upscaler
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 11
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום רב,
ברשותי Panasonic TH42PH9 - 1024x768. איכות התמונה בצפייה בכבלים (HOT) לא "מדהימה"...
מבין קטן אנוכי בvideo אבל בכל זאת שמעתי על האפשרות לשפר את איכות התמונה בעזרת upscaler.
אשמח לקבל הבהרות\המלצות\טווחי מחירים... בנושא.
תודה מראש
ברשותי Panasonic TH42PH9 - 1024x768. איכות התמונה בצפייה בכבלים (HOT) לא "מדהימה"...
מבין קטן אנוכי בvideo אבל בכל זאת שמעתי על האפשרות לשפר את איכות התמונה בעזרת upscaler.
אשמח לקבל הבהרות\המלצות\טווחי מחירים... בנושא.
תודה מראש
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

חיבור s-video לממיר HOT.
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
ה PH9 זה monitor עם plug and play input cards. רכשתי את ה PH9 עם s-video,PC,HDMI וללא scart.
ה PH9 זה monitor עם plug and play input cards. רכשתי את ה PH9 עם s-video,PC,HDMI וללא scart.
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

סליחה, יש גם קומפוננט.
שאלת תם. איך טראנסקודר יעזור בשיפור איכות התמונה? האם טראנסקודר מבצע עיבוד תמונה בנוסף להמרת האות?
שאלת תם. איך טראנסקודר יעזור בשיפור איכות התמונה? האם טראנסקודר מבצע עיבוד תמונה בנוסף להמרת האות?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

טרם נקבע התקציב...אם מדובר על 2000$ ומעלה אז כנראה שאאלץ להתרגל לאיכות הנוכחית עד ששידורי ה HD יחלו.
אשמח לשמוע על האופציות הקיימות בכל מקרה.
תודה
תודה
guytelaviv,guytelaviv כתב:טרם נקבע התקציב...אם מדובר על 2000$ ומעלה אז כנראה שאאלץ להתרגל לאיכות הנוכחית עד ששידורי ה HD יחלו.
תודה...
באיזה ממיר אתה משתמש?
אם זה לא דוקסיס - בקש מהכבלים שיספקו לך אחד כזה. הוא אמור להיות הממיר הטוב ביותר שלהם.
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

זה דוקסיס.
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

התמונה לא חדה - נראה שעיבוד התמונה ל 1024X768 לא טוב. לדוגמה, במשחק כדורסל רואים פקסלים סביב השחקנים על המגרש. אני מקווה שהצלחתי להבהיר את העניין.
סליחה על הבורות - מה זה isolator? מבודד אני מבין, אבל בין מה למה? (כנראה שאין לי אחד כזה
).
סליחה על הבורות - מה זה isolator? מבודד אני מבין, אבל בין מה למה? (כנראה שאין לי אחד כזה
ISOLATOR מטפל בבעיות הארקה (הפרשי אדמות). הבעיות שפותר בד"כ הם פסים שיורדים במסך.
פקסלים, הכוונה היא נקודות כחולים,אדומים וירוקים? רק ירוקים?
תבדוק אם ממרחק קצת גדול יותר זה משתפר. אם אתה צופה ממרחק קצר מדי זה ישפיע לרע (המרחק הנכון משתנה בצורה אישית)
תנסה לשחק קצת עם ה SHARPNESS.
ולזכור שבכ"ז זה כבלים SD עם איכות לא מזהירה, כפי שכבר אמרו. בד"כ בערוצי הסרטים וערוץ 5 רואים די טוב.
פקסלים, הכוונה היא נקודות כחולים,אדומים וירוקים? רק ירוקים?
תבדוק אם ממרחק קצת גדול יותר זה משתפר. אם אתה צופה ממרחק קצר מדי זה ישפיע לרע (המרחק הנכון משתנה בצורה אישית)
תנסה לשחק קצת עם ה SHARPNESS.
ולזכור שבכ"ז זה כבלים SD עם איכות לא מזהירה, כפי שכבר אמרו. בד"כ בערוצי הסרטים וערוץ 5 רואים די טוב.
-
guytelaviv
-
- חבר שרק התחיל

תודה.
לאחר עיון קצר באתר נראה לי שמצאתי טרמינולוגיה מתאימה יותר מאשר פקסלים לתאור הבעיה - התמונה מגורענת.
כמובן שממרחק גדול רואים טוב יותר אבל מהמרחק בו אני צופה (3.3 מטר) הבעיה מורגשת.
אמת, בחלק מהערוצים רואים טוב יותר.
תודה שוב.
לאחר עיון קצר באתר נראה לי שמצאתי טרמינולוגיה מתאימה יותר מאשר פקסלים לתאור הבעיה - התמונה מגורענת.
כמובן שממרחק גדול רואים טוב יותר אבל מהמרחק בו אני צופה (3.3 מטר) הבעיה מורגשת.
אמת, בחלק מהערוצים רואים טוב יותר.
תודה שוב.