פלאזמות: היטצ'י 9500 מול פיליפס 5532 מול Q91

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 67
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אני כבר מיואש להחיפוש הנ"ל. ראיתי המון מסכים ואלא הכי אהבתי.
גם המחירים פלוס מינוס אותו הדבר, וכולם פלאזמות 42.
למישהו יש איזה מחשבה, הגיג או רעיון? :!:
תודה

oren_b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה #2 

:) היטאצ'י - דגם חבל"ז, רזולוציה גבוהה מאוד, למרות שנתוני הניגודיות והבהירות לא משה (1:1400 ו - 1:10,000 שזה לא הכי גבוה היום). למרות זאת רואים בפלזמה הזו חבל על הזמן. שידורי טלויזיה בפורמט 3:4 לא נמרחים בשונה משאר הפלזמות (יש לה מעבד מצוין להמרת שידורים בפורמט 3:4 ל - 16:9). נוסף על כך היא מוכנה לשידורי HD בפורמט 1080p שזה הכי מתקדם היום. מחירה היום בשוק הינו כ - 9,800 וכולל 3 שנים אחריות על המסך (שנה אחריות מלאה על כל הטלויזיה). בקיצור אם יש כסף - לקנות!!!
:o סמסונג Q91 - גם כאן מדובר בפלזמה פצצה עם נתוני בהירות וניגודיות הגבוהים היום בשוק (1:15,000 ו 1:1,500). הרזולוציה נמוכה משל ההיטאצ'י, אך עדין גבוהה ומתקדמת. מבחינת HD ניתן לצפות בפורמט 1080i (פחות טוב מ-1080p). מומלצת ביותר!!! מחיר 8,300.
:x פיליפס - סדרה ישנה , לא ליגוע.

דרך אגב ניתן לראות את כל המסכים הנ"ל בביג בוקס (מעט יקר שם)[/img]

Dalamber
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1090
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

לא ממליץ לבחון את המסכים בביג בוקס.
לא משווים מסכים שעוברים דרך מרכזיה עמוסה - אתה פשוט לא מקבל את התמונה האמיתית של אותו מסך. יתרה מכך, "הפגיעה" אינה אקוויולנטית לכל המסכים ועל כן לא תוכל ללמוד מזה יותר מידי.

בתחום מחירים האלה, הייתי הולך על ה - Q91. זו פשוט קניה בטוחה, יש כאן כל כך הרבה אנשים שעובדים עם המסך הזה ומרוצים עד השמיים.

אין לנו כאן יותר מידי רשמים על ההיטאצ'י שיתכן שהיא גם מצוינת. פשוט פחות פופולרית כאן.

gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

אורן תודה

אתה בטוח שה- 5532 ישנה? זה לא 5332 שיותר ישנה?

עוד מישהו מעדיף את ההיטאצ'י? שדרך אגב קיבלתי הצעה באיזור ה- 9
והסמסונג באזור ה- 8

gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #5 

ההיטאצ'י יצאה מהשוק. האם זה אומר שהיא מיושנת? ראה קישור
http://www.hitachi.com.au/pr-42PD9500TA.seo

וגם אני מוצא ביקורות מעולות על ה- Q91 אבל אני לא מוצא ביקורות על ה- HITACHI :roll:

למרות שהיום ראיתי את שתי הטלוויזיות שתיהן היו מעולות (הסמסונג נראתה יותר סקסית) אבל יכולתי לראות את ההבדלים ברזולוציב לטובת ההיטאצי

israeli2k
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 825

שליחה #6 

ברמה התיאורטית:
- מבחינת מספר שורות ההיטאצ'י היא מסך 1080i (פאנל ALiS), מה שאומר יותר היבהובים - יש כאלו שרגישים לכך יותר מאחרים. מצד שני מקורות interlaced (כמו PAL, 1080i) אמורים להראות טוב עקב פחות עיבוד וידאו.
- המסך עצמו לא כהה במיוחד (אפור), וכמו כן אין ציפוי אנטי רפלקסיבי לזכוכית המסך, מה שאומר תמונה פחות "תלת מימדית" כאשר התאורה הסביבתית לא נישלטת לחלוטין.

שני המסכים קיבלו ביקורות מצויינות ב- CNET (למשל). מצטרף ל Dalamber שהסמסונג היא כנראה הבחירה הבטוחה יותר כרגע.

oren_b
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23

שליחה #7 

:?: לגבי ההערה על הצפיה במסכים בביג בוקס, אכן צדק גדול בדברך ובכלל בכל חנות שתלכו צפיה בשידורי טלויזיה תהיה פחות טובה מבבית, היות וכל המסכים מחוברים לאותו ממיר ונעזרים במגבר. פרט לכך בד"כ מחברים אותם בחיבורי אנטנה פשוטים או composit שהם בכלל לא ברמה גבוהה. למרות זאת, עדין ניתן לבחון פרטים והבדלים בין המסכים כדוגמת הצבע, הבהירות, מריחת התמונה (בערוצים המשדרים בפורמט 3:4 כמו ערוץ 2,10 וכו') והחדות.
:?: לגבי הפיליפס - אני לא בקיא בדגמים, אבל מהתעניינות קלה בהם התרשמותי היא כי המסכים יקרים ולא מספיק מצדיקים את מחירם.

:!: :!: אני גם רוצה לקנות את הQ91 בימים הקרובים, מישהו מצא ביותר זול מ - 8,200??
אם כן, איפה??

gvarvar פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #8 

בקשר להיטצי - לא שמתי לב להיבהובים ואני מאלה שכואב להם הראש עם המסך מחשב מכוון ל- 60 הרץ. אבל בחנות הנ"ל הטלוויזיה הייתה מחוברת ל- DVD בלבד ולא היה חיבור לממיר! בכל מקרה היא יצאה מייצור וזה קצת מבעס לקנות במחיר מלא(רק בישראל) דגם שלא מייצרים יותר. כאשר הייתי בארה"ב מסכים כאלה היו נחתכים במחיר ב- 20-30 אחוז רק בשל סיבה זו. טוב יש יתרונות לגור בישראל....
דרך אגב רואים יותר את ההיבהובים עם מסתכלים על המסך לא עם המקולה, שזה איזור קטן שרק בו אנחנו רואים חד. הכוונה רואים היבהובים עם הקף הרשתית - לא ברור לי למה.
בכל מקרה נראה לי שאני אלך על ה- Q91. דרך אגב מישהו יודע מה ההבדל בים ה- /Q91 ל- ב91C ? לא הצלחתי להבין בדיוק את השוני, ולא ראיתי אותן אחת ליד השניה לשם השוואה.
למענינים לגבי מחיר במספר חנויות שביקרתי המחיר היה 8600- 8000 אבל באחד זה כלל התקנה ובשני לא. באחד כלל כבל HDMI של מונסטר ובאחרים לא... ככה שנראה לי שהמחירים הם פלוס-מינוס זהים וההפרש הוא מינורי (200-300). את ההפרש הנ"ל אני מוכן להוציא בכיף בחנות שתגיע לכיול ושיגידו שלום שאני נכנס ושאקבל מהם איכות שירות טובה בעתיד.
נראה לי מוגזם להשקיע ימים בשביל להוריד עוד 200 שח... הכי חשוב לקנות נכון (טלוויזיה טובה, יבואן טוב, אחריות אמיתית וחנות תומכת)
בכל אופן אני רואה שה- Q91 היא להיט הארץ, אולי שווה לקנות מניות SAMSUNG ? :wink:

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”