בשעה טובה ולאחר הרבה חיפושים שידכתי לפוקל 926 שלי MF A-5 חדש...
את המקור חיברתי לכבל AR ואת הרמקולים ל VDH CS-122 שהיו קיימים עוד בסטאפ הקודם שלי שנרכשו לאחר המון המלצות ותשבוחות.
הצליל שהתקבל היה צורמני משהו הבאס היה מעט אגרסיבי ולא ממש נעים. לאחר שחיברתי את המקור ל MONSTER CABLE פשוט שקניתי ב- 15$ התקבל גוון של צליל שונה לגמרי עם בס עגול נעים ומדוייק , החלפת ה CS -122 ל VDH CLEAR WATER נתנה גוון של צליל נעים עוד יותר.
האם יתכן שפגם כל שהוא בכבל יגרום לכבל כמו ה AR שקיבל כ"כ הרבה תשבוחות להשמע הרבה פחות טוב מכבל פשוט שעולה 15$? או שזאת "הכלה" ומדובר בחוסר התאמה בין האלקטרוניקה לכבל...?
הייתי רוצה לשדרג את הכבלים לרמה גבוה יותר אשמח לקבל המלצות.
המלצה לכבלים
קודם כל, תתחדש עם המגבר – הוא מצוין.
לא מזמן עברתי את אותו תהליך בחירת הכבלים ל-MF5 + B&W805, והנה הממצאים:
1. תתחיל מכבל רמקול, השפעתו על סאונד משמעותית יותר. אני אישית בחרתי את VDH Inspiration כי איתו הסאונד היה הכי מאוזן במערכת שלי. אם אתה מתלונן על "צרמנות" – נסה את VDH Revelation. אהבתי אותו פחות בגלל שבמערכת שלי הסאונד איתו היה פחות "אוורירי", עם פחות גבוהים ועם המון (אפילו יותר מדי) באס, אבל למערכת בהירה הוא דווקא יכול להתאים.
2. ה- D-102 ועל אחד כמה וכמה The Jubilee לא מתאימים לך. לא פלא שאהבת את Monster – הוא "קובר" גבוהים (את המערכת שלי הוא פשוט הורס, אבל הרמקולים שלך כנראה יותר בהירים משלי). ל"ריכוך" הסאונד, אתה יכול לנסות גם את The First VDH.
3. אחרי בחירת כבל הרמקול (Inspiration) , התוצאה הכי טובה במערכת שלי (באופן פרדוקסאלי) מתקבלת עם האינטרקונקטים ה- RCA הבודדים של BELKIN. אני מדבר על הכבלים הבודדים המיועדים להעברת וידיאו, ולא על האינטרקונקטים האודיו של החברה. ניסיתי 4 אינטרקונקטים של וון דן הול :
THUNDERLINE, THE WELL EYBRID, THE FIRST ,THE JUBILEE וכבל כסף no name – בשילוב עם Inspiration ,כולם נתנו תוצאה פחות טובה מ- Belkin. עוד חודש אני עשוי לקבל לבדיקה אינטרקונקטים של חברה אחרת, אולי הם יתאימו יותר.
לא מזמן עברתי את אותו תהליך בחירת הכבלים ל-MF5 + B&W805, והנה הממצאים:
1. תתחיל מכבל רמקול, השפעתו על סאונד משמעותית יותר. אני אישית בחרתי את VDH Inspiration כי איתו הסאונד היה הכי מאוזן במערכת שלי. אם אתה מתלונן על "צרמנות" – נסה את VDH Revelation. אהבתי אותו פחות בגלל שבמערכת שלי הסאונד איתו היה פחות "אוורירי", עם פחות גבוהים ועם המון (אפילו יותר מדי) באס, אבל למערכת בהירה הוא דווקא יכול להתאים.
2. ה- D-102 ועל אחד כמה וכמה The Jubilee לא מתאימים לך. לא פלא שאהבת את Monster – הוא "קובר" גבוהים (את המערכת שלי הוא פשוט הורס, אבל הרמקולים שלך כנראה יותר בהירים משלי). ל"ריכוך" הסאונד, אתה יכול לנסות גם את The First VDH.
3. אחרי בחירת כבל הרמקול (Inspiration) , התוצאה הכי טובה במערכת שלי (באופן פרדוקסאלי) מתקבלת עם האינטרקונקטים ה- RCA הבודדים של BELKIN. אני מדבר על הכבלים הבודדים המיועדים להעברת וידיאו, ולא על האינטרקונקטים האודיו של החברה. ניסיתי 4 אינטרקונקטים של וון דן הול :
THUNDERLINE, THE WELL EYBRID, THE FIRST ,THE JUBILEE וכבל כסף no name – בשילוב עם Inspiration ,כולם נתנו תוצאה פחות טובה מ- Belkin. עוד חודש אני עשוי לקבל לבדיקה אינטרקונקטים של חברה אחרת, אולי הם יתאימו יותר.
ויטלי
אכן, אם אתה רוצה לקנות - צריך להמתין 3 שבועות (אני כעת בשלב ההמתנה). את שאר הפרטים שולח לך בפרטי.yaron2go כתב:רוב הכבלים שציינת נמכרים בהזמנה מיוחדת, אתה יכול לציין היכן אני יכול לקבל כמה סוגי כבלים על מנת לבצע בדיקה ולהחליט מה מתאים לי?...
ויטלי