תחליף ל yamaha rxv 596
בצער רב קיבלתי את הידיעה מס"ג שהמגבר שלי הוכרז כטוטל לוסט (לאחר פגיעת ברק בבית). לכן, אני מחפש מגבר חדש המקומו ה596 שדרך אגב אני מאוד מרוצה ממנו למרות גילו המתקדם והטכנולוגיה המיושנת. טווח מחירים באזור ה2000 ש"ח.
רעיונות יתקבלו בברכה.
רעיונות יתקבלו בברכה.
אם היית מרוצה מדגם 596, היתי ממליץ לך על ה-YAMAHA RXV 550. לדעתי הוא מציע חבילה טובה ומאוזנת יחסית למחיר.exentric כתב:בצער רב קיבלתי את הידיעה מס"ג שהמגבר שלי הוכרז כטוטל לוסט (לאחר פגיעת ברק בבית). לכן, אני מחפש מגבר חדש המקומו ה596 שדרך אגב אני מאוד מרוצה ממנו למרות גילו המתקדם והטכנולוגיה המיושנת. טווח מחירים באזור ה2000 ש"ח.
רעיונות יתקבלו בברכה....
תומר
Re: זה הכיוון
תבדוק באתר החברה הבדלים בהספק (8 אום) ובכמות ערוצים, בסוג ובכמות מחברי האודיו והוידאו, בשכלולים ובפונקציות ההפעלה, בשלט הרחוק וכד'.exentric כתב:אכן זהו הכיוון הכללי אך איני יודע מה ההבדלים ביניהם חוץ מהמחיר .
אשמח לקבל המלצות גם על מגברים מחברות נוספות בטווח מחירים של 2000 ש"ח....
והחיפוש ממשיך
בהמשך לחיפוש לתחליף הולם ל596 שהלך לעולמו ראיתי שיש לימהה דגמים שונים עם סיומת 30, 50 ,57 מה ההבדל?
לדוגמא :rxv630 לעומת rxv 650
לדוגמא :rxv630 לעומת rxv 650
נמצא תחליף?!
לאחר שיטוטים רבים ברשת וקיטוטי רגלים בין חנויות נמצא תחליף הולם - rxv-650 אך יש בעיה קטנה - תקציב לכן לצערי הרב לא אקנה מגבר זה (אלא אם אזכה בלוטו).
בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-350,450,550 כאשר ,לצערי הרב השיקול המוכיל הוא התקציב - האם ההבדלים ביניהם הם מאוד משמעותים או שאוכל להסתפק ב350 או ה450 שעולים בסביבות ה1500 ש"ח והם יעשו את העבודה לא רק בק"ב אלא גם בסטריאו?
בכל אופן ההתלבטות היא בין ה-350,450,550 כאשר ,לצערי הרב השיקול המוכיל הוא התקציב - האם ההבדלים ביניהם הם מאוד משמעותים או שאוכל להסתפק ב350 או ה450 שעולים בסביבות ה1500 ש"ח והם יעשו את העבודה לא רק בק"ב אלא גם בסטריאו?
- עופרפולק
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7393
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 502 פעמים
אקסנטריק היקר שלי לא צריך לשדוד בנקים ולא צריך לזכות בלוטו בשביל הימהה 650 שבמקרה יש לי אותו קניתי אותו ב3000 שקל זה לא כזה סיפור ועוד ב12 תשלומים יש הבדלים בין ה450 ל650 אבל כבר כתבתי על זה מזמן .והימהה בסטריאו ומוזיקה נחשב לבינוני ומטה אבל על תיקח אותי דוגמה כי אני רואה רק סרטים .לשמוע דיסקים ומוזיקה יש לי בחדר אחר את המגבר של נקאמיצ'י.