י ש לי שאלה,
אות מוצא השמע (אין יציאת שמע מוניטור) מהטלויזיה (LCD חדש) הוא חלש עבור כניסת מערכת הקולנוע הביתית? אני צריך להעלות את הווליום של ה TV למקסימום כדי שישמעו בעוצמה סבירה.
האם יש המלצה לחיבור מגבר קו פשוט שיגביר את אות המוצא מהטלויזיה עבור כניסת מערכת הקולנוע הביתית?
טוב אני יבהיר יותר בהרחבה.
אם אם הסקלה במערכת נגיד היא בין 0 max ל 100 min והעוצמה שאני שומע רגיל היא 50 , אז אם אני מגביר חזק במערכת נגיד בערך ל20 בכדי לשמוע את ה TV בעוצמה הרגילה ועובר מתי שהוא לכניסה אחרת במגבר אז הקירות יפלו אלה אם הורדתי בזמן. אותו הדבר ב TV , רק ששם אני צריך ב setup לסגור את הרמקול כדי שלא יפריע ולהגביר עד הסוף את העוצמה, וכאשר אני לא רוצה להשתמש במערכת אני צריך לפתוח את הרמקול ב TV מחדש ולזכור להוריד את הווליום ב TV לפני, בכדי שהרמקולים של ה TV לא יתפוצצו.
ב TV הקודמת שלי היתה יציאת שמע מוניטור בעלת עוצמה סטנדרטית שעבדה בסדר עם המערכת. לכן אני מנסה למצוא אולי מגבר קו לשמע בכדי לפתור הבעיה.
בברכה כל הצעה מניסיונכם.
מגבר קו זה דבר שונה לגמרי זה מגבר שיש לא שנאי מוצא ומוציא מתח גבוה וזרם נמוך והרמקולים שאליו הוא מחובר כוללים שנאי כניסה להפיכת המתח הגבוה והזרם הנמוך לזרם גבוה ומתח נמוך.
מטרת השיטה שירשור הרבה רמקולים על זוג חוטים ארוכים מאוד לעיתים קילומטרים, השיטה משמשת העיקר לשטחים ציבוריים לכריזה ומוזיקת רקע כמו בתחנה המרכזית החדשה, קניונים, והגברה ברחוב משורשרת ביום העצמאות, פעם הישתמשו בשיטה אף למוזיקת רקע בחדרים בבתי המלון במכשיר דמוי רדיו עים 3 אפשרויות של מוזיקה.
יתרון השיטה מניעת ביזבוז הספק שיתפזר על הקו כלומר החוט בדרך אל הרמקולים... ממש כמו המתח הגבוה בקוים של חברת החשמל בתחנות הטרנספורמציה.
החיסרון איכות הצליל אבל שמישתמשים ברמקולי שופר וכריזה איכות זאת לא המטרה.
רב סרן-רועי קליין.
רועי קליין היה סגן מפקד גדוד 51 של גולני.בעת שהיית הגדוד ומס' גדודים אחרים בעיירה בינת ג'בל ניזרק רימון אל עבר בית בו נכחו קליין וגדודו, קליין זינק על הרימון בקריאת:"שמע ישראל" ונהרג.ובכך,הציל את שאר החיילים.
אתה יכול לעשות קומבינה.
אתה יכול לקנות מה שנקרא LINE DRIVER לרכב שהמטרה שלו זה להגביר סיגנלים של רדיו דיסקים חלשים.
אותו תחבר בבית לטרנספורמטור של 12-15 וולט ותפתור את הבעיה.