הסרת פרסומות בMCE

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
danielk9 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 290
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

יש תוכנה להסרת פרסומות שעובדת תחת MCE? ואים כן אשמח לקבל גם לינק והסבר קטנטן :o

eyal_123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

מבחינת הסרה ידנית, יש את Dcut שעובד בתוך הממשק של MCE, אבל יש לו הרבה באגים, אני ממליץ לך על VideoRedo, גם הממשק מאוד נוח וגם היא מאוד מהירה ומוציאה פורמט Mpeg שחוסך לך זמן אחר כך בכיווץ.

יש גם תוכנות שמסירות פרסומות בצורה אוטומטית, אבל אני לא יודע איך רמת הזיהוי שלהם עם שידורים מישראל וזה גם נראה לי סתם בזבוז זמן לתת להן לסרוק את ההקלטה, לוקח לי בידיוק דקה וחצי להוריד פרסומות עם VideoRedo.

Shed
גורו HTPC
גורו HTPC
תגובות: 2832
קיבל תודות: 135 פעמים

שליחה #3 

אני מכיר מנגנון הסרת פרסומות אוטומטי ואינטגרלי לתוך מערכת HTPC רק במערכת מבוססת לינוקס שמריץ mythtv.

אני חושב שגם למערכת חלונאית מבוססת sage אפשר לתפור פתרון, אולם זה לא פתרון אינטגרלי בתוך sage, אלא תוכנה חיצונית שרצה על ההקלטה ומסמנת cut points.
You are never fully dressed without a smile

marangi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 155
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

אייל, ה VideoRedo יודע גם ללכוד וידאו מהלוויין? או רק לערוך קטעים שנלכדו בVMC?
ואם כבר, אז עוד שאלה, ברשותך. למשתמש צנוע, שרוצה לחבר קטעים, להדביק קטעי תוכניות וכו'. בלי אפקטים, בלי עשרים ערוצי שמע. רק שבסוף ייצא סרט אחד, באיכות מקסימלית (בניגוד למובי מייקר, למשל). ה VideoRedo יעשה את העבודה, או שהוא סוג של קצב?

ואחרונה להיום. אחרי שהקטע הערוך מוכן, הוא יודע לתרגמו לפורמט די וי די, או שצריך תוכנה נוספת?

תודה, סליחה ושלום

eyal_123
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 396
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

הוא יודע לערוך קבצים בפורמט mpeg וזה אומר גם DVR-MS שזה הפורמט שמיקרוסופט משתמשת בו, זאת לא תכנת לכידה, רק תוכנה עם ממשק מאוד פשוט כדי לערוך את ההקלטה שלך, סביר להניח שהוא תומך גם בפורמט שבו אתה משתמש.

הוא גם יודע לחבר קטעים לסרט אחד, לגבי ירידה באיכות, הוא לא מכווץ את הסרט, רק עורך אותו, ולכן גם האיכות זהה למקור וגם הוא מאוד מהיר.

אני לא יודע לגבי הגרסאות החדשות, אבל בגרסא שאני משתמש הוא מוציא בסוף קובץ mpeg, זה לא פורמט DVD, אבל יש סבירות גבוהה שכל נגן DVD יוכל לנגן אותו, בגלל ש DVD בסופו של דבר זה פורמט Mpeg....פשוט לא יהיה לך תפריט פתיחה, אבל הקובץ אמור להתנגן.

שכחתי ועכשיו נזכרתי, שבתוכנה הזאת יש גם גילוי וסימון פרסומות אוטומטי, אבל לא התעמקתי בזה יותר מידי אף פעם בגלל שגם ידנית זה באמת עניין של כמה דקות לחתוך פרסומות עם התוכנה הזאת.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”