היי!!
אני רוצה לקנות את הכרטיס הבא:
http://www.ivory.co.il/product.asp?prod ... atCode=269
אבל לא בטוח טכנית לגבי איך אני מחבר אותו, לפני הכל, אבקש להסביר הכל במושגים "עממים" מאחר ואני לא מכיר מושגים בתחום..
השאלה היא כזו, כיום יש ממיר באותו חדר של הטלויזיה והמדיה סנטר, אני רוצה שלמדיה סנטר תיהיה היכולות לקרוא את מדריך התוכניות של יס, "להזמין תוכנית" להעביר ערוץ ולהקליט אותה בעצמה.
השאלה מה אני צריך לעשות כדי שזה יקרה? למתוח כבל קואקס מהשקע של יס עד המחשב ולחבר לכרטיס? במצב הזה לאן הולך הכרטיס החכם של יס?
או שמה מתבצע פה חיבור במקביל בתצורה אחרת של קודם לממיר ואח"כ למחשב?
אני משתמש בויסטה מדיה סנטר ורוצה לקנות את הכרטיס הנ"ל (אלא אםיש הצעות אחרות..)
תודה!!
עזרה בחיבור כרטיס PVR ליס במדיה סנטר.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. את לוח המשדרים ה-VMC מקבלת דרך האינטרנט בצורה אוטומטית (לאחר הקונפיגורציה של כרטיס הלכידה והגדרה שאתה מחובר ל-YES (לוייין).
2. כדי לצפות אתה חייב לחבר את הממיר, עם חיבור COMPOSITE או SVIDEO לכרטיס ה-PVR (כמובן גם את חיבור הקול - לבן ואדום).
3. ה-VMC יעביר ערוצים בממיר לבד בעזרת הבלאסטר שבא עם השלט (החוט עם העיינית האדומה שמתחבר לאחורי המקלט של השלט).
כרטיס DVB-S יאפשר קליטה ישירה של השידורים ללא ממיר - אבל רק ערוצים חופשיים ולא מקודדים (ערוץ 22, 10, 33, 11).
בהצלחה,
אורן.
2. כדי לצפות אתה חייב לחבר את הממיר, עם חיבור COMPOSITE או SVIDEO לכרטיס ה-PVR (כמובן גם את חיבור הקול - לבן ואדום).
3. ה-VMC יעביר ערוצים בממיר לבד בעזרת הבלאסטר שבא עם השלט (החוט עם העיינית האדומה שמתחבר לאחורי המקלט של השלט).
כרטיס DVB-S יאפשר קליטה ישירה של השידורים ללא ממיר - אבל רק ערוצים חופשיים ולא מקודדים (ערוץ 22, 10, 33, 11).
בהצלחה,
אורן.