טלוויזיה 34", מה כדאי?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
יש טלויזיה 34" של TOSHIBA ממש מעולה (יש להורים שלי) איכות התמונה ממש טובה !
אבל לדעתי יקרה עם עוד קצת מאמץ ניתן כבר לרכוש פלאזמה...
בכל מקרה הדגם הוא:
34AF8
http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=481
אבל לדעתי יקרה עם עוד קצת מאמץ ניתן כבר לרכוש פלאזמה...
בכל מקרה הדגם הוא:
34AF8
http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=481
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
מהסיבה הפשוטה שכל סרטי הקולנוע מצולמים ומוקרנים בפורמט רחב 16:9
זה בא לידי ביטוי בכל הסרטים הנצפים ב dvd וכן לאט לאט עוברים הכבלים וייס לשידורים בפורמט רחב.
זה אומר שבמסך 3:4 תראה פאנל שחור בחלק העליון והתחתון של המסך בעת צפיה בשידור רחב.
* אמנם ישנם סרטים בפורמט רחב אשר אינם 16:9 אך בכל מקרה רחוקים יותר מ 4:3
זה בא לידי ביטוי בכל הסרטים הנצפים ב dvd וכן לאט לאט עוברים הכבלים וייס לשידורים בפורמט רחב.
זה אומר שבמסך 3:4 תראה פאנל שחור בחלק העליון והתחתון של המסך בעת צפיה בשידור רחב.
* אמנם ישנם סרטים בפורמט רחב אשר אינם 16:9 אך בכל מקרה רחוקים יותר מ 4:3
הבנתי..אצטרך להסביר את זה לחברי. אבל הוא ממש לא בקטע של רכישת פלזמה או LCD, בגלל מגבלת תקציב.אז זה ממש יורד מהפרק. האופציה היחידה היא טלוויזיה הכי גדולה במחיר הכי טוב
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7400
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 503 פעמים
אז הוא יראה שחור למעלה והוא יראה שחור למטה ,אז מה, זה הסרט האמיתי והטושיבה 34 עולה בערך 4500 5000 שקל אז להגיד לו שיוסיף עוד קצת ויקנה פלזמה יש עוד הרבה הבדל במחיר אם זה מה שמתאים לו אז למה לא?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78829
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מה שחשוב לראות כשקונים היום טלויזיה זה שהיא תומכת ב-WIDESCREEN (כלומר, מסוגלת לעבור בין 16:9 אנאמורפי ל4:3 על ידי כיווץ טווח הקרן).
אני אישית לפעמים נהנה לראות סרט די וי די ב-LETTER BOX, כי במסך מלא זה נותן לי תחושה שאני מסתכל סרט ישן כזה..אווירה של פעם...
Reasonable people adapt themselves to the world. Unreasonable people attempt to adapt the world to themselves. All progress, therefore, depends on unreasonable people.
- avioren
- חבר ותיק

- תגובות: 2556
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 127 פעמים
דווקא לא היתה לי טעותעופרפולק כתב:אוירון : היתה לך טעות קטנה פסים שחורים רואים ב16:9 ולא 4:3...
כאשר המסך רחב - 16:9 הוא מתאים לפורמט הסרט ולכן המסך מלא.
לעומת זאת כאשר תצפה בסרט בפורמט 16:9 והמסך הוא 4:3 תראה במסך את שני הפאנלים (עליון ותחתון).
איזה?לגבי 34 אינץ יש לפנסוניק טלוויזיה מעולה...
גם אני עדיין לא בעידן של הלזמותVick כתב:בעידן הפלזמות וה-LCD יש עדיין אנשים שמתעניינים בטלויזיות רגילות, תתפלאו!
חבר טוב שלי ביקש ממני להוסיף את השאלה לפורום המכובד הזה.
אנא עזרו לבחור..
תודה!...
ממליץ על הדגם שלי TOSHIBA 34JF5 ''34
SHAKED
לדעתך מדובר על טלויזיה של "מדבקה" או מה?
לדעתך מדובר על טלויזיה של "מדבקה" או מה?
אני בד"כ לא ממליץ בשום תחום על מוצרי מדבקה,אבל פה יש מוצר מדבקה עם אחריות של ניופאן (שאורכה היא בדיוק כמו המסכים היקרים יותר - 4 שנים למסך+שנה אחת של אחריות מלאה),שמחירו די טוב.
השאלה היא האם אותו בן אדם מתכוון להחליף את הטלווזיה בעוד כמה שנים שהמחירים ירדו
,או שמדובר בטלווזיה לטווח ארוך.
נראה שמדובר בדגם הזה:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 135&Page=1
השאלה היא האם אותו בן אדם מתכוון להחליף את הטלווזיה בעוד כמה שנים שהמחירים ירדו
,או שמדובר בטלווזיה לטווח ארוך.
נראה שמדובר בדגם הזה:
http://www.newpan.co.il/Index.asp?Artic ... 135&Page=1