ניגון DVD'S ב 4100
שלום,
קניתי לאחרונה את ה dvico 4100 וכעת אני כנראה אעביר את המחשב (שהוא גם נגן הDVD שלי) למקום אחר בבית, השאלה היא - אם ניתן לחבר ל DVICO כונן DVD רגיל בשקע ה USB וממנו בעצם להפעיל סרטי DVD רגילים.....
האם מישהו ניסה ?
קניתי לאחרונה את ה dvico 4100 וכעת אני כנראה אעביר את המחשב (שהוא גם נגן הDVD שלי) למקום אחר בבית, השאלה היא - אם ניתן לחבר ל DVICO כונן DVD רגיל בשקע ה USB וממנו בעצם להפעיל סרטי DVD רגילים.....
האם מישהו ניסה ?
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
לדעתי היה על זה שרשור ואם אני לא טועה המסקנות היוtals79 כתב:שלום,
האם מישהו ניסה ?...
שזה לא יעבוד דווקא עם DVD's מקוריים כנראה בגלל code region ותפריטים.
יש סיכוי שדווקא צרובים ( כאלה שהסירו מהם את כל ההגנות והתפריטים ) יעבדו.
ליאור
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אני ניסיתי. חיברתי בשקע ה USB צורב DVD חיצוני של לנובו.
1. בכניסה לדיסק מוצגים הקבצים (זאת אומרת שהוא לא מתפקד טבעית כנגן אלא כאחסון קבצים).
2. לא הצלחתי לנגן את אף אחד מקבצי ה VOB או ה IFO. משום מה הוא ניסה כל אחד מהם אך דילג.
1. בכניסה לדיסק מוצגים הקבצים (זאת אומרת שהוא לא מתפקד טבעית כנגן אלא כאחסון קבצים).
2. לא הצלחתי לנגן את אף אחד מקבצי ה VOB או ה IFO. משום מה הוא ניסה כל אחד מהם אך דילג.
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
זה היה כותר מקורי ?erezsolan כתב:אני ניסיתי. חיברתי בשקע ה USB צורב DVD חיצוני של לנובו.
2. לא הצלחתי לנגן את אף אחד מקבצי ה VOB או ה IFO. משום מה הוא ניסה כל אחד מהם אך דילג....
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- esloan
- חבר ותיק

- תגובות: 2796
- נתן תודות: 160 פעמים
- קיבל תודות: 204 פעמים
אכן כן.Lior_M כתב:זה היה כותר מקורי ?erezsolan כתב:אני ניסיתי. חיברתי בשקע ה USB צורב DVD חיצוני של לנובו.
2. לא הצלחתי לנגן את אף אחד מקבצי ה VOB או ה IFO. משום מה הוא ניסה כל אחד מהם אך דילג.......