עידכונים לגבי FREENAS שלי
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46430
- נתן תודות: 1967 פעמים
- קיבל תודות: 5086 פעמים
למה זה לקח לפני השדרוג 8 דקות?
מכיוון שהלוח אם שלי לא תומך בעליה מ USB, אני נהגתי להריץ מערכת FreeNAS במחשב PIII כאשר ה OS עלה דרך CDR וה DATA נשמרו על Floppy - זמן עליה היה קרוב ל 30 שניות.
מכיוון שהלוח אם שלי לא תומך בעליה מ USB, אני נהגתי להריץ מערכת FreeNAS במחשב PIII כאשר ה OS עלה דרך CDR וה DATA נשמרו על Floppy - זמן עליה היה קרוב ל 30 שניות.
אז הלוח שלי -אינטל מקורי 815 תומך בעלייה מDOK מהUSB שקיימים על הלוח (מולחמים בפנל האחורי והHEADER) בלבד (לא ניתן לעשות BOOT מכרטיס USB2.0) פתרונות כגון קורא כרטיסי SD קומקפטי לא עבדו רק DOK ובגלל שזה USB1.1 זה לקח 8 דק' בערך...
האם הFREENAS שלך עובד בRAID כלשהוא? איזה כרטיס רשת יש לך?
(לי כרגע מותקן INTEL ודיסק 320) כרטיס CNET גרם לניתוקים כאשר מתחברים בין 2 מחשבים נוספים.
נכון להיום הFREENAS יושב ליד שרת מדפסות עם SWITCH משלהם והוא מחובר לSWITCH של הבית אם אני אעביר עוד כבר CAT5 למחשב הנ"ל ואוותר על הSWITCH הנוסף אני ירגיש במהירות תעבורה גבוהה יותר?
האם הFREENAS שלך עובד בRAID כלשהוא? איזה כרטיס רשת יש לך?
(לי כרגע מותקן INTEL ודיסק 320) כרטיס CNET גרם לניתוקים כאשר מתחברים בין 2 מחשבים נוספים.
נכון להיום הFREENAS יושב ליד שרת מדפסות עם SWITCH משלהם והוא מחובר לSWITCH של הבית אם אני אעביר עוד כבר CAT5 למחשב הנ"ל ואוותר על הSWITCH הנוסף אני ירגיש במהירות תעבורה גבוהה יותר?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

לא עובד ב RAID. כרטיס רשת 10/100 סטנדרטי OnBoard.
מהי מהירות התעבורה בפועל היום?
מהי מהירות התעבורה בפועל היום?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

60% מ 100Mbit?
נשמע קצת פחות מסביר עבור PIII.
שווה נסיון ההצעה שלך לגבי ויתור ה Switch עבור שיפור במהירות.
נשמע קצת פחות מסביר עבור PIII.
שווה נסיון ההצעה שלך לגבי ויתור ה Switch עבור שיפור במהירות.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20188
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2612 פעמים
- יצירת קשר:
תנסה כרטיס רשת אחר.