יש לי VISTA MEDIA CENTER שעובד תקין בסה"כ (VISTA ULTIMATE)
1. האם ישנה אפשרות לקנפג את זמן ההקלטה אחרי סוף התוכנית ליותר מ-4 דקות? (ב SETTINGS יש כניסה STOP WHEN POSSIBLE שלא ניתן להכניס בה ערך גדול מ-4 דקות... האם יש אפשרות לעקוף את זה? [פשוט לא מספיק 4 דקות לערוצים 2 ו-10... גם לפעמים 20 דקות לא מספיק...]
2. היום שמתי לב, שה ICON שמופיע בד"כ ב-TRAY בזמן הקלטה מתוזמנת,הפסיק להופיע (ההקלטה התבצעה). יש למישהו רעיון איך לשחזר אותו?
תודה
שאלה ובעייה ב VMC - איך להוסיף זמן הקלטה בסיום תוכנית
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
ניתן בכל תכנות הקלטה לבחור Advanced Record במקום Record, ולבקש להפסיק 5, 10, 15 או 30 דקות אחרי הסיום המתוכנן. גם אם כבר בחרת Record, ניתן לבחור שוב ואז ללכת ל-Record Settings, ואז תגיע לאותו תפריט. בהקלטות מערוץ 2 ו-10 ובמיוחד מ-2, מומלץ מאוד לבחור תמיד 30 דקות.
האייקון מופיע כאשר המדיה סנטר *לא* רץ. כשהמדיה סנטר רץ, אתה יכול לראות ברשימת התוכניות המוקלטות את התכנית עם הפריים הראשון מההקלטה שעדיין בעיצומה ועליה את סימן ההקלטה + הודעה "The program is currently recording".
האייקון מופיע כאשר המדיה סנטר *לא* רץ. כשהמדיה סנטר רץ, אתה יכול לראות ברשימת התוכניות המוקלטות את התכנית עם הפריים הראשון מההקלטה שעדיין בעיצומה ועליה את סימן ההקלטה + הודעה "The program is currently recording".
- pixies
-
- אחראי תחום HTPC

- תגובות: 32977
- נתן תודות: 769 פעמים
- קיבל תודות: 2315 פעמים
תוספת הזמן עובדת גם להקלטת סידרה, מנסיון.
לגבי האייקון, אין לי מושג... נסה לעשות ריבוט למחשב ו/או להתקין את כל עדכוני הויסטה האוטומטיים.
לגבי האייקון, אין לי מושג... נסה לעשות ריבוט למחשב ו/או להתקין את כל עדכוני הויסטה האוטומטיים.