לא שיא האדיבות
אבל מאוד הוגנים
ומטפלים ללא ויכוח כשיש בעיות
www.tronics.co.il
אני קונה מהם ישירות כי הם קרובים אליי
לא ניסיתי עם משלוחים.
החברה שם בסדר גמור
לא שיא האדיבות
אבל מאוד הוגנים
ומטפלים ללא ויכוח כשיש בעיות
www.tronics.co.il
העם דורש..... כל מיני דברים
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2080
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
אני רוצה לחזק מה שנאמר על זיגזג.
זה אמנם היה לפני כמה שנים, אבל קניתי מהם אז זכרון DDR עם CAS 2 שמשום מה לא רצה לעבוד עם ה- AMD 3000 והלוח שלי (שלא נקנו מהם). באתי אליהם מספר ימים לאחר הקניה, ניסינו את הזכרון, ניסינו יחידה אחרת שגם כן לא עבדה (מודלים אחרים כן עבדו, רק לא אלה של Twinmos שקניתי) והגענו למסקנה שיש בעית תאימות.
ללא שום ויכוח הם פשוט החזירו לי את הכסף , לא זיכוי ולא בטיח.
לגבי פלונטר, מי שלא זוכר, לחנות יש עבר מאד מאד ארוך באינטרנט, אבל היא עברה מספר גלגולים, ולא מעט אנשים נצרבו מפשיטת הרגל שלהם בגלגול הראשון ולא מתקרבים אליהם מאז.
אין לי שום נסיון איתם בשנים האחרונות, ואין לי שום מושג אם יש קשר להנהלה הישנה חוץ מהשם.
זה אמנם היה לפני כמה שנים, אבל קניתי מהם אז זכרון DDR עם CAS 2 שמשום מה לא רצה לעבוד עם ה- AMD 3000 והלוח שלי (שלא נקנו מהם). באתי אליהם מספר ימים לאחר הקניה, ניסינו את הזכרון, ניסינו יחידה אחרת שגם כן לא עבדה (מודלים אחרים כן עבדו, רק לא אלה של Twinmos שקניתי) והגענו למסקנה שיש בעית תאימות.
ללא שום ויכוח הם פשוט החזירו לי את הכסף , לא זיכוי ולא בטיח.
לגבי פלונטר, מי שלא זוכר, לחנות יש עבר מאד מאד ארוך באינטרנט, אבל היא עברה מספר גלגולים, ולא מעט אנשים נצרבו מפשיטת הרגל שלהם בגלגול הראשון ולא מתקרבים אליהם מאז.
אין לי שום נסיון איתם בשנים האחרונות, ואין לי שום מושג אם יש קשר להנהלה הישנה חוץ מהשם.
- OferL
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3906
- נתן תודות: 323 פעמים
- קיבל תודות: 118 פעמים
אני אישית פחות רגיש להפרשי מחיר אבל כן רגיש לזמן אספקה ולזמינות המוצרים המוצגים באתר.
מצטרף להמלצה על פלונטר. למרות שההנהלה התחלפה כמה פעמים אני תמיד יצאתי עם מה שהזמנתי בזמן סביר. קרה 1-2 פעמים במשך שנים של קניות שמוצר שהוצג באתר לא היה זמין תוך 5-7 ימים. בכל שאר הפעמים, והיו הרבה, האספקה היתה בזמן והמוצרים היו תקינים לחלוטין.
גולדטופ יותר יקרים אבל מספקים יותר מהר - בדרך כלל קיבלתי תוך 1-2 ימים מההזמנה.
פנדה - הרבה מוצרים באתר שלהם לא זמינים אצלם ולא מגיעים בזמן הגיוני. קרה לי איתם כמה פעמים. שבר אותי מקרה של מסך שחיפשתי דגם ספציפי והופיע אצלם באתר. אחרי שהזמנתי משכו אותי עם סיפורים כמה שבועות. בסוף מצאתי אצל מישהו אחר ולא קניתי אצלם יותר.
היו עןד הרבה חנויות במשך השנים שקניתי מהם קניה חד פעמית אבל בדרך כלל אני משתדל לחזור לאותן חנויות שהיה לי איתן נסיון טוב כמו פלונטר וגולדטופ.
מצטרף להמלצה על פלונטר. למרות שההנהלה התחלפה כמה פעמים אני תמיד יצאתי עם מה שהזמנתי בזמן סביר. קרה 1-2 פעמים במשך שנים של קניות שמוצר שהוצג באתר לא היה זמין תוך 5-7 ימים. בכל שאר הפעמים, והיו הרבה, האספקה היתה בזמן והמוצרים היו תקינים לחלוטין.
גולדטופ יותר יקרים אבל מספקים יותר מהר - בדרך כלל קיבלתי תוך 1-2 ימים מההזמנה.
פנדה - הרבה מוצרים באתר שלהם לא זמינים אצלם ולא מגיעים בזמן הגיוני. קרה לי איתם כמה פעמים. שבר אותי מקרה של מסך שחיפשתי דגם ספציפי והופיע אצלם באתר. אחרי שהזמנתי משכו אותי עם סיפורים כמה שבועות. בסוף מצאתי אצל מישהו אחר ולא קניתי אצלם יותר.
היו עןד הרבה חנויות במשך השנים שקניתי מהם קניה חד פעמית אבל בדרך כלל אני משתדל לחזור לאותן חנויות שהיה לי איתן נסיון טוב כמו פלונטר וגולדטופ.
Enjoy the Silence
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

biss כתב:בקשר לפנדה
אגב, skynet?
לא מצאתי דבר כזה (וכן אני יודעת שזה מגדיש לך שהחנות לא מוכרת)
אבל, באמת? הבא קישורית,, הסבר, משהו......
biss - אל תקחי את השירשור הזה ברצינות!
אנחנו לא מכירים את המשתמש בזה, הודעה ראשונה שלו בפורום הוא מלכלך על פנדה ...
לדעתי זו ביקורת לא אמינה.
מנסיון פנדה הם בסדר.
- biss
- חבר ותיק

- תגובות: 1574
- נתן תודות: 35 פעמים
- קיבל תודות: 10 פעמים
מישהו קנה מהדרקון? מכיר את DGAGON PC?
יש משהו בדבריך, zovirax
האמת שטוב שהערת את תשומת ליבי לעניין היות ובין היתר אני עוזרת לחברה עם המפרט שלה ופנדה היתה אחת החנויות המועמדות (גרה בב"ש החברה) והשרות מהווה פקטור חשוב ביותר בקניה (אחרת כבר נלך לאחת משתי הידועות -מושמצות).
אגב, מישהו מכיר את דרגון פי סי בירושלים?
http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2595
(כן, כן, זה הפקס שתומך בויסטה שמצאתי שם)
האמת שטוב שהערת את תשומת ליבי לעניין היות ובין היתר אני עוזרת לחברה עם המפרט שלה ופנדה היתה אחת החנויות המועמדות (גרה בב"ש החברה) והשרות מהווה פקטור חשוב ביותר בקניה (אחרת כבר נלך לאחת משתי הידועות -מושמצות).
אגב, מישהו מכיר את דרגון פי סי בירושלים?
http://www.dragonpc.co.il/product.asp?productid=2595
(כן, כן, זה הפקס שתומך בויסטה שמצאתי שם)
לבקשת המערכת, החתימה בעריכה.