resume לסרט בויסטה MC, יש פתרון
הגירסא החדשה של הפלאגין הזה :
http://damienbt.free.fr/index.php#download
מוסיפה דיאלוג בכל פעם שאתם חוזרים לסרט ושואלת אם להציג אותו מהנקודה שהפסקתם.
(כך הם לפחות טוענים, אני עדיין לא הספקתי להתקין).
זה בהחלט פותר לדעתי את אחת הבעיות הכי מטרידות במדיה סנטר.
תהנו.
http://damienbt.free.fr/index.php#download
מוסיפה דיאלוג בכל פעם שאתם חוזרים לסרט ושואלת אם להציג אותו מהנקודה שהפסקתם.
(כך הם לפחות טוענים, אני עדיין לא הספקתי להתקין).
זה בהחלט פותר לדעתי את אחת הבעיות הכי מטרידות במדיה סנטר.
תהנו.
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
שיחקת אותה
,
בדיוק אתמול שאלתי את עצמי , למה הניווט בסרטים דרך ה - MC כזה מוגבל.
נבדוק היום ונקווה שלא ידפוק את ההגדרות של ה - Codecs כי הוא מתלבש עליהם.
טיפ למנסים: על תשכחו לעשות Restore Check point
בדיוק אתמול שאלתי את עצמי , למה הניווט בסרטים דרך ה - MC כזה מוגבל.
נבדוק היום ונקווה שלא ידפוק את ההגדרות של ה - Codecs כי הוא מתלבש עליהם.
טיפ למנסים: על תשכחו לעשות Restore Check point
!If you want something done, do it yourself
http://www.mabel-tech.com
הפלג העדכני הותקן אצלי אחרי העידכון האחרון,
האופציה של החידוש - עובדת נפלא!
בנוסף למי שמכיר את הפלג, כל הגישה לאופציות וההגדרות שונתה - כעת בזמן ניגון סרט לוחצים UP ואז בעזרת החיצים ימינה שמאלה אפשר לגשת לכל הגדרה ולשנות.
כמו תמיד - הפלג מומלץ וכעת עוד יותר.
שימו לב שחובה גירסה עדכנית של FFDSHOW על מנת שהכל יעבוד תקין.
האופציה של החידוש - עובדת נפלא!
בנוסף למי שמכיר את הפלג, כל הגישה לאופציות וההגדרות שונתה - כעת בזמן ניגון סרט לוחצים UP ואז בעזרת החיצים ימינה שמאלה אפשר לגשת לכל הגדרה ולשנות.
כמו תמיד - הפלג מומלץ וכעת עוד יותר.
שימו לב שחובה גירסה עדכנית של FFDSHOW על מנת שהכל יעבוד תקין.
התקנתי את הפלאג..ויש לי גירסה עדכנית של FFDSHOW
אך לא עובד אצלי העסק...
יש רעיונות??
לפי מה שהבנתי אני אמור להיות מסוגל להריץ סרט שהוא לא הקלטה של ה MCE ולא ניתן להריץ..
וכשאני חוזר לסרט שעצרתי באמצע לא מבקש ממני כלום..
אך לא עובד אצלי העסק...
יש רעיונות??
לפי מה שהבנתי אני אמור להיות מסוגל להריץ סרט שהוא לא הקלטה של ה MCE ולא ניתן להריץ..
וכשאני חוזר לסרט שעצרתי באמצע לא מבקש ממני כלום..
shirans
הדבר הכי קריטי שאתה חייב לבחון - האם בזמן ניגון יש לך את שני האייקונים של ה ffdshow בשורת המשימות,
זה חשוב כי זה אומר שה ffdshow הוא זה שמפענח לך את הסואנד ואת הוידאו - זה תנאי בסיסי והכרחי.
יש בפורום (תריץ חיפוש על "הרצת AVI") תרגום של ההנחיות של המפתח - אתה צריך לבצע שינויים בהגדרות על מנת זהכל יעבוד.
הדבר הכי קריטי שאתה חייב לבחון - האם בזמן ניגון יש לך את שני האייקונים של ה ffdshow בשורת המשימות,
זה חשוב כי זה אומר שה ffdshow הוא זה שמפענח לך את הסואנד ואת הוידאו - זה תנאי בסיסי והכרחי.
יש בפורום (תריץ חיפוש על "הרצת AVI") תרגום של ההנחיות של המפתח - אתה צריך לבצע שינויים בהגדרות על מנת זהכל יעבוד.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
וגם חשוב שגרסת ה ffdshow תהייה גרסת ה tryout הנכונה
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
לא מדוייק, אני עובד על גירסא ישנה יותר וזה עובד אצלי.GalBrill כתב:ליתר הדיוק - revision 1548 (שיצאה בתאריך: 19 לאוקטובר 2007) או יותר חדשה......
כמו כן גם האייקון של FFDSHOW לא חייב להיות ב-TRAY, זה תלוי מה הגדרת בהגדרות של ה FFDSHOW.
מה שהכי חשוב זה שנכנסת להגדרות של הפלאגין, ולחצת על הכפתור שמבצע קינפוג אוטומטי ל-FFDSHOW. אם לא עשית את זה , זה פשוט לא יעבוד.
ה-resume לא עובד מושלם הוא מתקיים רק כאשר צופים סרט עוצרים ופותחים סרט אחר אז קופץ החלון שמציע את אפשרות ה-resume .
כאשר יוצאים מהמדיה סנטר ומנגנים את הסרט האחרון שצפינו בו אין resume ,כמוכן יש שינוי
בהגדרות ה-codecs אצלי לפחות זה גרם לקריסה בניגון קבצים בודדים מקודדים ב-divx .
כאשר יוצאים מהמדיה סנטר ומנגנים את הסרט האחרון שצפינו בו אין resume ,כמוכן יש שינוי
בהגדרות ה-codecs אצלי לפחות זה גרם לקריסה בניגון קבצים בודדים מקודדים ב-divx .
אתה מתכוון שזה לא עובד לך כשיוצאים מהמדיה סנטר (כלומר במדיה פלייר למשל) או כשיוצאים מהמדיה סנטר ונכנסים בחזרה ?audigy כתב:ה-resume לא עובד מושלם הוא מתקיים רק כאשר צופים סרט עוצרים ופותחים סרט אחר אז קופץ החלון שמציע את אפשרות ה-resume .
בהגדרות ה-codecs אצלי לפחות זה גרם לקריסה בניגון קבצים בודדים מקודדים ב-divx ....
ה Resume יום אחרי כאשר בלילה המחשב במצב S3 - עובד, ריסטרט מלא של המחשב - עובד.
אני מדבר על סרט שראיתי ואחרי שני הדברים הנ"ל בעת הפעלה של אותו קובץ קיבלתי את החלונית שמציעה לי Resume בלי שום בעיה.
isotoper
לגבי הגרסה הנדרשת - רק כתבתי את מה שכתוב באתר של המפתח
audigy
לדעתי יש אצלך בעיה בהגדרות של ה ffdshow, אחת הסיבות שאני "מטיף" כל הזמן בפורום להשתמש ב ffdshow כחבילה אחת ללא שום! תוספת היא הפלג הזה, הוא משהו שאני רואה בו חובה בסיסית בכל מערכת VMC.
אם לא שמת לב יש לך אפשרות להוריד קובץ קטן שהוא מאשר בדיקה של ההרצה והפונקציות השונות של הפלג.
אם תחפש בפורום תחת היוזר שלי תמצא הרבה פתרונות למשתמשים שונים שבהם הסברתי איך "לנקות" את ההגדרות ולאתחל את ה ffdshow בצורה כזו שהוא יוכל לתפקד כפי שהוא אמור, שים לב שמספיק שיש לך על המחשב ac3filter ולסרט יש AC3 כבר אתה לא משתמש בפלג בצורה תקינה ומלאה.
משהו כללי,
לי הפריע שיש לי אחרי ההתקנה בעמוד 'התחל' של ה VMC את האייקון של ה media control, אחרי דיון ארוך מול המפתח של הפלג (http://damienbt.free.fr/phpBB2/viewtopic.php?t=291) הוא נתן לי את מפתח רגיסטרי שיש למחוק על מנת להעלים את האייקון.
למי שרוצה גם להעלים את האייקון ומבין ב regedit זה המפתח: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Extensibility\Categories\Services\TV\{61945969-B5A1-4b0c-B6C2-DDE1409F1986}
אני מדבר על סרט שראיתי ואחרי שני הדברים הנ"ל בעת הפעלה של אותו קובץ קיבלתי את החלונית שמציעה לי Resume בלי שום בעיה.
isotoper
לגבי הגרסה הנדרשת - רק כתבתי את מה שכתוב באתר של המפתח
audigy
לדעתי יש אצלך בעיה בהגדרות של ה ffdshow, אחת הסיבות שאני "מטיף" כל הזמן בפורום להשתמש ב ffdshow כחבילה אחת ללא שום! תוספת היא הפלג הזה, הוא משהו שאני רואה בו חובה בסיסית בכל מערכת VMC.
אם לא שמת לב יש לך אפשרות להוריד קובץ קטן שהוא מאשר בדיקה של ההרצה והפונקציות השונות של הפלג.
אם תחפש בפורום תחת היוזר שלי תמצא הרבה פתרונות למשתמשים שונים שבהם הסברתי איך "לנקות" את ההגדרות ולאתחל את ה ffdshow בצורה כזו שהוא יוכל לתפקד כפי שהוא אמור, שים לב שמספיק שיש לך על המחשב ac3filter ולסרט יש AC3 כבר אתה לא משתמש בפלג בצורה תקינה ומלאה.
משהו כללי,
לי הפריע שיש לי אחרי ההתקנה בעמוד 'התחל' של ה VMC את האייקון של ה media control, אחרי דיון ארוך מול המפתח של הפלג (http://damienbt.free.fr/phpBB2/viewtopic.php?t=291) הוא נתן לי את מפתח רגיסטרי שיש למחוק על מנת להעלים את האייקון.
למי שרוצה גם להעלים את האייקון ומבין ב regedit זה המפתח: HKCU\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Media Center\Extensibility\Categories\Services\TV\{61945969-B5A1-4b0c-B6C2-DDE1409F1986}
- ofiras
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 432
- נתן תודות: 14 פעמים
- קיבל תודות: 23 פעמים
אצלי ה - Resume עובד מעולה ב Xvid ואפילו ב - MOV שהקלטתי במצלמה הדיגטלית , גם אחרי Restart של VMC
ב - Divx עובד לפי קריזות.
לשמחתי רוב החומר שלי ה - Xvid , אבל בכל אופן , יש את האופציה של Bookmarks שהיא מצויינת ועובדת גם ב - DivX בלי בעיות גם אחרי Restart , לכל Bookmark יש Preview של ה - Frame כך שזה מאוד נח.
מצטרף לקודמי לגבי עבודה ב - ffdshow ,
יש ב - plug שליטה גם על הצגת התרגום,רק במידה והיא מוגדרת ב - ffdshow ולא ב - VobSub ,
כאשר בטלתי את ה - VobSub הפלאג הצליח גם להתאים את התמונה בצורה מדוייקת למסך ללא פסים שחורים.
באג אחד שיש לי הוא:
שבמסכי ההגדרות שבהם יש scroll ימינה ושמאלה, אני לא מצליח להזיז אותו עם השלט, יש התנהגות מוזרה .
האם עוד מישהו נתקל בזה?
סה"כ אחלה פלאג
ב - Divx עובד לפי קריזות.
לשמחתי רוב החומר שלי ה - Xvid , אבל בכל אופן , יש את האופציה של Bookmarks שהיא מצויינת ועובדת גם ב - DivX בלי בעיות גם אחרי Restart , לכל Bookmark יש Preview של ה - Frame כך שזה מאוד נח.
מצטרף לקודמי לגבי עבודה ב - ffdshow ,
יש ב - plug שליטה גם על הצגת התרגום,רק במידה והיא מוגדרת ב - ffdshow ולא ב - VobSub ,
כאשר בטלתי את ה - VobSub הפלאג הצליח גם להתאים את התמונה בצורה מדוייקת למסך ללא פסים שחורים.
באג אחד שיש לי הוא:
שבמסכי ההגדרות שבהם יש scroll ימינה ושמאלה, אני לא מצליח להזיז אותו עם השלט, יש התנהגות מוזרה .
האם עוד מישהו נתקל בזה?
סה"כ אחלה פלאג
!If you want something done, do it yourself