בקשר להיטצי - לא שמתי לב להיבהובים ואני מאלה שכואב להם הראש עם המסך מחשב מכוון ל- 60 הרץ. אבל בחנות הנ"ל הטלוויזיה הייתה מחוברת ל- DVD בלבד ולא היה חיבור לממיר! בכל מקרה היא יצאה מייצור וזה קצת מבעס לקנות במחיר מלא(רק בישראל) דגם שלא מייצרים יותר. כאשר הייתי בארה"ב מסכים כאלה היו נחתכים במחיר ב- 20-30 אחוז רק בשל סיבה זו. טוב יש יתרונות לגור בישראל....
דרך אגב רואים יותר את ההיבהובים עם מסתכלים על המסך לא עם המקולה, שזה איזור קטן שרק בו אנחנו רואים חד. הכוונה רואים היבהובים עם הקף הרשתית - לא ברור לי למה.
בכל מקרה נראה לי שאני אלך על ה- Q91. דרך אגב מישהו יודע מה ההבדל בים ה- /Q91 ל- ב91C ? לא הצלחתי להבין בדיוק את השוני, ולא ראיתי אותן אחת ליד השניה לשם השוואה.
למענינים לגבי מחיר במספר חנויות שביקרתי המחיר היה 8600- 8000 אבל באחד זה כלל התקנה ובשני לא. באחד כלל כבל HDMI של מונסטר ובאחרים לא... ככה שנראה לי שהמחירים הם פלוס-מינוס זהים וההפרש הוא מינורי (200-300). את ההפרש הנ"ל אני מוכן להוציא בכיף בחנות שתגיע לכיול ושיגידו שלום שאני נכנס ושאקבל מהם איכות שירות טובה בעתיד.
נראה לי מוגזם להשקיע ימים בשביל להוריד עוד 200 שח... הכי חשוב לקנות נכון (טלוויזיה טובה, יבואן טוב, אחריות אמיתית וחנות תומכת)
בכל אופן אני רואה שה- Q91 היא להיט הארץ, אולי שווה לקנות מניות SAMSUNG ?