אז נכון שיש שם כמעט הכל ונכון שזה יורד סופר מהר אבל......
כשאני מוריד חומר ב usenet (בדרך כלל סרטים 1080p) בממוצע בכל סרט שלישי אני נכשל בתיקון ובפתיחה שלו (QuickPar ואח"כ WinRar) אני מדבר על סרטים שה Retantion שלהם הרבה פחות מ 101 ימים (אני משתמש ב usenetserver)
וגם completionה הוא 100%
זה משהו שמטריף אותי לגמרי
אחרי ההורדה אני במתח אם ה QuickPar יצליח או לא יצליח לתקן את הסרט
מעניין אותי האם זה רק אצלי או לכולם יש בעיות דומות וזה פשוט המצב ?
osherov כתב:אז נכון שיש שם כמעט הכל ונכון שזה יורד סופר מהר אבל......
כשאני מוריד חומר ב usenet (בדרך כלל סרטים 1080p) בממוצע בכל סרט שלישי אני נכשל בתיקון ובפתיחה שלו (QuickPar ואח"כ WinRar) אני מדבר על סרטים שה Retantion שלהם הרבה פחות מ 101 ימים (אני משתמש ב usenetserver)
וגם completionה הוא 100%
זה משהו שמטריף אותי לגמרי
אחרי ההורדה אני במתח אם ה QuickPar יצליח או לא יצליח לתקן את הסרט
מעניין אותי האם זה רק אצלי או לכולם יש בעיות דומות וזה פשוט המצב ?
...
זה נורא תלוי בשרת ממנו אתה מושך ובתלאות הדרך של התוכן עד שהוא הגיע לשרת הזה, אבל בגדול כמעט תמיד יהיו קטעים משובשים בהעברה וצריך פשוט לקבל את זה.
מנסיוני האישי ברוב המקרים (כ-90%) קבצי ה-PAR2 המצורפים מספיקים לשיחזור החלקים הבעייתיים במידה והשולח העלה אותם ללא בעיות.
במקרים אחרים בהם היו בעיות כבר בהעלאה יופיעו בקשות להעלאה מחדש או repack, או לפחות לעוד pars.
במידה ואתה נתקל בכמות גדולה של בעיות שלא נופלות בשתי הקטגוריות הקודמות, כדאי פשוט לנסות ספק אחר ולהשוות.
במידה ואתה נתקל בכמות גדולה של בעיות שלא נופלות בשתי הקטגוריות הקודמות, כדאי פשוט לנסות ספק אחר ולהשוות.
...
לפני שאני מנסה ספק אחר אני מנסה לבדוק אם הבעייה שאני נתקל בה היא באמת חריגה או נורמלית
כתבת ש:
מנסיוני האישי ברוב המקרים (כ-90%) קבצי ה-PAR2 המצורפים מספיקים לשיחזור החלקים הבעייתיים
...
זה אומר ש 9 מכל 10 תכנים שאתה מוריד אתה מצליח לשחזר !!!
זה יחס שאני מוכן לחתום עליו עכשיו, מי הספק שלך ?
(אגב אני לא מדבר על כל מיני סדרות טלויזיה כמו גיבורים, 24 וכו ששם אין לי אף פעם בעייה להוריד לפתוח אותם)
...
הייתי לקוח של NH במשך המון זמן ובמשך שנים לא היו בעיות עד בערך לפני כחצי שנה. לפני כחצי שנה המצב התדרדר באופן די קטסטרופלי. ניסיתי גם את חבילת ה-XL שלהם וגם זה לא ממש עזר. לפני כחודשיים עברתי ל-GN ואני מאוד מאוד מרוצה, גם מה-accelerator וגם מה-retention.
אגב, אם אתה לא מדבר על סדרות על מה אתה כן מדבר?
אני לא רואה הבדל ממשי בין סדרות לסרטים, אלא אם כן אתה חובב TS.
באופן אישי הגעתי למסקנה שתוכן מוקלט ב-720p/1080p ב-AVC מספק אותי. זה אמנם לא TS אבל כשלוקחים בחשבון את היחס בין גודל הקבצים לאיכויות ההבדלים הם כמעט וזניחים (אל תשכח שהיות ואני נמצא בארה"ב יש לי גם אפשרות לצפות ולהקליט את רוב התכנים האלה live דרך הכבלים כך שבמידה ואני באמת מתעקש על איכות שידור מלאה אין לי צורך ממשי בהורדה מהרשת).
אני מדבר על סרטי 1080p מכל הסוגים מכל המינים (יש לי מסך FULL-HD ולכן אני מחפש 1080p)
גם 264 וגם MPEG2, בסדרות אני מוריד בדר"כ חומר מאוד חדש (גיבורים, 24) וזאת הסיבה אני מניח שאין בעיות לפתוח.
הסרטים כמובן הרבה יותר גדולים (10-40 ג'יגה) ושם כמו שאמרתי העסק מטריף אותי
סתאם לדוגמה את הסרט 100+100+100
הורדתי איזה 5 וריאציות שונות שלו ב 1080p (כולל BLUE-RAY Rip שתפס איזה 35 גיג'ה)
ושום דבר לא הצליח להיפתח. ה QuickPar תמיד נכשל
שכנעתם אותי,
נראה לי שלא תהיה ברירה ואני באמת יעבור ל GN (התחביב הזה יגרום לי לפשיטת רגל עכשיו להוסיף עוד 10-15 דולר )
osherov כתב:אני מדבר על סרטי 1080p מכל הסוגים מכל המינים (יש לי מסך FULL-HD ולכן אני מחפש 1080p)
גם 264 וגם MPEG2, בסדרות אני מוריד בדר"כ חומר מאוד חדש (גיבורים, 24) וזאת הסיבה אני מניח שאין בעיות לפתוח.
הסרטים כמובן הרבה יותר גדולים (10-40 ג'יגה) ושם כמו שאמרתי העסק מטריף אותי
סתאם לדוגמה את הסרט 100+100+100
הורדתי איזה 5 וריאציות שונות שלו ב 1080p (כולל BLUE-RAY Rip שתפס איזה 35 גיג'ה)
ושום דבר לא הצליח להיפתח. ה QuickPar תמיד נכשל
שכנעתם אותי,
נראה לי שלא תהיה ברירה ואני באמת יעבור ל GN (התחביב הזה יגרום לי לפשיטת רגל עכשיו להוסיף עוד 10-15 דולר )
...
אריה, גם לי יש מסך 1080p (פנסוניק th-50pz700u) כך שאנחנו פחות או יותר באותה קטגוריה.
יצא לי לצפות במספר די גדול של ריפים שעברו המרה ל-H.264/AVC ב-1080p, ולהשוות אותם לריפ המקורי ללא הדחיסה ואישית עדיין לא השתכנעתי שההבדל באיכויות מצדיק הורדה (ואיחסון כמובן...) של קובץ בגודל שהוא לפעמים פי 3 או 4 מווריאציית ה-mkv שלו, ולכן כמו שאמרתי קודם - נכון להיום אני חושב שה-balance המתאים לי ביותר כשלוקחים בחשבון את המבחר הקיים, זמן ההורדה ונפח האיחסון הוא גירסאות mkv דחוסות ורק במקרים מאוד יוצאי דופן "משתולל" עם ריפ מלא ללא דחיסה.
אם גם לך ההבדל אינו כה משמעותי ובתכנים מהסוג הזה אתה לא נתקל בבעיות שיחזור חמורות, הרי תוכל להוריד את הגרסאות הדחוסות ולהנות מהן גם כעת, וללא מעבר לספק יקר יותר.
יצא לי לצפות במספר די גדול של ריפים שעברו המרה ל-H.264/AVC ב-1080p, ולהשוות אותם לריפ המקורי ללא הדחיסה ואישית עדיין לא השתכנעתי שההבדל באיכויות מצדיק הורדה (ואיחסון כמובן...) של קובץ בגודל שהוא לפעמים פי 3 או 4 מווריאציית ה-mkv שלו, ולכן כמו שאמרתי קודם - נכון להיום אני חושב
...
מסכים שברוב המקרים ההבדל לא גדול כל-כך (אם כי לי אין כרגע בעייה של איחסון ולכן לא מפריע לי הגודל) ואני באמת לא מחפש דווקא את הריפים
אבל במקרה של הסרט הנ"ל ניסיתי להוריד כל פורמט 1080p (כולל ריפ) שמצאתי אבל כלום שום דבר לא פתח אותו
אני מנוי ב-ניוזבין בדר"כ אין בעיות אך למשל היום גמרתי להוריד את הסרט 4 מופלאים החדש גירסא של 42 גיגה והתאכזבתי לגלות כי הוא מרוח כולו הבנתי שיש איזושהיא בעייה עם סרטי בלו ריי חדשים מבחינת הגנות שלא ניתן להעתיקם אם נכונה השמועה אנו בבעיה בנוסף אני מוריד את מת לחיות 4 גירסת בלו ריי אני מקווה שלא תהיה בעייה עידכון בהמשך...
האם מישהו הוריד בלו-ריי ונתקל בבעיה דומה?
חברים, הם משתדלים שזה יהיה 100 יום RETENTION, אבל לרוב זה לא נכון.
100 יום זה הממוצע. לפני יותר מעשור הייתי חלק מצוות שהקים ISP ובין היתר הקמנו USENET SERVER (ואכן שילמנו עבור השירות UPSTREAM + DOWNSTREAM לספק USENET גדול).
אין כזה דבר בכלל RETENTION על בסיס ימים, זה סוג של פיקציה. ההגדרה היא לפי שטח איחסון. הם עשו חשבון שבממוצע המערכת שומרת 100 יום תכנים בקבוצות הללו, אבל בפועל, יהיו קבצים שישארו במערכת יותר זמן ולפעמים גם פחות זמן.
זהו לפי המלצת הרוב עזבתי את USENETSERVER ועברתי ל GIGANEWS
ולשם הבדיקה האולטימטיבית אני מנסה להוריד את אותם הסרטים תוך שימוש באותו קובץ ה nzb שאיתו נכשלתי שוב ושוב ב USENETSERVER
עכשיו נראה אם באמת GN יצדיקו את המוניטין שלהם (דיר בלאק אם אחרי תוספת של כמעט 15 דולר זה לא יעשה את העבודה)
מחר אני אעדכן אם העניין עבד או לא
אגב לפחות קצב ההורדה גבוה וקבוע (כבר 5 שעות) ועומד על 4.8 Mbps
אגב ממש יופי המבצע שהם עושים על חבילת ה Diamon שלהם
אומרים לך שתשלם חודש ראשון 19,99$ במקום 29,00$ אבל אח"כ שמתי לב שזה מוגבל לסה"כ עד 10 ג'יגה הורדה
מה שנוצל אחרי סה"כ איזה 10 שעות !!
מתחמן משהו, הרי מי שנרשם לחבילת ה Diamon בהכרחך הולך להוריד כמויות עצומות של תוכן ואז ה so called "מבצע" הזה לא שווה כלום
אכן אחרי בדיקה שמתי לב ששלוש הסרטים ירדו ונפתחו ועבדו בצורה תקינה אחרי השימוש שלי ב GN
(כמו שאמרתי ב Usnetserver זה לא הצליח)
אגב תופעה מעניית בקשר למהירות החיבור:
בשעות הערב המאוחרות ובלילה אני מקבל קצב הורדה מקסימלי שהוא כמעט 5Mbps
(אני מתחבר לשרת האמריקאי) העניין הוא שבשעות היום ובשעות הערב המוקדמות הקצב יורד לבערך 1.5Mbps
המעניין הוא שאני מחובר ב SSL ב 20 חיבורים וכן ניסיתי גם את השרת האירופי אך הקצב נשאר עדיין נמוך.
כל זה משתנה ברגע שאני מתחבר בלי שימוש ב SSL או אז הקצב קבוע בכל שעות היום ונשאר תמיד על המקסימום !
עכשיו השאלה האם כדאי להישאר מחובר שלא דרך חיבור מאובטח (SSL)