המלצה חמה Time Shift עבור PS3

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
שלח תגובה
crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #1 

לכל חובבי Shooters,ראו הוזהרתם :)
ממליץ בחום להוריד את הדמו של המשחק המהפכני הזה ולהתנסות ממבט ראשון.
לכל מי שלא מכיר להלן תקציר.
המשחק מאפשר לשחקן הראשי למעשה לשלוט בזמן לתקופה קצרה,בדיוק כמו שנעשה במשחק הראשוני והמהפכני שענה לשם מקס פיין,ולאחריו בגילגול משופר ואפל הרבה יותר הגיע FEAR,טיים שיפט למעשה לוקח אותנו צעד אחד קדימה.
מעבר לגרפיקה עוצרת נשימה,תרתי משמע :wink: אני מדבר על אפשרות להאט את זמן כמו במשחקים הדומים,לעצור את הזמן לחלוטין כאשר רק לדמותיך יש אפשרות לזוז חופשי ולחסל אוייבים בצורה פשוטה,והגימיק המגניב ביותר הוא להריץ אחורה/קדימה את הזמן.
ולמעשה בכך הופך המשחק למהפכני ושונה לחלוטין מכל דבר שאנו מכירים.
היות ולשחקן יש אפשרות לגשת למקום מבוצר ביותר,בדרך ראשונה,וכאשר הוא מותקף לחלוטין בלי יכולת השרדות גבוהות,לחזור אחרונה בזמן ולגשת מנקודה שונה,או שימוש בטקטיקת חיסול שונה.
מעבר לזה בדמו יש קטע שמחייב שימוש בהרצת הזמן אחרונה בכדי להמשיך את השלב,אני לא אגלה בכדי לא להרוס לכל אלו שיתנסו,מה גם שהדבר מרמז על שיטת החשיבה של המפתחים שהולכים לעשות לנו משחק איכותי , מרהיב , וחדשני.
טיפ: מומלץ בחום לעצור את הזמן כאשר יש גשם בחוץ,ואתם מותקפים ע"י מכונות ירייה משומנות :) מצפים לכם אפקטים שומטי לסתות.
TimeShift
 TimeShift
נערך לאחרונה על ידי crusader ב 08/11/2007 14:27, נערך פעם 1 בסך הכל.
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

MartinHSabag
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 59344
שם מלא: מרטין סבג
נתן תודות: 826 פעמים
קיבל תודות: 1567 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

(Y)
תודה על ההמלצה !
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

kingshoko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3818
נתן תודות: 200 פעמים
קיבל תודות: 105 פעמים

שליחה #3 

נשמע טוב :)
יש לי אותו ל360 עוד לא יצא לי לשחק בו...
מקווה שבקרוב.

תודה

eyk77
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 867
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #4 

יש לי קונסולה PS2 ולכן אני משחק את המשחקים הכבדים במחשב שלי ( שהוא די ישן אבל עדיין מצליח להריץ אותם בצורה מכובדת ).

סיימתי את TIME SHIFT , COD4,CRYSIS . מדובר במשחקים באמת טובים ומהנים. COD4 מהנה ביותר אך קצר יחסית...

העניין הוא שנראה לי שהרבה יותר כיף לשחק בSHOOTER במחשב ולא בקונסולה, גם ב PS2 אני פחות נהנה לשחק ב SHOTER , לדעתי אין כמו שליטה עם העבר במחשב, נראה לי שהקונסולה קצת מקשה בקטע הזה ...

מחכה בקוצר רוח לקיין ולינצ' ול GEAR OF WAR ...

9xcalibur9
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #5 

eyk77 כתב:יש לי קונסולה PS2 ולכן אני משחק את המשחקים הכבדים במחשב שלי ( שהוא די ישן אבל עדיין מצליח להריץ אותם בצורה מכובדת ).

סיימתי את TIME SHIFT , COD4,CRYSIS . מדובר במשחקים באמת טובים ומהנים. COD4 מהנה ביותר אך קצר יחסית...

העניין הוא שנראה לי שהרבה יותר כיף לשחק בSHOOTER במחשב ולא בקונסולה, גם ב PS2 אני פחות נהנה לשחק ב SHOTER , לדעתי אין כמו שליטה עם העבר במחשב, נראה לי שהקונסולה קצת מקשה בקטע הזה ...

מחכה בקוצר רוח לקיין ולינצ' ול GEAR OF WAR ...
...
זה בגלל שעדיין לא שיחקת UNREAL 3 על ה-PS3 :)

crusader פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1952
נתן תודות: 41 פעמים
קיבל תודות: 51 פעמים

שליחה #6 

9xcalibur9,
את האמת הדבר דורש לא מעט תרגול,אני זוכר שבזמנו שיצא המשחק KILLZONE ל PS2 כלכך התלהבתי עד שניסתי לשחק בו באחת מהחניות שהדגימו,לאחר נסיון שליטה כמעט ובלתי אפשרי,זנחתי את הרעיון, זו היתה הפעם הראשונה והלא מוצלחת שלי בנסיון לצלול למעמקי המשחקי היריות מגוף ראשון,אולם שקיבלתי את ה PS3 המשחקים הראשונים שקניתי איתו היו אך ור משחקי יריות,ומאז אני חושב שאני משחק טוב אפילו יותר מאשר על מהמחשב :)
העיניין הוא כושר סיבולת והסתגלות,מחד אתה צריך להתמיד ולא להשבר כאשר מחסלים אותך על ימין ועל שמאל בכל פינה,מאידך עליך להסתגל לשוני העצום שבין שליטה בשלט של סוני לבין הדיוק של העכבר.
לדעתי חוויה, אבל יש הרבה שאני מניח שיחלקו עלי :wink:
If the best things in life come for free, I wonder what I could get for money

noam12121212
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 369
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #7 

יש לי את הטיים שיפט למחשב והוא באמת משחק מעולה ומהנה מאוד ! מזכיר את FEAR ^^

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”