פנסוניק דור 9 vs. פנסוניק דור 10
2 שאלות:
1)מדוע פנסוניק דור 9 [ph9] עולה 10k [לפחות זה הכי נמוך שאני יכולתי למצוא] ופנסוניק דור 10 החדשה [ph10] עולה 8.5k [ראיתי שמישהו הציע הצעה במכרז על 8.5 וזכה] מה המחירים האמיתיים שלהם?
2) מי יותר טובה?
בוא נגיד שאני לא רץ עכשיו לחנות,אבל יש איזה 30% שאני אחליף מסך עם ניופאן לא יסכימו להחליף לי את הפלזמה [צריבה,נקודות כחולות ועוד אגדות אורבניות כלשהן שאני גרמתי / לא גרמתי לפלזמה]
1)מדוע פנסוניק דור 9 [ph9] עולה 10k [לפחות זה הכי נמוך שאני יכולתי למצוא] ופנסוניק דור 10 החדשה [ph10] עולה 8.5k [ראיתי שמישהו הציע הצעה במכרז על 8.5 וזכה] מה המחירים האמיתיים שלהם?
2) מי יותר טובה?
בוא נגיד שאני לא רץ עכשיו לחנות,אבל יש איזה 30% שאני אחליף מסך עם ניופאן לא יסכימו להחליף לי את הפלזמה [צריבה,נקודות כחולות ועוד אגדות אורבניות כלשהן שאני גרמתי / לא גרמתי לפלזמה]
היה לאותו מכרז טעות בתמחור הפלזמהamitgba כתב:2 שאלות:
2) מי יותר טובה?
בוא נגיד שאני לא רץ עכשיו לחנות,אבל יש איזה 30% שאני אחליף מסך עם ניופאן לא יסכימו להחליף לי את הפלזמה [צריבה,נקודות כחולות ועוד אגדות אורבניות כלשהן שאני גרמתי / לא גרמתי לפלזמה]...
עכשיו באם תנסה להציע היא לא תהיה פחות מ 10K.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78842
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5388 פעמים