קיבלתי את הפלאזמה החדשה שלי!!
לפני יומיים הזמנתי את ה LG 42PT81 ואתמול קיבלתי אותה
היום אני הולך להתקין אותה ואני יגיד לכם איך היא
ויש לי גם שאלה:
יש לי ממיר של הוט שאין לו יציאה SCART(אני גר ביחידה ואני לא יכול להחליף ממיר) אלא SVIDEO או החיבור הרגיל RCA.
רציתי לדעת איזה כבר יוציא לי איכות יותר טובה. כבל RCA לRCA או כבל SVIDEO לSCART?? אני יביא כבל של אלפא איכותי
תמונות אני אשלח בהמשך
היום אני הולך להתקין אותה ואני יגיד לכם איך היא
ויש לי גם שאלה:
יש לי ממיר של הוט שאין לו יציאה SCART(אני גר ביחידה ואני לא יכול להחליף ממיר) אלא SVIDEO או החיבור הרגיל RCA.
רציתי לדעת איזה כבר יוציא לי איכות יותר טובה. כבל RCA לRCA או כבל SVIDEO לSCART?? אני יביא כבל של אלפא איכותי
תמונות אני אשלח בהמשך
איזה מבעס, יש לי פיקסל שרוף במסך
ישר בדקתי עם התוכנה שיש באתר שבודקת פיקסלים שרופים ויש לי פיקסל שרוף שאני רואה צבע אדום....
אני ידבר עם ח.י. שיחליפו לי אותה. הם בדרך כלל לא עושים בעיות. הטלויזיה היתה דלוקה 5 דקות וישר ארזתי אותה בחזרה לקרטון
אגב, חוץ מזה, רואים בה פצצה שידורי HOT.
אני יעדכן מה הם אמרו לי.
ישר בדקתי עם התוכנה שיש באתר שבודקת פיקסלים שרופים ויש לי פיקסל שרוף שאני רואה צבע אדום....
אני ידבר עם ח.י. שיחליפו לי אותה. הם בדרך כלל לא עושים בעיות. הטלויזיה היתה דלוקה 5 דקות וישר ארזתי אותה בחזרה לקרטון
אגב, חוץ מזה, רואים בה פצצה שידורי HOT.
אני יעדכן מה הם אמרו לי.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
המנצח הברור והבלתי מעורער :
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
לא
אני לא זוכר איזה קישור זה אבל הורדתי מהודעה של אחד האנשים פה בפורום
תבדוק בחיפוש.
אני בטוח שיש פה כמה אנשים עם פיקסלים שרופים שבכלל לא מודעים לזה. אולי זה לא מפריע להם אבל יכול להיות שיש.
צריך לבדוק עם התוכנה הזאת.
מוזר שבדגם כל כך חדש זה קורה. בכל אופן, אני יעדכן מה ח.י. יגידוו לי בקשר להחלפה.
אוף........
אני לא זוכר איזה קישור זה אבל הורדתי מהודעה של אחד האנשים פה בפורום
תבדוק בחיפוש.
אני בטוח שיש פה כמה אנשים עם פיקסלים שרופים שבכלל לא מודעים לזה. אולי זה לא מפריע להם אבל יכול להיות שיש.
צריך לבדוק עם התוכנה הזאת.
מוזר שבדגם כל כך חדש זה קורה. בכל אופן, אני יעדכן מה ח.י. יגידוו לי בקשר להחלפה.
אוף........
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
דיברתי היום עם ח.י. וביום שלישי הם מביאים לי פלאזמה חדשה. אני ייעדכן אתכם
בינתיים אני צופה בה ורואים בה מדהים. אני אצלם תמונות ויעלה לפה.
בינתיים אני צופה בה ורואים בה מדהים. אני אצלם תמונות ויעלה לפה.
תחזית לבחירות הקרובות :
פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!

פלאזמה 100% מהקולות
LCD רק 0% מהקולות
הפלאזמה !!!
אני מצלם עם הפלאפון ככה שגם אם זה היה פלאזמה FULL HD לא היית רואה טוב....amitgba כתב:אתה יכול לשים תמונה שזה מנגן dvd ? או סרט hd? ערוץ 10 זה לא מדד לאיכות......
אני מרוצה מאוד מהתמונה. גם בשידורי טלויזיה וגם בתכני HD.
לפלאזמה יש חיבור USB שאני יכול לחבר אליו את הכונן קשיח החיצוני שלי ולראות סרטי DIVX כולל תרגום ממש כמו DVD. אני יכול לראות גם תמונות ולשמוע MP3.
זה גימיקים נחמדים שמאוד אהבתי.