התחדשתי בחבילת ה7 מגה של הוט.
מחיר: 139 ש"ח להוט, 139 ש"ח לבזק בין לאומי, ללא התחייבות ל2 הצדדים.
בזק בין לאומי מציעה את החבילה גם ב-129 ש"ח עם התחייבות לחצי שנה.
יש לציין שברק-נטוויז'ן מציעים את החבילה בשיתוף פעולה עם הוט ב-200 ש"ח לחודש סה"כ לזמן מוגבל, אבל אני לא מת על הספק הזה
בכל מקרה, אושר!
ה-500 ג'יגה החדש הולך להיות מלא מהר מאוד.
עד לפני יומיים, היה לי חבילה של 5 מגה, אתמול שדרגתי ל6 כי בזק בינ"ל עדיין לא הציעו 7 (הייתי עם 6 מגה לקצת יותר מ24 שעות), ועכשיו 7 מגה.
ואין ספק שיש שיפור. כש99% מההורדות באים מ USENET ויש לך 20 חיבורים לאירופה, תמיד תקבל את המהירות המקסימלית. עם ה5 מגה הורדתי על 620 ועכשיו על 870.
לפי חישוב שעשיתי-מדובר על תוספת של 50 ש"ח על החבילה של 5 מגה(הוט+בזק בינלאומי).
את האמת-זה נראה לי קצת מיותר...
yonezet:מישהו רודף אחריך עם ההורדות?עוד כמה דקות יותר-לא יתהפך העולם..
תהרגו אותי אם אני מבין לאן אתם רצים..
גם אם יתנו לכם חבילה של 12 מגה, מה בדיוק נותנת המהירות הזו? הרי ממילא בקושי מגיעים לכל התכנים, והם שוכבים שבועות ב- Storage.
אני עדיין עם חבילה של 1.5, עונות שלמות ממתינות לי ולא רואה סיבה לשדרג. לפחות לא במחירים האלה.
שלא לדבר על 280 ש"ח. זו הגזמה פראית..
yonezet כתב:עד לפני יומיים, היה לי חבילה של 5 מגה, אתמול שדרגתי ל6 כי בזק בינ"ל עדיין לא הציעו 7 (הייתי עם 6 מגה לקצת יותר מ24 שעות), ועכשיו 7 מגה.
ואין ספק שיש שיפור. כש99% מההורדות באים מ USENET ויש לך 20 חיבורים לאירופה, תמיד תקבל את המהירות המקסימלית. עם ה5 מגה הורדתי על 620 ועכשיו על 870.
חח עם מהירות כזאת תקח בחשבון שבקרוב תצטרך לשדרג את ה- Hard Disc
נשמע טוב (רק אם תדע לנצל את המהירות הזאת כמובן)..היה מתאים לי מהסיבה הפשוטה
שאני לא מסוגל לשתף את "חבריי" מח"ול בתכנים שיש לי..על מהירות העלאה של 12KB
אז אני נאלץ לזייף Ratio בצורה מתוחכמת באתרי הטורנט למינהם...כדי לשרוד שמה
אגב..מה המהירות העלאה שלך ? המקסימלית....לדוגמא ב 1.5 אני מעלה גג על 15
עקרונית הם יכולים להגיע ל-8/800 אם הם ממש יתעקשו, אבל הרבה מאוד אנשים לא יוכלו לקבל את זה.
הם צריכים שדרוג ל-ADSL2 ואז כבר מדברים על קצבים הרבה יותר מהירים. היה ניסוי באיזור חולון/בת-ים של הטכנולוגיה. לא מכיר אף אחד שהיה בניסוי.
הכבלים יכולים להגיע ל-12 וגם לעבור את ה-20 אם הם ממש רוצים. השאלה אם הם רוצים.
7 זה לא שדרוג מספיק גדול בשבילי לפרוש מ-ADSL, למרות שזה מתחיל לקרוץ. פשוט הניסיון האחרון שלי עם הכבלים כספק רשת היה מפוקפק משהו. אם הם יעלו מעבר ל-7 אז גם אני שם...
לאלה ששואלים מדוע צריך קצבים כאלה אז:
1. VIDEO CONFERENCING. ככל שהקצב עולה כך זה הופך רלוונטי יותר.
2. צפיה בתכני HD. יש מקורות וידאו LIVE כבר שיכולים להגיע לקצבים הללו. אם מכשירי PLACESHIFTING ישתפרו אז גם אפשר יהיה לקלוט חי שידורי HD מארה"ב (אחותי גרה בניו ג'רזי ויש להם חיבור רשת של 20M עם UPLOAD מטורף...).
3. נכון. זה לא יגרום לנו לראות יותר תוכן, אבל להוריד את אותו תוכן מהר יותר זה כיף...
4. האתר יעלה חלקיק שניה יותר מהר...
meni12321 כתב:איזה התלהבות ! ביפן יש אינטרנט של 80 MB לשניה .
גם בארה"ב המהירות חלומית אני חושב של 20-30 MB לשניה.
אז אין מה להתלהב כל כך !
נ.ב :תתחדששש
...
תתפלא, אבל דווקא בנקודה הזו בישראל תשתיות הפס הרחב נמצאות במצב הרבה יותר טוב מרוב ארה"ב. לא חסרות ערים בארה"ב בהן אין בכלל כיסוי של DSL או של כבלים. במקרה הטוב הם מתחברים לתשתית לווינית (פתרון יקר, עם latency של 800-1200 מילי שניות), במקרה הרע הם עדיין עם מודם חיוג אנלוגי...
בטמפה פלורידה, אינטרנט של 512K סימטרי עולה בין 49 ל-79 דולר לחודש (תלוי בספק, באוברבוקינג, ובמבצע). בטקסס, במרחק שעתיים נסיעה מזרחה מיוסטון טקסס אין בכלל תשתית. ולא חסרות לי דוגמאות נוספות.