pvr 150 mce kit לא מצליח לראות TV תקין-מקרטע
- HananYariv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אתה חייב לפרט יותר - אם זה בעיה של מעבד\זכרון חלש אז מן הסתם הפורום לא יכול לעזור לך יותר מידי
יש סיכוי אבל שזה בעיה של מקודדים - תוודא שיש לך את העידכונים הכי חדשים ואת המקודדים המתאימים (FFSHOW הכי חדש, מקודד MPEG2 טוב (של POWERDVD לדוגמאה)
יש סיכוי אבל שזה בעיה של מקודדים - תוודא שיש לך את העידכונים הכי חדשים ואת המקודדים המתאימים (FFSHOW הכי חדש, מקודד MPEG2 טוב (של POWERDVD לדוגמאה)
- HananYariv
-
- חבר פעיל

- תגובות: 67
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לא אחי - אם יש לך את ה 150 הקידוד או לא ממש בחומרה אבל תכלס זה לא ממש קשור לעניין פה
בקיצור : תתקין קודקים ! FFSHOW הכי חדש (GOOGLE IT) - ועוד כל מיני קודקים למינהם זה אמור לפתור לך את הבעיה
בקיצור : תתקין קודקים ! FFSHOW הכי חדש (GOOGLE IT) - ועוד כל מיני קודקים למינהם זה אמור לפתור לך את הבעיה
-
orental5
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 439
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
התקנת vista codec 4.5.3
התקנתי את חבילת הקודאקים ועדין התמונה מקרטעת.
א. אני מחבר את הכרטיס ב-composite לממיר ADB 3100 בעוד שהממיר מחובר לטלויזיה בחיבור scart .
ב. יכול להיות שהמיקום של הכרטיס על הלוח יוצר את הבעיה הכרטיס ממוקם ע"י המאורר של הספק, האם זה יכול להשפיע על התמונה המקרטעת , ודרך אגב אני גם לא שומע סאונד דרך הכרטיס
לאחר ההתקנה של חבילת הקודאקים אני לא רואה סרטים דרך media center עם קידוד divx וכו'
איזה קודאקים לVMC צריכים להתקין
א. אני מחבר את הכרטיס ב-composite לממיר ADB 3100 בעוד שהממיר מחובר לטלויזיה בחיבור scart .
ב. יכול להיות שהמיקום של הכרטיס על הלוח יוצר את הבעיה הכרטיס ממוקם ע"י המאורר של הספק, האם זה יכול להשפיע על התמונה המקרטעת , ודרך אגב אני גם לא שומע סאונד דרך הכרטיס
לאחר ההתקנה של חבילת הקודאקים אני לא רואה סרטים דרך media center עם קידוד divx וכו'
איזה קודאקים לVMC צריכים להתקין