עזרה בנוגע לרסיבר
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
אין שום בעיה בהפעלת מגבר טרנזיסטורי ללא עומס.
Adudu, מצטער, אבל אתה טועה.
מגברי שפופרות בעלי שנאי מוצא אסור להפעיל ללא עומס, אולם מגברים טרנזיסטורים אין שום בעיה.
ברגע שאין עומס מחובר, דווקא לא נופל על הטרנזיסטורים שום הספק (אני לא מתייחס לרעש ומתח עבודה ב-BIAS) גם אם הווליום על מקסימום.
הנה הרסיבר שלי למשל, הוא דוגמא חיה כבר 5 שנים שכן אני משתמש במגבר כח ולכן ערוצי ההגברה של הקידמיים למעשה עובדים פול גז בניוטראל ושום לא קורה להם.
בקיצור, טעות בידך.
Adudu, מצטער, אבל אתה טועה.
מגברי שפופרות בעלי שנאי מוצא אסור להפעיל ללא עומס, אולם מגברים טרנזיסטורים אין שום בעיה.
ברגע שאין עומס מחובר, דווקא לא נופל על הטרנזיסטורים שום הספק (אני לא מתייחס לרעש ומתח עבודה ב-BIAS) גם אם הווליום על מקסימום.
הנה הרסיבר שלי למשל, הוא דוגמא חיה כבר 5 שנים שכן אני משתמש במגבר כח ולכן ערוצי ההגברה של הקידמיים למעשה עובדים פול גז בניוטראל ושום לא קורה להם.
בקיצור, טעות בידך.
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כמו שכבר הסברתי, שלי ככה כבר 5 שנים, הערוצים הקידמיים שלי לא מחוברים לכלום כי יש לי מגבר כח.
אם כבר אני מוכן לשים הימור מול דודו, הרסיבר שלי מול הרסיבר שלו.
אני שם את הרסיבר שלי מחובר לכלום על כניסת רדיו בפול ווליום לכמה זמן שהוא רוצה ואם הוא לא נשרף אני מקבל את הרסיבר שלו, אם הוא נשרף, הלך לי הרסיבר.
דודו, מרים את הכפפה ?
אם כבר אני מוכן לשים הימור מול דודו, הרסיבר שלי מול הרסיבר שלו.
אני שם את הרסיבר שלי מחובר לכלום על כניסת רדיו בפול ווליום לכמה זמן שהוא רוצה ואם הוא לא נשרף אני מקבל את הרסיבר שלו, אם הוא נשרף, הלך לי הרסיבר.
דודו, מרים את הכפפה ?
- niko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4961
- שם מלא: איתן
- נתן תודות: 911 פעמים
- קיבל תודות: 450 פעמים
דודו
אני במקומך הייתי מוחק את ההודעה ולא עורך אותה....
הטון שלה לא לעניין.
בידידות
הטון שלה לא לעניין.
בידידות
Adudu,
כבודך במקומו מונח!
אתה יכול להסביר למה באף חוברת הפעלה של מגברים וגם רסיברים אין אזהרה שמתייחסת למה שאתה אומר? אם זה כזה מסוכן, אז למה לא מזהירים על זה, ולו באותיות קטנות אפילו?
כבודך במקומו מונח!
אתה יכול להסביר למה באף חוברת הפעלה של מגברים וגם רסיברים אין אזהרה שמתייחסת למה שאתה אומר? אם זה כזה מסוכן, אז למה לא מזהירים על זה, ולו באותיות קטנות אפילו?
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- yosihary
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
- שם מלא: יוסף הרי
- נתן תודות: 53 פעמים
- קיבל תודות: 119 פעמים
למר דודו הטכנאי הנכבד
אם יורשה לי להעיר לכבודו עשית כאן טעויות:
האחת התייחסת לגופו של איש ולא לגופו של ענין (למרטין איזה תעודה יש לו)
השנייה, הסתמכת על הידע האמפירי שלך והתעודה שלך, ולא לטיעון שמרטין העלה.
ולאחר שאינך מקשיב ואינך יכול לסתור טיעון טכני מדויק אתה ממשיך לנסות לנצח בויכוח.
הטיעון של מרטין היה שעם אין עומס ברסיבר טרנזיסטורי אין זרם. אם אין זרם, אין הספק, אם אין הספק למה שישרף?
האם אתה מוצא פגם בטיעון הזה?
הפגם היחידי שאני מוצא הוא בכך שבאמת לא בריא לסובב את הווליום למקסימום לחבר מקור
להפעיל את המקור למשל CD ולהשאיר זאת כך (אבל לא זו היתה השאלה, השאלה רסיבר שלא מחובר לו כלום - גם לא יכול לקלוט)
מי יכול להשיב מה יכול להפגע ברסיבר על ווליום מלא ללא רמקולים שמחובר למקור שמנסה לנגן דרך האין רמקולים?
האחת התייחסת לגופו של איש ולא לגופו של ענין (למרטין איזה תעודה יש לו)
השנייה, הסתמכת על הידע האמפירי שלך והתעודה שלך, ולא לטיעון שמרטין העלה.
ולאחר שאינך מקשיב ואינך יכול לסתור טיעון טכני מדויק אתה ממשיך לנסות לנצח בויכוח.
הטיעון של מרטין היה שעם אין עומס ברסיבר טרנזיסטורי אין זרם. אם אין זרם, אין הספק, אם אין הספק למה שישרף?
האם אתה מוצא פגם בטיעון הזה?
הפגם היחידי שאני מוצא הוא בכך שבאמת לא בריא לסובב את הווליום למקסימום לחבר מקור
להפעיל את המקור למשל CD ולהשאיר זאת כך (אבל לא זו היתה השאלה, השאלה רסיבר שלא מחובר לו כלום - גם לא יכול לקלוט)
מי יכול להשיב מה יכול להפגע ברסיבר על ווליום מלא ללא רמקולים שמחובר למקור שמנסה לנגן דרך האין רמקולים?
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78768
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חברה, אני רק מבקש להוריד את הטונים, סה"כ זה פורום חברותי - ואנחנו רוצים לשמור על האווירה הנעימה בו.
תודה, ומקווה שכולם נרגעו.
adudu,
מקווה שלא נפגעת - חשוב להבין שבכל נושא ששלושה חברי האתר דנים בו כאן, יש בד"כ 4 דעות שונות. האמת היא שגם לי יש ברזומה תעודת הנדסאי אלקטרוניקה (אנחנו כבר שלושה הנדסאי אלקטרוניקה בשרשור הזה חחח) ואין לי מושג ירוק אם יהיה נזק או לא יהיה נזק...
לגבי נושא הסימון, אתה עוסק בתחום ברמה כלשהי:
תודה, ומקווה שכולם נרגעו.
adudu,
מקווה שלא נפגעת - חשוב להבין שבכל נושא ששלושה חברי האתר דנים בו כאן, יש בד"כ 4 דעות שונות. האמת היא שגם לי יש ברזומה תעודת הנדסאי אלקטרוניקה (אנחנו כבר שלושה הנדסאי אלקטרוניקה בשרשור הזה חחח) ואין לי מושג ירוק אם יהיה נזק או לא יהיה נזק...
לגבי נושא הסימון, אתה עוסק בתחום ברמה כלשהי:
ולכן אתה מסומן כעוסק בתחום. חשוב להבין שאין בכך דבר רע. הסימון הגרפי אכן לא מהמוצלחים שלנו. אם יש לך הצעה טובה או רעיון לסימון גראפי טוב יותר לעוסקים בתחום אשמח אם תשלח לי את הרעיון (או את הקובץ) באופן פרטי.אני עוסק בתיקון מערכות הגברה
מגברים לכריזה , ללהקות , לגטרות חשמליות , בידוריות
רסיברים סטריאו גם ישנים מאוד עד 30 שנה ,
רסיברים לקולנוע ביתי - ימהה , דנון , אונקיו וכו
וכל מערכות המיני למיניהן ....