זו נטישת לקוחות זו? yes גייסה באוקטובר כ-800 מנויים נטו
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78931
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 792 פעמים
- קיבל תודות: 5400 פעמים
בהתחשב בכך שהם מגייסים בד"כ כמה אלפי לקוחות בחודש (פעם אחרונה שבדקתי זה היה משהו כמו 5000 בחודש), זה דווקא כן ירידה...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

hasday,
לא קשור. קודם מביאים מעט ממירים, אח"כ מביאים הרבה ממירים
צריך קודם לנסות עם מעט ממירים לפני שמביאים כמות...
לא קשור. קודם מביאים מעט ממירים, אח"כ מביאים הרבה ממירים
צריך קודם לנסות עם מעט ממירים לפני שמביאים כמות...
- oferlaor
- מנהל

- oferlaor
- מנהל

אי אפשר לדעת.
השאלה היא האם הם הולכים לכיוון כמו של היס מקס - מחיר גבוה בכדי לעשות חדירה איטית.
צריך לזכור שככל שהזמן עובר, המחיר של הממירים עבורם משתנה לחלוטין. המחיר שעולה להם YES MAX היום שונה לחלוטין ממה שהוא עלה להם כשהשיקו אותו.
השאלה היא האם הם הולכים לכיוון כמו של היס מקס - מחיר גבוה בכדי לעשות חדירה איטית.
צריך לזכור שככל שהזמן עובר, המחיר של הממירים עבורם משתנה לחלוטין. המחיר שעולה להם YES MAX היום שונה לחלוטין ממה שהוא עלה להם כשהשיקו אותו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
הביאו רק 20 ממירים, אה? אז 56 יום לפני סוף השנה ועדיין אין הכרזה על השרות, אין ממירים, אין לוח משדרים ואין מחירים. עכשיו אני רק מצפה שבשבוע הבא יטענו ש"העסק היה ממש מוכן, רק שהטיפול בהפרעות השידור גזל משאבים, כ"א וזמן" כדי להשלים את הבדיחה.
ועכשיו לעניין העלות. אני אישית לא מוכן לשלם גרוש נוסף מעל לעלות חודשית של 50$+מע"מ עבור צרכי הטלוויזיה שלי כולל PVR וכולל HD. כמו כל עם ישראל אני תקוע עם חבילת בסיס שהייתי יכול בקלות לוותר על 2/3 מהתכנים שלה ומשלם עבור חבילות ערוצים כשאני בעצם רוצה רק לראות עוד 3 ערוצים סה"כ. השנה "בזכות" פסטיבל השידורים החוזרים לסדרות וסרטים הרבצתי קילומטראז' ברשת כדי למצוא תכנים איכותיים ואני לא חי בהרגשה שאני מקבל תמורה נאותה עבור דמי המנוי שלי (לא שבהוט המצב טוב יותר, נהפוך הוא).
סיכומו של דבר, אני לא חושב שמגיע לשלם יותר ממה שמשלמים עכשיו ובטח שלא להוסיף סכום עם 4 ספרות עבור ממיר.
ועכשיו לעניין העלות. אני אישית לא מוכן לשלם גרוש נוסף מעל לעלות חודשית של 50$+מע"מ עבור צרכי הטלוויזיה שלי כולל PVR וכולל HD. כמו כל עם ישראל אני תקוע עם חבילת בסיס שהייתי יכול בקלות לוותר על 2/3 מהתכנים שלה ומשלם עבור חבילות ערוצים כשאני בעצם רוצה רק לראות עוד 3 ערוצים סה"כ. השנה "בזכות" פסטיבל השידורים החוזרים לסדרות וסרטים הרבצתי קילומטראז' ברשת כדי למצוא תכנים איכותיים ואני לא חי בהרגשה שאני מקבל תמורה נאותה עבור דמי המנוי שלי (לא שבהוט המצב טוב יותר, נהפוך הוא).
סיכומו של דבר, אני לא חושב שמגיע לשלם יותר ממה שמשלמים עכשיו ובטח שלא להוסיף סכום עם 4 ספרות עבור ממיר.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- tiptip
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3519
- שם מלא: tiptip
- נתן תודות: 298 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
50$+מע"מ
אתה ורוב עם ישראל
משלם יותר מזה היום לבסיס+3 חבילות
וכמו שאמרת יכולים לוותר על 3\2 מהתכנים
או לרוב רואים ערוץ 2 ו 10
אז איך בדיוק אתה רוצה לקבל גםPVR וגם HD
ב 227 ש"ח?
אולי תעשה כמוני תתנתק ותתחבר לצלחת לווין פרטית יש כאלה עם HD
ואז אתה יכול לבחור את התכנים שאתה רוצה בסדר שאתה רוצה
ובתשלום חד פעמי
משלם יותר מזה היום לבסיס+3 חבילות
וכמו שאמרת יכולים לוותר על 3\2 מהתכנים
או לרוב רואים ערוץ 2 ו 10
אז איך בדיוק אתה רוצה לקבל גםPVR וגם HD
ב 227 ש"ח?
אולי תעשה כמוני תתנתק ותתחבר לצלחת לווין פרטית יש כאלה עם HD
ואז אתה יכול לבחור את התכנים שאתה רוצה בסדר שאתה רוצה
ובתשלום חד פעמי
אור שפע ואהבה
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
לא אני משלם בדיוק 50$ - אבל תלוי איך מחשבים את זה. מאז שנכנסתי ה $ איבד גובה ובזמן שיס חוגגת על הפרשי השער אני נשאר עם חבילת בסיס + 2 שממנה אני רואה אולי 6 ערוצים בסה"כ. ואני גם לא רואה 1, 10 או 2 כי לדעתי הם לא ראויים למאכל אדם כך ששידורי הקרקע ב HD העתידיים לא יביאו לי ישועה.
וכן, במחיר הזה אני רוצה לקבל גם PVR וגם HD. זה אולי נשמע הזוי אבל זה בדיוק מה שאני מוכן לשלם לספק תכנים חיצוניים בשביל צרכי הטלוויזיה שלי.
אם וכאשר אעבור לבית פרטי אשקול להציב צלחת בינתיים זה לא יקרה כי השכנים יעשו לי לינץ.
וכן, במחיר הזה אני רוצה לקבל גם PVR וגם HD. זה אולי נשמע הזוי אבל זה בדיוק מה שאני מוכן לשלם לספק תכנים חיצוניים בשביל צרכי הטלוויזיה שלי.
אם וכאשר אעבור לבית פרטי אשקול להציב צלחת בינתיים זה לא יקרה כי השכנים יעשו לי לינץ.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.