ברצוני לקבל המלצות על מערכת ק"ב בתקציב של בערך 5000 ש"ח.(פלוס-מינוס)
מדברת על רמקולים קדמיים שקועים (שיבואו ליד מסך פלאזמה 42 אינץ' של סמסונג)
2 הרמקולים האחוריים יהיו סטלייטים. מבחינת אחוזים: 60% TV ו-40% מוסיקה.
אומר לך, אני חושב שכל האודיופילים קצת ניבהלו מהדרישה שלך של רמקולים שקועים כרמקולים קדמיים. אצלנו מעצבים את הסלון לפי הרמקולים ולא להיפך
אולי אני לא מכיר, אבל לא נראה לי שתמצא רמקולים שטוחים\שקועים ששווה יהיה לדבר עליהם.
בתקציב של 5K הייתי שוקל לקנות מערכת סטליטים 5.1 עם סאב מוגבר כך שגם ההקדמיים יהיו קטנים ולא יעצבנו את האשה יותר מדי.
הייתי משקיע 800 ש"ח ב-DVD (פיוניר DIVX עם ), 1,500 ש"ח ברסיבר (משהו כמו הפיוניר 517) ואת השאר במערכת רמקולים עם סאב מוגבר. יש כמה אופציות אך הטוב ביותר יהיה אם תלך לשמוע.
בעקרון יש היום לרוב החברות.
הכל שאלה של תקציב וחנות.
האם התקציב הוא גם להרכבה?
למה להשקיע גם את האחוריים וגמרנו?
האם את זקוקה למגבר , DVD או רק לרמקולים?
אני אישיתי מאוד אהבתי את השקועים של CANTON , כמובן זה במידת הנסבלות כי זה שקוע, אבל יחס כסף-תוצרת הם אולי הכי טובים היום בארץ.
תגשי ליבואן SG אלק' שיושב בת"א ותוכלי למצוא את מבוקשך.
תודה לך על האינפורמציה. האשה - זו אני...חחחח לא מתעצבנת כל כך מהר.
וחוץ מזה אני היא זו שמבינה במוסיקה. יכול להיות שלא יודעת לשאול את השאלות
הנכונות מה"אודיופילים" כאן. מצטערת ומתנצלת...
בכל מקרה, אני את הסלון שלי מעצבת כפי שאני מבינה ורוצה.
סליחה, לא הבנתי משם המשתמש שלך שאת אשה, ואין צורך להתנצל, השאלות שלך היו מדויקות ולעניין. אבל בכל זאת צדקתי וגם הפעם הדרישה לאסטטיות באה לא מהצד הגברי
בכל מקרה, הייתי מייעץ לך מעבר למה שגם יעצתי לשקול לרכוש בכל הסכום מערכת קולנוע ביתי קומלט הכוללת DVD רסיבר וסט רמקולים 5.1. החברות המיצרות פלזמה גם מציעות סטים כאילו עם רמקולים הנועדו לתליה או עמידה על יד מסך דק.
שימי לב במודעה הבאה למערכת של סמסונג בשווי 2,900 הניתנת במתנה כתוספת למסך:
תוכלי לחפש מערכת דומה במחיר יותר יקר והתוצאה תהיה לא רעה בכלל. המערכת הקודמת שיעצתי לך תשמע הרבה יותר טוב אך כאן יהיה לך עיצוב מרהיב וסאונד לא רע בכלל.