אתמול ראינו את הסרט, עשוי מצויין כמו שיפקסר יודעים, סיפור יפה, המון יצירתיות בדמויות וברעיונות.
קצת ארוך בשביל סרט אנימציה אבל הזמן טס

יצא שבוע שעבר בארה"ב ... ב-PAL יהיה זמין בינואר 2008 ...Yaron_M כתב:אני דווקא מאד אהבתי!
גם לי יש את רוב הסרטים של פיקסר בבית (אני קונה אותם בעיקר בשביל דיסק התוספות), והסרט היחיד שלהם שלא התחברתי אליו הוא Cars... (התחלתי לראות אותו בטיסה, ולא סיימתי...).
באמת, Cars ממש נפלא, כנראה המושבים הצפופים והאוכל הרסו לך
הילדים שלי לא היו מרותקים ממש בקולנוע ... אבל המבחן האמיתי יהיה מספר הצפיות החוזרות בבית![]()
ד"א, מישהו יודע מתי הסרט יוצא ב-DVD?...
good__one כתב:מה אשתך?!varon כתב: אפילו הסרט הראשון שראיתי עם (אז) אשתי לעתיד, היה Toy Story מ-1995....
בתמונה אתה נראה די צעיר......

עם אוזניות גראדו באלפי שקלים ! או שזה ה SR60-80 הזותרים !varon כתב:good__one כתב:מה אשתך?!varon כתב: אפילו הסרט הראשון שראיתי עם (אז) אשתי לעתיד, היה Toy Story מ-1995....
בתמונה אתה נראה די צעיר......אם אתה מתכוונן ל-avatar, זהו בני הבכור - מבקר סרטים בלתי משוחד
...
עם SR-80, כל יעודם הם לק"ב כאשר הילדים ישניםStonedJunglist כתב: עם אוזניות גראדו באלפי שקלים ! או שזה ה SR60-80 הזותרים !...

ziv_r כתב:אתמול צפיתי ב Ratatouille.
הפיזיקה שנעשתה לשפמים של החולדות מצויינת, כנ"ל לגבי הצל - מוסיף ריאליסטיות אמינה.
הקטע היחיד שאהבתי היה כשמבקר המסעדות טעם את תבשיל ה Ratatouille ונזכר בילדות שלו, קטע מרגש...
סיימנו להתבגר, אנו בתהליך נסיגה מתמיד מגיל 18amitgba כתב:אוי נו באמת,תתבגרו...