שלום לכולם!
התחדשתי לא מזמן בחשב HTPC חדש.
כרגע אני עובד עם טלוויזיה רגילה בגודל 37" (עד שאני אחסוך ל-LCD..)
יש לי לוח אם של Asus M2A-VM HDMI שיש לו יציאת HDMI ו- YPbPr TV-out.
בטלוויזיה לעומת זאת יש לי רק חיבורי סקראט וקומפוזיט.
הבנתי שחיבור סקראט הוא חיבור איכותי ורציתי לדעת האם יש דרך לחבר את אחת היציאות מהלוח לחיבור הזה?
מציאת החיבור האיכותי ביותר...
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
בהנחה שהטלוויזיה שלך תומכת בכניסת ה-RGB בחיבור הסקארט (בדוק את זה בהוראות של הטלוויזיה או פשוט תבדוק אם יש RGB כשלוחצים על לחצן ה-AV של הטלוויזיה), אתה יכול להגדיר את היציאה של ה-YPbPr שתוציא לך RGB במקום Component, ואז מחברים עם כבל של RGB לסקארט (שים לב לכיוון החיבור של הכבל).
אם הטלוויזיה לא תומכת ב-RGB, אתה יכול להשתמש ביציאת ה-S-Video (ה-TV OUT של לוח האם), ולחבר עם S-Video לסקארט (שוב, בהנחה שהטלוויזיה מקבלת סיגנל מהסוג הזה).
אם הטלוויזיה לא תומכת ב-RGB, אתה יכול להשתמש ביציאת ה-S-Video (ה-TV OUT של לוח האם), ולחבר עם S-Video לסקארט (שוב, בהנחה שהטלוויזיה מקבלת סיגנל מהסוג הזה).
אכן הטלויזיה תומכת בחיבור RGB בסקארט - איך נקרא הכבל שאני צריך לקנות ומאיפה אפשר לקנותו?pixies כתב:בהנחה שהטלוויזיה שלך תומכת בכניסת ה-RGB בחיבור הסקארט (בדוק את זה בהוראות של הטלוויזיה או פשוט תבדוק אם יש RGB כשלוחצים על לחצן ה-AV של הטלוויזיה), אתה יכול להגדיר את היציאה של ה-YPbPr שתוציא לך RGB במקום Component, ואז מחברים עם כבל של RGB לסקארט (שים לב לכיוון החיבור של הכבל)....
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^ רק שכמעט בטוח לא יעבוד. גם אם תצליח להוציא RGB דרך יציאת ה YPbPr רוב הסיכויים שזה יהיה RGsB (סינכרון על ה ירוק) בעוד ש RGB ב SCART מצפה לקבל RGBcvS (סינכרון על גיד קומפוזיט).
אם אתה מתחבר לטלוויזיה רגילה בגודל 37" ממש לא תראה הרבה הבדל, אם בכלל, בין RGB לבין S-Video. חבר כבל s-video ל scart רגיל (יעלה לך אולי 60 ש"ח אם תשתולל) וסע לשלום.
אם אתה מתחבר לטלוויזיה רגילה בגודל 37" ממש לא תראה הרבה הבדל, אם בכלל, בין RGB לבין S-Video. חבר כבל s-video ל scart רגיל (יעלה לך אולי 60 ש"ח אם תשתולל) וסע לשלום.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.