שמיעה בפטיפון
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

- תגובות: 1283
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 27 פעמים
זוכרים שחיפשתי זרוע מנקה תקליטים . מצאתי הזרוע מונחת על התקליט ומיתקדמת עים סיבוב התקליט . ומנקה אבק שהיצתבר על התקליט . אז מה העניין . העניין שהצליל בתקליטים יותר נעים לאוזן ונקי יותר יש יותר טרבל בגבוהים וצלול . התקליטים רובם בני 30-40 שנה ויותר שמורים כמובן . יש גם תקליטי מונו ביננהם . הפטיפון הוא תורן 150 שהוחלפה הזרוע . ראש אדיו טכנית . יש לי ראש גם שור M4 שהלכה המחט .
השאלה היא כזו . יש לי CDP אונקיו. האים עים CDP קווד נקבל צליל יותר זהה לתקליט
במיוחד בטרבל שהוא ממש נעים לאוזן . קשה לקחת הבייתה לניסיון .
בקיצור מי שכתב שהצליל עים פטיפון יותר נעים וטוב לאוזן צדק . רק חבל שצריך כול 15-20 דקות להחליף צד והיד כבר רועדת
השאלה היא כזו . יש לי CDP אונקיו. האים עים CDP קווד נקבל צליל יותר זהה לתקליט
במיוחד בטרבל שהוא ממש נעים לאוזן . קשה לקחת הבייתה לניסיון .
בקיצור מי שכתב שהצליל עים פטיפון יותר נעים וטוב לאוזן צדק . רק חבל שצריך כול 15-20 דקות להחליף צד והיד כבר רועדת
רק הטכנאי קרמר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

לא נעים לקחת . המוכר רוצה לימכור .אים אני מחזיר זה גורם צריבה בלב . לא מכרתי . צריך לתת פיקדון אמיתי ולא לעשות שריטה חלילה .CDP זה לא ספר גמרה שהרבי נתן וגמרתי לילמוד ומחזיר את הספר והרבי מרוצה מלימוד התורה . ניראה בסוף נחליף את הCDP מאוד נהנתי מהצליל של התקליטים . יש קשיים מעט במישפחה לא כספיים . ניתגבר על זה בי
רק הטכנאי קרמר
לאבא של אשתי יש פטיפון של באנג נ אולפסן
תלויי על הקיר כלומר התקליט לא יושב על הצלחת
אלא ניצמד לכיוון הקיר עלה בסביבות 4000 דולר
ניקנה באמצע שנות ה80 .אגב היום הוא שווה הרבה יותר.
ואני עדיין מעדיף קומפקט הכי פשוט שיש.
תלויי על הקיר כלומר התקליט לא יושב על הצלחת
אלא ניצמד לכיוון הקיר עלה בסביבות 4000 דולר
ניקנה באמצע שנות ה80 .אגב היום הוא שווה הרבה יותר.
ואני עדיין מעדיף קומפקט הכי פשוט שיש.
-
הטכנאיקרמר
-
- עובד כבלים/לויין

יש שתי בעיות לגבי הפטיפון
1. מנגן 15-20 דקות
2.אין תקליטים חדשים . ואים יהיו בטח יעברו עריכה דגיטלית שזה כבר לא מה שהייה
1. מנגן 15-20 דקות
2.אין תקליטים חדשים . ואים יהיו בטח יעברו עריכה דגיטלית שזה כבר לא מה שהייה
רק הטכנאי קרמר
1. השירים בדיסקים היום בנויים עדיין לפי התקליטים, אז אם להחליף צד מפריע לך, אז תשמע CD.הטכנאיקרמר כתב:יש שתי בעיות לגבי הפטיפון
1. מנגן 15-20 דקות
2.אין תקליטים חדשים . ואים יהיו בטח יעברו עריכה דגיטלית שזה כבר לא מה שהייה...
2. כל הזמן יש הוצאות חדשות של אלבומים ישנים וגם חדשים בתקליטים, רועי יכול להגיד לך כמה גבוהות המכירות של התקליטים.
עמית, אם אני זוכר נכון, אמרת שאתה שונא תקליטים, אז אתה לא ממש אובייקטיבי
לא אמרת עכשיו, אבל הבנתי מדבריך

נושא:: יום הולדת 25 לקומפקט דיסק
תודה לחברת פיליפס שהמציאה את הפטנט האדיר הזה
וניתקה אותנו מהתקליטים והמחטים המרעישים האלה....
למרות שבלבלת אותי פה:איך אתם מסתדרים עים פטיפון?
פעם לא הייתה ברירה לא היה סי-די.
מאז שהמציאו את הקומפקט לא נגעתי
או שמעתי פטיפון.ויש לי ערמה ענקית של תקליטים
ואין לי מה לעשות איתם.עמית...
אני יכול להגיד לכם שאז נהניתי הרבה יותר מהמוזיקה מאשר היום
כל קניית תקליט הייתה חוויה ואיכות המוזיקה היתה ....
יש לי אוסף של 500 תקליטים שאין לי מה לעשות איתם אבל אני לא יכול למכור אותם
אספתי אותם במשך שנים.
עמית...
אני מציע לך שתלך תשמע את הפינק פלוייד בתקליט , ואח"כ תלך ותשמע בCDP ותגיד את זה אח"כ .amitbak כתב:עוד לא שמעתי פטיפון שנישמע יותר טוב
מקומפקט דיסק....
אני עשיתי את ההשוואה מול CDP של מרידיאן עם פטיפון טכניקס עם ראש טוב של דנון . עם כול הכבוד יש עוד המון עד שפורמאט דיגיטאלי יהיה יותר טוב מאנלוגי טוב .
מאידך קרמר צדק , שאם לא מוצאים תקליטים ישנים אלא מוצאים תקליטים שהוקלטו דיגיטאלית , אזי CDP טוב יהיה יותר נוח
אבל אז לקנות רק CD של צ'סקי (שמעתי לא מזמן הקלטה של צסקי של זמרת בשם פידג'ון , והנקיות של ההקלטה פשוט מדהימה . לא שמעתי איכות כזו בששום דיסק אחר שקניתי/שמעתי )
איש איש ודעתו הוא.
בניגוד לדעתו של עמית, יש הסבורים (כמוני) להיפך.
B&O - כבודם במקום מונח, ואכן מדובר במערכות יקרות אך עדיין זה לא רפרנס לשום דבר.
עשרות האנשים ששמעו אצלי בבית תקליטים (ושוב, תלוי אילו תקליטים, לא הזבל שהודפס בארץ בשנות ה-70 וה-80), גרסו כמוך והופתעו.
לגבי תקליטים חדשים: כל אלבום חשוב יוצא כיום בוויניל. רק לאחרונה רכשתי עשרות כותרים חדשים לחלוטין.
ל-CD יש יתרון משמעותי ודוקא הוא הרים רף גבוה בשעתו, אך השוק האלוגי הגיב בהדפסות משובחות ובפטפונים טובים מאיי פעם.
לו ה-CD היה כלכך מושלם, לא היינו חוזים בכניסה של פורמטים שניסו לשפר אותו. אפילו מפתחיו טוענים כי יש לטכנולוגיה מגרעות וכי הוא נמתח עד הקצה ביכולות שלו. CD היווה פריצת דרך כשפותח בסוף שנות ה-70, אך כיום הוא אינו מהווה סטנדרט איכותי מובהק.
מה שכן , במכשירי CD HIGH END יקרים מאוד, שמעתי תוצאות טובות יחסית למדיה הזו. אך זה נכון גם לגבי פטפון.
בניגוד לדעתו של עמית, יש הסבורים (כמוני) להיפך.
B&O - כבודם במקום מונח, ואכן מדובר במערכות יקרות אך עדיין זה לא רפרנס לשום דבר.
עשרות האנשים ששמעו אצלי בבית תקליטים (ושוב, תלוי אילו תקליטים, לא הזבל שהודפס בארץ בשנות ה-70 וה-80), גרסו כמוך והופתעו.
לגבי תקליטים חדשים: כל אלבום חשוב יוצא כיום בוויניל. רק לאחרונה רכשתי עשרות כותרים חדשים לחלוטין.
ל-CD יש יתרון משמעותי ודוקא הוא הרים רף גבוה בשעתו, אך השוק האלוגי הגיב בהדפסות משובחות ובפטפונים טובים מאיי פעם.
לו ה-CD היה כלכך מושלם, לא היינו חוזים בכניסה של פורמטים שניסו לשפר אותו. אפילו מפתחיו טוענים כי יש לטכנולוגיה מגרעות וכי הוא נמתח עד הקצה ביכולות שלו. CD היווה פריצת דרך כשפותח בסוף שנות ה-70, אך כיום הוא אינו מהווה סטנדרט איכותי מובהק.
מה שכן , במכשירי CD HIGH END יקרים מאוד, שמעתי תוצאות טובות יחסית למדיה הזו. אך זה נכון גם לגבי פטפון.
The Black Wax