בתפריט של הממיר שלי מהדגם ABS-6642 יש אפשרות לכוון שיוציא ל TV ב SCART גם compozit ,svideo ,rgb , ניסיתי את כל המצבים בין ה RGB וה COMPOZIT לא ראיתי הבדלים, ה SVIDEO לא נקלט טוב ב TV. (אולי הוא לא מוציא או ש ה TV לא בנוי לזה בכינסה הזו)
הבדיקות היו בחיבור של כבל מלא SCART TO SCART בין הממיר ל TV.
האם בכל זאת כדאי להחליף ל3100 ?
gil5 כתב:בתפריט של הממיר שלי מהדגם ABS-6642 יש אפשרות לכוון שיוציא ל TV ב SCART גם compozit ,svideo ,rgb , ניסיתי את כל המצבים בין ה RGB וה COMPOZIT לא ראיתי הבדלים, ה SVIDEO לא נקלט טוב ב TV. (אולי הוא לא מוציא או ש ה TV לא בנוי לזה בכינסה הזו)
הבדיקות היו בחיבור של כבל מלא SCART TO SCART בין הממיר ל TV.
האם בכל זאת כדאי להחליף ל3100 ?
...
בממיר מופיעה האופציה של RGB אך בפועל היא לא עובדת, זו הסיבה שאתה לא רואה הבדל בין RGB ל-COMPOSITE כי ת'כלס הוא לא עובר שיטה.
אני מבין , "כתוב ככה ועושה ככה" מבלפים אותנו.
האם זה בטוח שכך בכל הסידרה הזו של הממירים מסוג 6642 ? או שזה תקלה בממיר שלי?
ואם זה כך בכולם אז לדעתך שווה להחליף ל 3100 לצורך RGB,
הבנתי שישנם מספר סוגים של 3100 ואני צריך עם 2 סקרטים (אחד לTV והשני לווידיאו) האם זה ה SV ?
gil5 כתב:אני מבין , "כתוב ככה ועושה ככה" מבלפים אותנו.
האם זה בטוח שכך בכל הסידרה הזו של הממירים מסוג 6642 ? או שזה תקלה בממיר שלי?
ואם זה כך בכולם אז לדעתך שווה להחליף ל 3100 לצורך RGB,
הבנתי שישנם מספר סוגים של 3100 ואני צריך עם 2 סקרטים (אחד לTV והשני לווידיאו) האם זה ה SV ?
...
כן
ה 3100SV מגיע עם שני סקארטים
הסקארט העליון מוציא קומפוזיט (אותו תחבר לוידאו)
הסקארט התחתון מוציא RGB (אותו תחבר לפלזמה)
קניתי LCD 46 FHD של סוני והתחברתי ליס עם ממיר 3100 דרך ה SCART RGB כמו שכתוב כאן ואני לא כל מרוצה מאיכות התמונה.
יש דרך לשפר? שווה לקנות כבל SCART יותר טוב? אני לא רוצה להשקיע עכשיו הרבה בסקארט כי הבנתי מיס שעוד כמה חודשים כבר אפשר יהיה לקבל ממיר עם יציאת HDMI
itaim כתב:קניתי LCD 46 FHD של סוני והתחברתי ליס עם ממיר 3100 דרך ה SCART RGB כמו שכתוב כאן ואני לא כל מרוצה מאיכות התמונה.
יש דרך לשפר? שווה לקנות כבל SCART יותר טוב? אני לא רוצה להשקיע עכשיו הרבה בסקארט כי הבנתי מיס שעוד כמה חודשים כבר אפשר יהיה לקבל ממיר עם יציאת HDMI
...
אי אפשר יהיה "לקבל". יהיה אפשר לקנות בהרבה כסף ממיר HD. כבל Scart טוב יהיה זול יותר ככל הנראה (לא שאני אומר שזה מה שיפתור לך את הבעיה).
תודה נראה לי שזו בעיה באיכות השידור ולא בחיבור כי את ערוצי הסרטים רואים יותר טוב משידורי ספורט או ערוץ 2 שבכלל נראה זוועה. נחכה ל-HD (או לפחות שישדרו SD נורמלי)
itaim כתב:תודה נראה לי שזו בעיה באיכות השידור ולא בחיבור כי את ערוצי הסרטים רואים יותר טוב משידורי ספורט או ערוץ 2 שבכלל נראה זוועה. נחכה ל-HD (או לפחות שישדרו SD נורמלי)
...
בתור בתחלה תראה במצב smart או 4:3
זה מצמצם את ההפרעות
itaim כתב:תודה נראה לי שזו בעיה באיכות השידור ולא בחיבור כי את ערוצי הסרטים רואים יותר טוב משידורי ספורט או ערוץ 2 שבכלל נראה זוועה. נחכה ל-HD (או לפחות שישדרו SD נורמלי)
...
בתור בתחלה תראה במצב smart או 4:3
זה מצמצם את ההפרעות
...
תודה, אני במצב smart.
יש לי שאלה ספציפית לגבי הסוני אם מישהו מכיר:
איך מפעילים מצב PIP? ה Picture in Picture היחיד שקיבלתי היה ב Freeze frame.
יש דרך לראות PIP משני inputs שונים? תמונה מיס בתוך תמונה מה PC למשל?