מחשב מכניס רעשים לאות הדיגיטלי?

כל מה שקשור לאודיו בסטריאו, פטיפונים, נגני CD, קדם מגברים, מגברי כח, כבלים וכמובן רמקולים - רכיבים עד 3000$ בלבד.
שלח תגובה
PoNi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 315
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

לאחרונה קניתי dac מעולה של musical fidelity יד שנייה מדגם a 324,קניתי את ה-dac בגלל שכל המידע שלי על המחשב ב-wav/flac/ape ואני רוצה לשמוע טוב מבלי צורך ב-7999 דיסקים,לאחרונה שמעתי מכמה אנשים שזה צורה מאוד גרועה ושאפילו אם המידע הוא דיגיטלי וה-dac הוא ברמה גבוהה ובנוסף כל הקבצים הם ריפ מ-cd מקורי ללא שום שגיאות אני ישמע הרבה פחות טוב כי המחשב מכניס כל מיני רעשים קטנים שהורסים את התוצאה הסופית,אני באמת שומע בחלק מהפעמים טיפה רעש מתמשך לאורך כל השיר אבל יש מצב זה בגלל איכות ההקלטה של האלבום ולא דווקא רעש מהמחשב כי רוב האלבומים החדשים נשמעים ללא רעש רקע מתמשך בכלל.
האם dac טוב בתור ממיר ומחשב בתור טרנסופורט דיגיטלי לא יוכלו אף פעם להתחרות בנגן דיסקים איכותי וטוב קב הכנסת רעשים מהמחשב?או שאני סתם אוכל סרטים ומבלבלים לי את המוח?

45rpm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 157
נתן תודות: 6 פעמים

שליחה #2 

אני גם התנסיתי בהפרעות מעין אלה - הדבר מורגש במיוחד אם מדובר במחשב שפתוח בעוד יישומים או עם כרטיס קול בעייתי (קשור לדגימה של הכרטיס שיכולה להיות גבוהה מזו של נגן רגיל).
כן, לצערי, אני חושב שנגן דיסקים בעלות דומה לזו של ה-DAC שקנית יהיה טוב יותר. :|
בהצלחה.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #3 

על איזה רעשים אתה מדבר?
רעשי רקע?

לא כ"כ הבנתי על איזה רעשים מדובר.
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

Ozen
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2011
נתן תודות: 0

שליחה #4 

אולי החיבור מהכרטיס קול לקדמת המארז (ליציאת שמע וכניסת מיקרופון) עושה בעייה - לי היו רעשי רקע מהסיבה הזאת, אז ניתקתי את החיבור לקדימה, והחזרתי את הג'אמפרים למצבם הקודם (בכרטיס קול)...

שלח תגובה

חזור אל “אודיו דו-ערוצי (סטריאו)”