תגובות לביקורת: מסך 37´ FULL HD של PRIMEVIEW

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
ziv_r פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46357
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #1 

תגובות, הערות ושאלות לביקורת.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... e&sid=1096

docco
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 179
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #2 

תודה, מאמר מקצועי כתמיד! :lol:

מוכרח לציין שלפני מספר חודשים ביקרתי בחדר התצוגה של PRIMEVIEW בפ"ת ודי התאכזבתי (ראיתי הדגמות של SD ו-HD)
מהאיכות. (כנראה הסדרה הקודמת של ה-FHD, אבל בכל אופן...)

לדעתי האיכות אינה עומדת בקנה אחד עם היצרנים המובילים, אך המחיר גם הוא בהתאם.

amitgba
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2304
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

לא התלהבתי כל כך מהמסך הזה [לפחות לפי הביקורת] אני אשאר אם פלזמה hd ready
היי,זה רק אני או שאני רואה dvd של פיוניר שם למטה?

big27
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2605
נתן תודות: 132 פעמים
קיבל תודות: 60 פעמים

שליחה #4 

חברין ף טרם קראתי את כל הביקורת , אבל אני יכול להגיד לכם שאני מאוד מרוצה מאותה LCD fhd , יש לי אותה והיא ממש טובה ,

מוכן להמליץ למי שיירצה

aUdiO
    חבר שרק התחיל
    חבר שרק התחיל
    תגובות: 13
    נתן תודות: 0

שליחה #5 

כתבה מאד מקצועית ומעניינת!
    אני חייב להגיד שנרשמתי לאתר רק בזכות הכתבה הזו...
    צרמו לי כמה עניינים קטנים שלא החלטתי עם הם מקצועיות גרידה או קטנוניות.. למשל, כתבת שם שב-1080 התמונה נראתה כחולה והגעת למסקנה שזה בגלל טמפרטורה גבוהה. כאן בילבלת אותי קצת כי טמפ' גבוהה צובעת באדום דווקא ולכן לא הבנתי אם יש כאן בעיה ואם כן - מה היא.
    בנוסף הפריעה לי העובדה שהייתרונות גומדו ביחס לחסרונות - דבר שאולי נכון לעשות בניתוח מקצועי ומעמיק של מוצר, אך לא כשמדובר בצרכנים פשוטים שעשויים לקבל רושם מוטעה (כי המוצר בהחלט מצויין לדעתי הסובייקטיבית). חשוב להפנות/לכוון את הכתבה לקהל היעד שלה (היא יותר מתאימה למגזין popular science) ולצערי היא גרמה לשינוי בהחלטות רכישה של "משתמש הקצה", או הצרכן "הפשוט" ונשכחה העובדה הבסיסית שהטלויזיה הזו היא מעל ומעבר למה שהמשתמש הממוצע צריך, או אפילו יודע שהוא צריך!
    פרט לכך, חסרה לי ההשוואה ל"שמות המובילים בשוק" שכולם מדברים עליהם (בוא נראה את טושיבה מתמודדת מול PrimeView!).

ויש לי גם שאלה לכותב:
    כתבת ש:
    אין לו יכולות כיול אמיתיות (כולל עוצמת צבע, למשל). ולכן מעבר לכיול CONTRAST / BRIGHTNESS אין הרבה מה לעשות
    ...
    - לפי מה שזכור לי מהטלויזיה שלי, שהיא לא FHDP אבל האח הקודם שלה, יש לי שליטה מלאה על גמה ועל שלושת הצבעים בנפרד. אצלי זה נקרא מצב USER. האם יכול להיות שפשוט לא שמת לב שהמצב הזה קיים? או שהוא אינו קיים בוודאות ואני סתם מז--ן את השכל (קורה גם לי לפעמים :lol: )

לסיכום,
    בצורה אובייקטיבית אני חושב שהניתוח מאד מיקצועי ומעמיק וזה חשוב מאד לחשוף את כל העובדות והנתונים הטכניים.
    צריך רק לדעת לעשות זאת בלי לגרום ל"פאניקה" (אני מגזים מעט) אצל ציבור הרוכשים שאינו מבין את כל מה שנכתב, ושנטייתו הטבעית (של הרוכש) היא להדגיש את הפגמים, שכאן צוירו באור מעט מטעה (מטעה את העין הבלתי מקצועית).

oferlaor
    סמל אישי של משתמש
    מנהל
    מנהל
    תגובות: 78842
    שם מלא: עפר לאור
    נתן תודות: 785 פעמים
    קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #6 

aUdiO,

טמפרטורת צבע כוללת את כל הצבעים. בד"כ כאשר טמפ' צבע גבוהה מדי, הגוון המתקבל הוא כחול (זה לא חייב להיות, יש כמה סיבות לטמפ' צבע גבוהה). כאשר הטמפ' צבע נמוכה מדי, התמונה מקבלת גוון צהבהב (גם כאן זה לא מחוייב המציאות בכל המקרים, תלוי מה הסיבה לטמפ' הנמוכה).

במקרה הזה, התמונה היתה בעלת טמפ' צבע גבוהה מדי בגלל עודף כחול.

השמות המובילים בשוק זה חברות כגון טושיבה, סוני, שארפ ודומיהם.

עד כה בדקנו, אם אני זוכר נכון, 4 מסכים של PRIMEVIEW. שניים FHD ושניים לא. המסך האחרון שנבדק היה FHD, בעוד שזה שלפניו היה בעצם דומה מאוד, אבל לא FHD (וללא המארז המפואר).

ניסיתי לתת תמונה מלאה עם יתרונות וחסרונות ביחס להיצע שיש לקהל הישראלי כיום. מקווה שהצלחתי בכך.

DorAZvulun
    חבר שרק התחיל
    חבר שרק התחיל
    תגובות: 43

עבודה עם מחשב על המסך

שליחה #7 

ביקורת נחמדה.
    מביעה על מסך ממוצע +-.

האם המסך יהיה יעיל לשימוש עם HTPC + GAMING?

אני מעוניין במסך 27" של דל ומחירו מעל 6.5 אלף. הוא כמובן ברזולוציה 1920 על 1200 והוא מובנה למשחקים, אך אם המריחה לא משמעותית במסך זה, 10" יותר עבור 2000 שח בערך זה משתלם מאוד!

במידה והמסך הזה טוב לעבודה עם מחשב- הן עבודה רגילה/משרדית וכמובן משחקים וסרטים שזו המטרה לקניית מסך גדול.

לגבי זה שצריך מחשב מאוד חזק כדי להריץ משחקים ב 1920 על 1200. יש לי.

NEW_WAVE
    סמל אישי של משתמש
    חבר ותיק
    חבר ותיק
    תגובות: 2166
    נתן תודות: 19 פעמים
    קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #8 

במסגרת המגבלה לצפות בתמונות והסקירה באינטרנט ,עושה רושם שהמסך פשוט ברמה טובה מאד .

aUdiO
    חבר שרק התחיל
    חבר שרק התחיל
    תגובות: 13

שליחה #9 

NEW_WAVE כתב:במסגרת המגבלה לצפות בתמונות והסקירה באינטרנט ,עושה רושם שהמסך פשוט ברמה טובה מאד .
    ...
    ראיתי אותו בתצוגה של MVP בכפר הס, שם הוא מחובר ל-x-box 360 והביצועים לא נורמאלים!
    יש שם עוד מסכים להשוואה אבל הם לא מתקרבים לביצועים של ה-פריימוויו.

לדעתי המסך מתאים למשחקים ב-720P. לי זה נראה מספיק למרות שהייתי שמח לשחק על 1080P.
    ראיתי שיש דגם שנקרא FHDP והוא תומך ב-1080P. מקווה לראות עליו משחקים בקרוב...

oferlaor
    סמל אישי של משתמש
    מנהל
    מנהל
    תגובות: 78842
    שם מלא: עפר לאור
    נתן תודות: 785 פעמים
    קיבל תודות: 5388 פעמים

שליחה #10 

פיצלתי את הדיון על נושא הצבעים לשרשור נפרד בפורום עיבוד תמונה וכיול. נמשיך את הדיון בנושא טמפ' צבע שם.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... ic&t=46336

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”