אחרי שהיא הגיע... היא הורכבה והתחברה לה...!

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Yossi_Mizrahi פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 181
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #1 

אז הWD1 כבר תפסה לה מקום של כבר בחדר שלי, היום הגיע טכנאי של שארפ לתת הסברים ולראות שהכל עובד כמו שצריך, הפלייסטישן חובר בכבל HDMI הממיר בS-VIDEO והנייד בVGA.

אחרי שאני ימצא פתרון להשתיק את הנייח הוא יעבור ליד הטלויזיה ויוחבר בDVI-HDMI.
כבל HDMI איכותי ימצא את דרכו בקרוב לביתי.

עכשיו רואים מצויין הוט, לא מרגשים בכלל שהטלויזיה רחבה, אין מתיחות וכאלה, אבל ממה שהבנתי אפשר שיהיה איכותי יותר, אז התקשרתי להוט והם אומרים שעד תחילת 2008 הם לא מספקים את הדוקסיס DCI-52, אז איך אנשים הסיגו אותו פה? ואיך הכי טוב לחבר ממירי הוט בכללי?

Jimmy
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 106

שליחה #2 

יוסי - ראה הודעה בפרטי

פלזן
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 164
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

אם אתה רוצה צפייה איכותית בטלויזיה , תעבור לYES.
:-*

:lol: :lol: :lol:

ps3mee
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1665

שליחה #4 

אני חושב שאתם מגזימים בקטע הזה...
ניר

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090

שליחה #5 

ב - WD1 יש כניסת SCART. הכי טוב זה להתחבר פשוט בכבל SCART TO SCART מהממיר ישירות למסך. ממליץ לך ללחוץ עליהם... יש להם יכולת לספק דוקסיס, שלא יספרו סיפורים.

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #6 

תתחדש ותהנה.
יש תמונות ?
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

טוב אז קודם כל המון המון תודה על הפרגון, ג'ימי אני ישתמש ביעוץ שלך ויבדוק את זה טוב טוב לעומק!

עכשיו פירסמתי את זה בהרבה מקומות גם בפורום HTPC פה באתר, אבל הפורום הזה ספציפית הכי חי, הכי בועט, והכי הכי איכותי שפגשתי אז אני ישאל את זה שוב.

הטלויזיה היא רק חלק ממערכת מולטימדיה שלמה שתורכב בחדר.
כאשר יש מטרה מסויימת לכל דבר, למדתי מהחיים האלה שחייב לעשות הפרדה בין מוצרים ולא לקנות מוצרים משולבים!
אז נתחיל, אני מחבר לWD1 את המחשב שהמטרות שלו הם צפייה בתכני HD (בלו ריי או HDDVD) ואינטרנט.
מחבר את הפלייסטישן שהמטרה שלו היא כמובן משחקים.
והטלוויזיה שזה עניין די שולי.
עכשיו אם זה חשוב החדר שלי בנוי בשיפוע ככה שקצת בעייתי, אם הזמן אני גם יעבוד על אקוסטיקה ומיקומים של כל דבר.

אבל אני צריך עזרה בדברים הבאים-
שדרוג המחשב, בעיקר להשקטה ככל הניתן והתאמה לשימושים.
כבל SCART TO SCART איכותי לממיר (עד 400 שקל).
מערכת סאונד (בכוונה אני לא אומר מערכת קולנוע) כי כאן הדעות שלי חלוקות בין לקנות רסיבר ורמקולים סטייליטם, לבין לקנות רסיבר רמקולים אחורים וסנטר ולהשתמש ברמקולים של הסטריאו שלי בטור קידמיים, לבין לקנות רמקולים של מחשב 5.1 שאולי יתנו תוצאה לא רחוקה ממערכת קולנוע.
האם כדאי להתקין כרטיס טלויזיה חיצוני?

המטרה-
חיבור המחשב והפלייסטישן שניהם בכבל אופטי לסאונד, או לרסיבר או לכרטיס קול חיצוני ופתרון לאפשרויות הסאונד.
התקנת מערכת מדיה סנטר (שכאן יש שיקול האם גם לחבר את הממיר למחשב).
שדרוג המחשב (במידת הצורך) והשקטתו (חובה מאוד).
*אופציה שקיימת היא להרכיב מערכת מחשב מהחלקים שאני יוצא מהמחשב הקיים לבניית מחשב חדש לאדם מבוגר.
חיבור המחשב לטלויזיה בצורה הטובה והאיכותית ביותר.

הדברים שקיימים כבר-
פלייסטישן 3.
WD1 כמובן.
המערכת מחשב הקיימת מורכבת ממארז אורורה של גייגביט, מארז מאוד מאוד מרווח, לוח אם P5WD2-E PREMIUM ציפסט 975X, מעבד D920, זכרון 2 גיגה ב4 סטיקים של 512 במהירות 800, הרד דיסק 250 גיגה, כ.מ 7600GT של לידק 256 מגה, צורב DVD, כרטיס קול כבר מובנה בלוח, מקדלת ועכבר בלוטוט של מיקרוסופט שכנראה יתחברו גם לפלייסטישן וגם למחשב וספק 535 של אנרמקס, קירור סטוק.
כבל HDMI של מונסטר כבל יגיע בקרוב.

תקציב-
בוא נגיד ככה שאין תקציב, אני קונה מה שאני באמת צריך, את הWD1 חשבתי הרבה לפני הקנייה שמצאתי אותה והבנתי שזה מה שאני צריך קניתי, אני לא מתכוון לשפוך כסף על דברים שהימוש שלהם יהיה שולי או העלות ביחס לתועלת תיהיה יקרה לחינם, כלומר אם מערכת רמולקים של מחשב תעשה את העבודה לא רחוק ממערכת רמקולים שעולה 4000 שקל אז אני יעדיף את האופציה הזולה.
אבל עדיין מדובר על תקציב שמדבר על סכומים של אלפי שקלים ולא עשרות אלפי שקלים, אני עדיין רק בן 19 ולא אדם שחסך כל החיים והחליט לפנק את עצמו במערכת של 4000 אלף.

הערה קטנה, אני די אודיופיל, סאונד מאוד חשוב לי, נגני מוזיקה ניידים החלפתי אולי 10 בשנה האחרונה עד שמצאתי את השילוב הקיים של E2C של שור עם ZVP של קריאטיב, גם ככה לא שפכתי הרבה כסף אלא העדפתי ללכת על דגם פשוט של שתי החברות שעדיין נתן פתרון סאונד מדהים.

תודה מראש לכל העונים העוזרים, אתר מדהים עם קהילה מדהימה, מזל טוב לכבוד ה3 שנים ואני מבטיח בתום הפרוייקט לעלות סיקור כללי של הכל.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900

שליחה #8 

למה שלא תרכז רשימת שאלות מסודרת,בלי כל ה"מגילה" הזו שכתבת?
כך יהיה קל יותר לענות לך..

חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

זה לא מגילה, פשוט יש לי הרבה אופציות ואני לא רואה מה המשתלמת ביותר.
במיקוד יותר, יש לי בוא נגיד 4000 שקל לחיבור של פלייסטישן 3 מחשב וWD1 בצורה הטובה ביותר, כאשר צריך גם למצוא פתרון לאודיו כי הרמקולים של הטלויזיה איך נגיד... לא משהו.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

אני מציע לך להתחיל להסתובב קצת בין החנויות שמוכרות את הציוד שעליו אתה מדבר ולקבל קצת מושג מי נגד מי.

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #11 

תן לי לתת לך עצה קטנה:
בתור אחד שבנה את המערכת שלו מהמענק שיחרור, אני יכול להגיד לך שלא צריך להשקיע הרבה כדי לקבל סאונד טוב. אני כבר 5 שנים עם רסיבר דנון 1603 ורמקלים רצפתיים "ואלדוס 400" רמקול סנטר של אינפיניטי (פצצה!) וסראונד מדף של מורל. סאב בניתי לעצמי עם 12' ותיבה של רכב ומגבר של רכב...
שומעים "כנסיות"! המחשב מתחבר עם קריאטיב NX חיצוני וחיבור אופטי.
כל הסיפור עלה לי 3000 ש"ח.
עכשיו כל המערכת הזאת מחוברת לPS3 ול WD1... בדיוק כמו אצלך.
קנה מגבר סביר של ימאהה או דנון זה עלול לעלות בסביבות ה 1500 ש"ח מעודפים. רמקולים מדף או רצפה (תלוי בגודל של החדר) רצוי של חברה רצינית ורצוי שתשמע אום בחנות עם הרסיבר שאתה הולך לקנות. סראונד ממש לא חשוב איזה רק שההתנגדות היא 6 אום ומטה.
בהצלחה.

gameboy
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #12 

"לא צריך להשקיע הרבה כדי לקבל סאונד טוב" :oops:
הגזמה פראית..הייתי אומר
לא הייתי מצפה להרבה(אם בכלל) ממערכת של 3000 ש"ח..

nimi9
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 82
קיבל תודות: 4 פעמים

שליחה #13 

אתה בהחלט צודק!
אבל מה שאני אומר (וכנראה לא הסברתי את זה כמו שצריך) שחייל משוחרר לא יכול להיות "אודיופיל" אלא אם יש לאבא שלו כמה מיליונים של דולרים..
בנוסף תיקח את החדר שבו תותקן המערכת שהוא לא יהיה אקוסטי, תוסיף את הצרכים שזה בטח סרטים ומשחקים ולא מוזיקה רכה עם כלי נגינה בעלי סאונד חד וגבוהה ותשמע שגם מערכת פשוטה תספיק! ולפי דעתי המערכת שלי היא לא פשוטה (כמובן יחסית למחירים נורמלים).
סתם לרקורד, הייתי מעוניין לשמוע איזה "SETUP" של סאונד אתם הייתם ממליצים לו לקנות בתקציב של 4000 ש"ח כולל חיווט של כבלים אופטים, כבל HDMI וכבל SCART איכותי לחבילה היפה מאוד שהוא רכש?

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”