BD או HD DVD, מה היית קונה?
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46368
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
נצא מנקודת הנחה כי כל הפריטים שציינתי זהים במחירם.
מה הייתם רוכשים?
מה הייתם רוכשים?
נערך לאחרונה על ידי ziv_r ב 11/11/2007 13:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Gili_Regev
- חבר במועדון HT

- תגובות: 5111
- שם מלא: גילי
- נתן תודות: 342 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אף אחת מן האפשרויות.
כמו ש- amitgba כתב, אם היתה אפשרות של PS3 אז הייתי בוחר בה.
כמו ש- amitgba כתב, אם היתה אפשרות של PS3 אז הייתי בוחר בה.
...
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
צורב HD-DVD
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

-
ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35089
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
יש לך דיסקים בלוריי?mikele כתב:קניתי לא מזמן כונן Blu-ray למחשב (ישירות מהיבואן. חבר סידר לי במחיר סוחר).
רואים סוף וזו הייתה האופציה הכי זולה מבין כל האופציות (בערך שליש מ-PS3)....
על מה אתה מקרין?
תודה רבה אחי ! ברוכים הנמצאים !
אני מאוד אוהב קולנוע אבל לא יכול לחשוב על סרט שהיתי מוכן לשים עליו 20 ירוקים . בגלל זה חושב שגם $99 לנגן HD-DVD זה יקר במיוחד שעוד שבוע יוצא לשוק סטרימר שידע לנגן HD-DVD ואת כל הפורמטים האחרים בתוספת של עוד $80 .
אין מצב שאני מצביע למשאל בלי שיוסיפו את האופציית "סטרימר הכל יכול" .
אני מאוד אוהב קולנוע אבל לא יכול לחשוב על סרט שהיתי מוכן לשים עליו 20 ירוקים . בגלל זה חושב שגם $99 לנגן HD-DVD זה יקר במיוחד שעוד שבוע יוצא לשוק סטרימר שידע לנגן HD-DVD ואת כל הפורמטים האחרים בתוספת של עוד $80 .
אין מצב שאני מצביע למשאל בלי שיוסיפו את האופציית "סטרימר הכל יכול" .
guyezra כתב:Balint,
ברוך הבא, איזה הודעה ראשונה תוקפנית...![]()
למרות שאני איתך, לפחות נכון להיום, אני לא קונה כלום, רק סטרימר שמנגן את שני הפורמטים...
בלי שום קשר לריח אני חושב שהטענה של המשתמש מוצדקת . נגני בלו ריי וHDDVD תופסים היום אחוז קטן מאוד בנתח השוק של הטלויזיה הבידורית בעולם אז מה הטעם בסקר הזה . זה כמו לעשות סקר בין 15000 משתמשים ולשאול מי אוהד של הפועל כפר שלם בקרב חובבי הכדורגל .
השוק ההמזערי של נגני בלו ריי או HDDVD יכול לנבוע בגלל העלות הגבוהה של המדיות או בגלל התכנים הרבים שניתן להוריד בחינם באינטרנט או בגלל היכולות של מדיה סנטרים או בגלל הנגנים שמנגנים יותר ויותר פורמטים או סיבות אחרות .
השוק ההמזערי של נגני בלו ריי או HDDVD יכול לנבוע בגלל העלות הגבוהה של המדיות או בגלל התכנים הרבים שניתן להוריד בחינם באינטרנט או בגלל היכולות של מדיה סנטרים או בגלל הנגנים שמנגנים יותר ויותר פורמטים או סיבות אחרות .
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
dizingof כתב:מישהו מריח פה "חגי" ?
...
אבל לענייננו, אני חושב שבמקרה הזה יש משהו בדבריו. בואו ונבחן את האפשרויות שצויינו ואני אנסה להסביר את דעתי...
הדילים האחרונים הם יותר אמצעי להציף את השוק לפני החגים מאשר אימוץ פורמט אחד על פני השני. המלחמה בין הפורמטים עדיין גועשת ועד שלא יופיע מודל שמשלב את שני הפורמטים באופן שלם ומלא לא נראה לי שתהיה פריצה משמעותית למיינסטרים.
בין היצרנים שכבר בודקים את השטח נמצאים LG, סמסונג ואפילו פיוניר אבל הייתי שמח לשמוע על יצרנים קטנים יותר כמו Oppo למשל, שכבר הוכיחו את היכולת שלהם לייצר מוצר מתקדם הרבה יותר מבחינה טכנולוגית אבל עדיין במחירים בסדרי גודל של מוצרי מיינסטרים.
בנוסף יש גם שאלה קטנה של שלמות ה-spec בשני הפורמטים שעדיין לא נחתמה באופן סופי, והאפשרויות שיהיו קיימות בכל אחד מהמוצרים הפוטנציאליים לתפעול סביר (fair use) ללא הגנות מפגרות.
ב-setup הנוכחי שלי אני לא מוצא שום צורך להשקיע באף אחת מהאופציות המצויינות במידה ותוך מספר חודשים אני אוכל להזרים את כל התכנים שלי (כולל ריפים מלאים של blu-ray ו/או HDDVD) דרך הרשת, כך שסטרימר נראה לי כבעל הפוטנציאל הגדול ביותר לצרכי האישיים. סוני לא נכנס אלי הביתה ו-XBOX360 כבר יש לי, אבל אפילו ה-99$ לכונן HDDVD חיצוני נראים לי מיותרים מדי.
המקום היחיד שבו הייתי רואה שימוש בצורב למחשב היה לצרכי אחסון כללים ולא בהכרח לצרכי וידאו, ואני בהחלט שוקל אפשרות כזו כשמחירי המדיות יגיעו לתחום הסביר.
נערך לאחרונה על ידי dragonflyXXL ב 11/11/2007 21:19, נערך פעם 1 בסך הכל.