חיבור רמקולים ל 2 רסיברים ?
האם רמקולים שמחוברים במגשר ניתן לחבר את העליונים לרסיבר סטריאו ואת התחתותנים לרסיבר קולנוע שכאשר מפעילים את המגבר סטריאו הם יעבדו ? וכאשר מכבים ומפעילים את הרסיבר קולנוע ביתי אז הם יעבדו גם כן כאשר הם מחוברים במחברים התחתוניים ? במגשר עצמו למטה ? אבל לא באותו זמן אלה רק כאשר כול מכשיר עובד לחוד והשני כבויי יש לציין שלרסיבר קולנוע יחוברו שאר הרמקולים ?
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
אתה מתכוון מגבר למוסיקה ורסיבר לקולנוע.
לעניין המגשרים אין קשר אם תוריד אדם תוכל להשתמש ברמקול בתצורת BI-WIRE מה שלא כל כך קשור למה שאתה רוצה לעשות.
בפועל אה פשט יכול לקת רסיבר קולנוע ביתי איכותי ולשים אותו במוזיקה על מצב דיירקט ועל-ידי כך להפוך את הרסיבר ליחידת הגברה בלבד ללא מעגלי עיבוד הסאונד.
לעניין המגשרים אין קשר אם תוריד אדם תוכל להשתמש ברמקול בתצורת BI-WIRE מה שלא כל כך קשור למה שאתה רוצה לעשות.
בפועל אה פשט יכול לקת רסיבר קולנוע ביתי איכותי ולשים אותו במוזיקה על מצב דיירקט ועל-ידי כך להפוך את הרסיבר ליחידת הגברה בלבד ללא מעגלי עיבוד הסאונד.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
לא הבנתם אותי אני לא רוצה להוריד את המגשרים אני פשוט מחבר לכול מגשר פנויי עוד כבלים שמחוברים לרסיבר הקולנוע וכאשראני מחבר את הרסיבר אני מפעיל את המגבר סטריאו וכאשר אני מכבה את רסיבר הסטריאו אני מפעיל את הקולנוע ביתי האם זה אפשרי ?
פעם גם חפשתי פתרון לבעיה כזאת
אני בניתי מפסק לפי השרשור הזה
אולי יעזור לך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=40621
אני בניתי מפסק לפי השרשור הזה
אולי יעזור לך.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=40621
- Joshua_G
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3390
- שם מלא: יהושע גומא
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 20 פעמים
yairf כתב:אתה צריך ממתג אמיתי, או לחלופין לנתק פיזית את הכבלים מרסיבר ולחבר למגבר, שזה כאב ראש. אם תחבר פיזית את המגבר והרסיבר לאותן כניסות ברמקול, גם אם אחד מהם כבוי, זה שדולק פשוט יישרף...
בברכה,
יהושע גומא
יהושע גומא