ninan לא עולה
אהלן
הורדתי את ninan 0.93 והיא לא עולה.
כאשר אני מריץ את ninancore.bat אני מקבל הודעת שגיאה (מיד לאחר שהוא רושם "starting NINAN":
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Java\j2re1/4/2_
08\lib\ext\QTJava/zip
יש לי java 1.4.2 מותקן...
הורדתי את ninan 0.93 והיא לא עולה.
כאשר אני מריץ את ninancore.bat אני מקבל הודעת שגיאה (מיד לאחר שהוא רושם "starting NINAN":
Exception in thread "main" java.lang.NoClassDefFoundError: Files\Java\j2re1/4/2_
08\lib\ext\QTJava/zip
יש לי java 1.4.2 מותקן...
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78863
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5392 פעמים
כן זו תוכנה להורדה מקבוצות הדיון, שהמליצו פה עליה..
http://ninan.sourceforge.net/
מישהו מכיר את הבעיה?
http://ninan.sourceforge.net/
מישהו מכיר את הבעיה?
אין לי את התוכנה הזאת אבל נראה לי שדווקא הבעיה היא עם JAVA ולא איתו. תנסה למחוק ולהתקין את JAVA האחרון מאתר JAVA עצמו.
אם יש לך FIREWALL, גם יכול להיות שהוא חוסם פעולות של JAVA
אם יש לך FIREWALL, גם יכול להיות שהוא חוסם פעולות של JAVA
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- jpost
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4861
- שם מלא: (~)
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 202 פעמים
NINAN היא תוכנת הורדות קבצי ה NEWSGROUPS הטובה ביותר כיום (לדעתי...).
קלות השימוש בה מדהימה. ישנו ממשק WEB נחמד לתוכנה בו ניתן להקליד את ה POSTID של הסרט בו אתה מעוניין. התוכנה מבצעת PAR2 בצורה אוטומטית, וגם פורסת את ה RAR. בסיום נשלח גם EMAIL. כל מה שנשאר הוא לצפות בסרטי ה HDTV...
ההתקנה אינה משחק ילדים, ודורשת ידע קל ב JAVA, SCRIPTS, וגם ב MYSQL במידת הצורך.
קלות השימוש בה מדהימה. ישנו ממשק WEB נחמד לתוכנה בו ניתן להקליד את ה POSTID של הסרט בו אתה מעוניין. התוכנה מבצעת PAR2 בצורה אוטומטית, וגם פורסת את ה RAR. בסיום נשלח גם EMAIL. כל מה שנשאר הוא לצפות בסרטי ה HDTV...
ההתקנה אינה משחק ילדים, ודורשת ידע קל ב JAVA, SCRIPTS, וגם ב MYSQL במידת הצורך.